Acusi mamici de mai-iunie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Inainte sa ma pun la nani,Miss Parker cat timp ti-a luat sa scrii poezia???
Si super buna ideea ta Doloress cu printatul,asa voi face si eu?
Iar cat despre lichid nici eu nu stiu cat trebuie sa ai normal!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Am fugit in pat langa tati ca mor de somn!!!

Va pupacesc pe toate si somnic sor si sa visati cu ingerasi!!!!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Inainte sa ma pun la nani,Miss Parker cat timp ti-a luat sa scrii poezia???

Am inceput ieri pe la pranz o ciorna, azi-noapte am adormit numai cu rime in cap, iar azi l-am izgonit pe Bogdan de la PC si am luat la rasfoit capitolele precedente ca sa vad ce detalii mai gasesc despre unele fete (ca nici asa o memorie de elefant nu am, sa tin minte chiar totul de la toate ).

Ma bucur mult ca v-a placut, am scris-o cu sufletul si o sa mi-o imprim si eu pt. jurnal, in felul asta imi voi aminti de voi toate si de aceasta perioada unica a vietii noastre...

Chiar, gabitzam, tu spuneai ca la fosta odisee ti-ai copiat intr-un document toate capitolele respective. Am incercat si eu azi sa deschid capitolul 1, dar nu-l pot accesa, imi sare pe pagina de home a forumului. Asta sa insemne ca s-a arhivat deja?

Daca am timp zilele urmatoare (ca tot sunt acasa si mi-s foarte rapida pe tastatura), incerc sa compilez eu un document mare de tot cu toate capitolele odiseii noastre, iar apoi il pun pe mailul comun (eventual in doua parti, daca e prea mare). In felul asta fiecare din noi il va putea descarca pe PC-ul personal, spre amintire.

Felicia 29+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Anca, sughita bebe!!! Exact asa se manifesta si la mine, face de vreo 15 ori asa si stiu imediat ca e sughitul lui, se mai ineaca uneori cu lichid amniotic exersand respiratia...

Bucura-te, caci asta inseamna ca e perfect pozitionat, cu capul in jos

Denisa, eu sincer nu am nici o informatie despre cantitatea de lichid amniotic necesara, mie medicul meu nu mi-a spus nimic si nici nu cred ca mi-a masurat acest lichid. Cum ti l-au masurat tie de au constatat ca e mai putin decat ar trebui??

Felicia 29+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Merci de raspuns MissParker. M-am gandit si eu la asta, dar sa sughita de azi dimineata? Si eu credeam ca sughite cand imi tresare burta, asa, ritmic. Cine mai stie? Ma duc la nani, poate pana maine-mi trece.

Noapte buna, mamici, burtici si bebici!

32+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore07 spune:

Miss Parker super tare felicitari si sa ne mai scri sa ne mai destindem un pic bravo
v-am cam parasit in ultimul timp dar stiti ca m-am apucat de curatenie si eu o tin asa de trei zile intr-o veselie dar ma bucur ca inca mai pot sa-mi termin treaba . Ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este durerea de picioare cara ma omoara .Dar stiu ca o sa treaca si asta .

noapte buna tuturor va las ca-mi pica ochi-n gura .

