Mamici de Martie-Aprilie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 19
VioletaH spune:
Cory, ma bucur sa te citesc! Mai vreau poze cu voi, in special cu bebe Aleeeeeex!!!
De retinut ideea cu uleiul de floarea soarelui. Eu acum nu-i mai dau lui bebe cu nimic, doar il spal cu vata si apa calda si il usuc bine inainte sa-i pun diaperul. Cum folosesc servetele de curuletz sau crema, imediat se inroseste...
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
cory3maz spune:

HAI-DE, NI-CO! HAI-DE, NI-CO!

HAI, MA-TEI! HAI, MA-TEI!

BARZUCO, AICI STEJARUL! EXTREMA URGENTA! IN ROMANIA! PATRU RANDUNICI SE PREGATESC SA NASCA! AZI-MAINE!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin - 30 martie 2008
cory3maz spune:
Violeta,
si eu te pup suroreste cu drag!
Legat de poze...o sa mai atasez cand o sa am aparatul pe mana (al sora-mii, ca al meu e busit)!
De ce il dau eu pe bebe Alex cu ulei la curuletz? Pen'ca pelicula de ulei ii protejeaza temeinic pielea chiar daca face kk si nu-l schimb imediat...eu pe Alex il schimb seara pe la zece si dimineata la sase...il pipai de control sa vad daca nu s-a udat pe hainutze...dar peste noapte asa il las, chiar daca simt ca a facut caca...si el doarme ca un purcelush...murdarel si cumintel...si nu s-a iritat absolut deloc!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin - 30 martie 2008
Nicoleta spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2586232920101701233UYCHds
Mi-am luat inima in dinti si camera in mana si ... uite 2 poze cu burtica mea.
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 5?? de zile
Nicoleta spune:
Cory, saru-manaaaaaa! Vezi , Vio, asa se munceste la dansuri de invocare...
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 5?? de zile
luny spune:
Neatza! Raportam o noapte liniostita, dak pot spune asa, pana la 4 dimi, cand am experimentat prima criza de colici adevarati!..a pland si a scancit si s-a scremut asa de rau saracul Mufa

..acum vad ca e bine, rade si se distreaza cu ta-su, Doamne ajuta de o zi cama ca-s cam gata si eu!..
Naty, Simo sa stiti ca randunoiul meu vrea la Brasov, mai ales daca se face intalneala prin iulie, cand are si el concediu!!![]()

Si noi vrem sa tragem o tura in Apuseni, Naty, la Scarisoara sau Sohodol, avem un prieten cu pensiuni p-acolo, e supeeeeeerb!!
kya ma bucur ca a ajuns sotul, in timp util pt marea intalnire!! bafta la control
nico esti dragutza cu burti rotunjoara!! 
cory

ce bine sa te vad iar cu noi!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
varuna spune:
Buna dimineata, va mai amintiti de noi, mami cu iedutzul Mara?
Va pup pe toate si va felicit ca mai aveti timp de ceva in afara de bebe. Eu sunt epuizata dar fericita, ne luptam cu colicii si ziua dar mai ales noaptea...
Am pus pozici cu iedul, va pup inca odata burtici si mamici si sper sa gasesc ceva timp sa mai intru 

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza
natynic spune:
Buna ziua! ![]()
Fetelor, Kya a ramas la spital, naste AZI, majoretele la inaintare!!!

HAI KYA!! HAI SANZIANA!!!
Si zicea ca diseara intra randunoiul calator pe forum sa ne zica ce si cum...
Nicoleta, sotul Kyei este navigator, e plecat vreo jumatate de an si cealalta sta acasa-de-aia ii ziceam eu ca are si dezavantaje si avantaje fata, mai ales ca are un sotz eficient, muncitor si "de casa" In alta ordine de idei: tu, fata, esti f frumoasa, auzi nu indrazneai sa pui poze.
Simo, cu Luny avem 9 voturi pt Brasov! 
Constat ca Iulia si-a facut singura program de masa la 4 ore. Daca-i dau la 4 ore mananca 120 ml, altfel abia daca-mi manca 80 si eu nu ma prindeam ca nu mai vrea lapte asa des
. Iar de azi am inceput trecerea, treptata, pe lapte Nan 1 in loc de Prenan (adica deocamdata ii prepar cu amandoua si schimb treptat proportiile)
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
VARUNAAAA, ai auzit cumva ca ma gandeam la tine?? Sa-ti zica si Elara, ca-i spuneam pe Messenger ca ma intreb ce-i cu tine. Marutza e o scumpete, mai ales poza "Turculetz" e mortala!! Sunteti bine? Mara e bine? ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea