Buna,
Am trimis azi noapte la mamicile de martie-aprilie un mesaj (am un bebe de 5 saptamani) si am observat ca scria :mesajul va aparea dupa ce este moderat de catre moderator. Am crezut ca este o problema tehnica si acum vad ca a disparut cu totul mesajul meu!
Plus ca si cel trimis azi este moderat. Eram foarte ingrijorata ca baietelul meu nu mi-a dormit deloc 2 zile consecutiv si vroiam sa vad ce spun celelalte mamici despre asta, insa astazi cand am vrut sa citesc raspunsurile am realizat ca mesajul meu a disparut.
Scuzati-ma ca deranjez aici cu subiect nou, dar am incercat sa trimit PM la moderatorii online insa nici care nu primeste PM-uri. Poate imi puteti raspunde va rog de ce imi sunt moderate mesajele? Ce se intampla cu ID-ul meu? Nu am primit nici un e-mail ca ar fi vre-o problema.
Va multumesc
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Esti pusa sub moderare pentru interventiile de la Generale pana pe 14 aprilie cand vei primi un triunghi de atentionare ca sa nu uiti de Regulament(-ul cu care ai fost de acord la inscrierea pe site).
Multumesc pentru intelegere.