34 PATRICIA MAIA +mamica DENISA ANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

MISS ESTI FENOMENALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Mi-a placut la nebunie poezia ta si MERITA SA FIE PE PRIMA PAHINA CU PRISOSINTA.ESTI TARE CE SA MAI ZIC!!!!!!BRAVO BRAVO BRAVO!!!!!
Stiam eu ca racii sunt sensibili, au veleitati artistice asa cum esti tu, poate , de fapt sigur cel mic va avea ce mosteni de la mama lui, sper ca si asta micu al meu sa ,ma mosteneasca la capitolul muzica sa- l faca mama pianist, sau violonist, e o sa-i placa lui, tati zice ca il da la trompeta sau saxofon, saxofonul e un instrument tare sexy, cum ii zic eu.Oricum la cata muzica asculta el in fiecare zi si cat ii cant macar sa mitie si el acolo la ceva.
Acuma ca tot ati vorbit voi FETELOR DIN BUCURESTI SI NU NUMAI despre o intalneala propun HARD ROCK CAFE DR. TABEREI pt ca se mananca f. bine, au niste salate belea, se poate face rezervare , e f. usor de ajuns, ca e chiar langa Moghioros piata.Cine e pentru? Si avand in vedere ca maj suntem pi la casele noastre deja si nu mai mergem la servici, eu zic ca si o zi de joi sau vineri la pranz e O.K. si nu mai e nevoie de Sambata sau Duminica cand toate suntem ocupate ca sunt si sotii acasa mai facem una alta , plus ca zilele aste ade joi sau vineri la pranz sunt convenabile si pt trafic ca e mai putin aglomerat si mai evitam si noi trafucul asta nebun, cece care vin de mai departe, ce ziceti?
Hai ganditi-va inainte sa nasteti ca dupa aia ne vedem pe grupuri in cartiere, asta e se cere organizare.
Sapt asta am fost la ananlize , o paret din ele am rez deja, am colesterolul mai mare: 256 si bun e pana in 200, glic e buna calciul e 8,3 in loc de 8,4 limita min, mai papa si bebe la calciu ce sa mai zic, eu de baut beu lapte ca imi place dau gata si 2 cutii/zi , branzica de vaci, iaurt, branza cu smantana etc, aaaaaaaa si mai am prot mai mici cu o unitate, habar nu am de ce ca manac carnita si tot ce e cu proteine.
In alta ordine de idei pe 23 Aprilie imi vine finuta mea Alessia din Italia in tara, de fapt viitoare mea finuta ca o botez acum de pasti, sa vedeti ce galagioasa e si ce scandal face........mamaaaaaaaaaaaaaaa, are o surioara Andrada de 3 ani si asta mai maricica o imbraca si ii pune bentite pe cap si azi cand vb mama cu mamica ei astea mici urlsu de zor , m-a bufnit si rasul ca asta mai mare i-a pus o bentita pe cap asteia mici si i-a tras-o pe ochi si asta mica facea ca toate alea ca de ce i-a pus bentita pe ochi, cica se duc cu ea la cumparaturi deja ca sta in fundulet, o pun in cosul de cumparaturi si pleaca cu ea prin super market, iar asta mare e isteata rau de tot , o suna bunica ei din Romania si o mai cearta la tel ca de ce nu o asculta pe mami si ea ce face , pune mobilul pe perne si zice lu mamasa ca sa vb bunica cu perna daca vrea sa o certe ca ea nu o asculta daca o cearta, sa mor de ras nu alta.
Hai ca dupa ce il fac pe asta micu ne programam si noi o fetita ca sunt tare dulcele si scumpici, ca niste bombonele, sau poate cine stie imi da vreuna dintre voi vreo fetita dulcica pt baiatul meu?
Fetele am si eu o propunere pt numele la odiseea noastra poate nu e prea tarziu , m-am gnadit ca maj suntem cu vreo pisica sau motanel pe acasa asa ca iata numele: MOTANEI SI PISICUTE DE MAI IUNIE.Ce ziceti?
Poate nu e prea tarziu, oricum daca nu se vot sper sa va placa macar initiativa.
Pupici la fetele cu bebei deja sositi pe lume si multa sanatate, deabia acum urmeaza gascuta cea mai mare de bebei , dupa ceza programate si bineatnteles cele care vor veni la termen.
MISS hai ca mi-ar place sa nastem in aceeiasi zi.
Pupici multi de la mine pt voi toate
+29 cu Bogdan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare fetelor,

INA FELICITARI!!! REFACERE RAPIDA!!! SANATATE MAXIMA!!! BUN VENIT IN LUMEA NOASTRA, GABRIEL!!!

YANNIA, Nastere usoara si sanatate maxima pe intreaga linie

MISS geniala poezia reprezentativa. Am copiat-o si eu o sa i-o pun lui Lorelei in album si cine stie poate ca atunci cand va intelege ce inseamna ne vom stii deja
super bine si va stii ca "tanti" Felicia a scris-o .
Azi am facut in sfarsit lista de cadouri pentru Lorelei. Am crezut ca bat vanzatoarea. AAA,nu, ea o comercianta de nota zece cu zambetul pe buze si foarte explicativa,
doar ca eu m-am dus cu o lista si ea ma facut sa mai aleg inca nu stiu cate. Inclusiv chestii de care am zis ca e clar ca pot trai fara de exemplu galeata pentru aruncat scutece
cu sistem de impachetare nu stiu de care. Evident ca de acum tre' sa cumparam si sacii aia care intra in sistemul impricinat. Important e insa ca am scapat si de asta.
Acu' sa va spun cum functioneaza. Lista am facut-o la ceeasi de la care am cumparat camera si caruciorul. Adresa listei ca aparea pe cardurile de anunt al nasterii si
familia, colegii si prietenii pot comanda online sau la fata locului ceva de pe lista. Lista ramane deschisa 6 saptamani de la data nasterii. Daca dupa ce a trecut timpul nu
s-a luat tot de pe lista (si sunt aproape sigura ca nu se va lua tot) ori le cumparam noi, daca sunt dintre chestiile obligatorii gen patutul de excursii sau hainute sau daca vrem,
ori le lasa pur si simplu acolo. Insa primim cand se inchide lista bonuri valorice in magazinul ala valorand 10% din valoarea totala a ceea ce a fost pe lista insumat la suma
cheltuita in afara listei (in cazul nostru camera, caruciorul, ceva jucarii, etc.). Asta va fi peste 100 de euro cu siguranta, ca doar camera si caruciorul au batut mia, iar cu
bonurile alea putem sa ne luam o parte din ce a mai ramas pe lista, sau altceva.

Tot azi al meu foarte harnic sot a dat cu stratul de primer pe peretii dormitoarelor. Maine daca il mai tine spatele vrea sa dea si cu primul strat de culoare. La noi doipereti vor fi piesica,
doi si tavanul albi iar la Lori un perete verde si restul albi. Eu mi-am plantat mararul si leusteanul in gradina. Sufar ca anul asta nu pot sa ma ocup de gradina de zarzavaturi iar al meu are
asa multa treaba in casa ca desi ma asigura ca ajunge el si la gradina nu cred ca va avea timp efectiv. Anul trecut am avut toata vara si toamna morcovi, ceapa, ridichi, patrunjel diverse salate si capsuni.
Au fost asa multe incat duceam (cum faceau in Romania colegii care stateau la curte) la colegii de servici...anul asta pauza, si florile apar cum le taie capul ca nu pot sa pun altele noi sau sa le aranjez
pe cele de anul trecut (din motive de burta si spate). Ma linistesc cu gandul ca la anul am si cine sa rupa tot ce prind eprin gradina Cred ca o sa fie superamuzant.

Va pup pe toate, duminica frumoasa!!!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

MissParker bestiala poezia....eu cand am citit-o ma gandeam la maica-mea care e educatoare si are si ea talente de poeta

eh na ca intru si eu in clubul somnambuleleor desi eu de obicei dorm foarte bine dar ma trezesc cam de 3-4 ori pe noapte pt pipi acuma mi-e si o foame....., si ce le mai ploua afara....sper ca maine sa fie vreme de plimbarica

bebelica mea e tare jucausa, mi-e asa de draga cand vad cum mi se misca burtica dintr-o parte in alta

o singura problema ma framanta de cateva zile, simt asa niste intepaturi mai puternice ca de obicei la baza burticii, o fi normal? nu-s regulate, de obicei cand stau pe scaun sau umblu foarte mult.

acu va las ma duc sa bag ceva la ghiozdan ca se cere [;]

Flavia 34+ Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut burtici!!
Imi permit sa citez mesajul postat de Yannia la mamici de Constanta:

"Buna fetelor! Scuze ca v-am tinut in emotii. Am nascut o fetita de 2,900g sanatoasa si frumoasa. Totul s-a petrecut f repede. La 9 seara s-a rupt apa, am fugit la spital, in jum de ora aveam dilatatia 4, dupa alta jum de ora era 8, insa fata mea era asezata transversal asa ca a trebuit sa fac cezariana. Acum suntem bine, suntem inca in spital. Sunt trista ca nu vrea sa suga, mie mi-a venit colostrul dar ea nu vrea sa suga.
...............................
Va pun un link cu cateva poze, sper sa nu se considere reclama, sau mai stiu eu ce. http://alessandrastamin.sunphoto.ro/Prima_zi

Noi stam pana marti, dar avem laptopul cu noi, va tinem la curent. Va pupam!"

Yannia felicitari!!Sa va traiasca papusica !! sa fie sanatosa si papacioasa si tie refacere rapida!!

AMR 18 zile!!

Cami 36+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Miss Parker.. esti o comoara.. si esti taaaaare!! Jos palaria in fata ta si multumim frumos pentru versuri!! Asa o surpriza faina ne-ai facut!! sa ne traiesti si sa mai scrii!!Ai de la noi un maaare si un brat imens de
Evident ca si eu am salvat poezia si o sa o postez in albumul fetelor mele..

Gabitzam multumim mult ca ne-ai pus si pe noi pe listuta cu cezariene.

Edit ca am uitat sa zic ceva: intamplator la odiseea Sofiei( mamici de mai-iunie 2006) primul bebel s-a nascut tot pe 11 aprilie.. Acum sunt deja cirese marisoare bebeii de atunci.. facem 2 ani.

AMR 18 zile!!

Cami 36+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput