Acusi mamici de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
SilviaPop spune:
Ylari, uite aici simbolurile de pe etichete: http://www.textileaffairs.com/c-common.htm
Alysh, arunca dracului cartea aia!( scuze de exprimare) Pai sa va spun ce am experimentat la testul non-stress: eram proaspat impresionata de nasterea pe care o vazusem si incercam , cu greu, sa-mi stapanesc lacrimile ca sa nu le sperii pe asistente. Cand au inceput sa monitorizeze bataile inimii lui bb, am fost de-a dreptul socata sa vad ca pulsul lui fluctua intre 140 si 200 cand imi reveneau in cap imaginile induiosatoare cu bb mic abia scos din burtica. La cateva minute a venit o asistenta sa vada daca totul e ok si mi-a zis sa nu ma mai agit, sa nu ma mai misc ca iese testul eronat. Ea nu stia ca eu nu ma miscam fizic. Mi-am impus sa ma gandesc la altceva si imediat pulsul a devenit constant.
Ei, ce ziceti? Nu-mi imaginam ca infuenta sa fie instant si 100%. Deci, aveti grija la ce va ganditi si cum va miscati/odihniti, fetelor!
Era o fata din Sighisoara..imi scapa numele, d-na invatzatoare. Mi se pare mie sau n-a mai scris de mult? Ce-o fi cu ea?
Doamne! MissParker, esti fenomenala cu poezia! Cum ai reusit sa tii minte amanunte despre fiecare si le-ai mai si scris pe rime. Ai un creier de milioane, felicitarile mele!!!
Am fost la prima ora la Babyexpo. Ma doare burta de nu mai pot, mi s-au umflat labutzele ca niste gogosi. Am luat lenjerie de la Feretti, n-am rezistat, 280 ron dar are si pilota si perna. I-a placut si lui tati desi a strambat din nas ca e lenjeria mi scumpa decat salteaua, etc. E super ca are fermuar la aparatorile de pat si pot scoate husele sa le spal in cz de ceva.
La hainute am fost dezamagita..eu caut neaparat cu inchidere in fatza si am gasit doar la "Z" satisfacatoare si chiar ok ca pret. Nu aveau salopete in schimb. O sa ma duc in magazin, sa vad ce scoruri gasesc acolo ca cica e colectia noua. Cu inchidere in fatza am mai gasit si la un stand ratacit, zicea tanti aia ca distribuie la magazinul "Piciul".
La mustella am inhatzat o crema pt vargeturi deja aparute=55 ron( nu stiam cat e prin farmacii, dar mi-a dat cel putin 15 mostre de alte creme, unele niste tubuletze maricele. Sper sa aiba efect mi-a cam inflorit burta
Am mai luat si un Garmastan pt ca am citit ca laptele e cel mai bun unguent pt sani in cz de ceva. Cititi si voi aici, mie mi s-a parut util: http://www.alaptare.home.ro/
La unele standuri am vazut produse mai scumpe ca pe net.
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
inais spune:
Ca propunere...nu vreti sa punem creatia lui Miss pe prima pagina?
Sumarizeaza totul atat de bine...eu zic ca ne reprezinta!
PS Lori ia treci tu sa vb...sa-mi spui ce ai facut matalutza la Baby Expo...ca subsemnata a dat raportu' aici!
pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati
emycor spune:
cred ca ar trebui pus un link cu poezia lui MissParker pe prima pagina.......asa ca o "prezentare" a forumului nostru.....
emycor34+
alina_anto spune:
MissParker Sunt foarte impresionata de ceea ce ai scris!! Bravo!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina 34+ SARA-MARIA
alexuta75 spune:
chiar esti tare Miss Parker! Am ras cu lacrimi! Esti o adevarata poeta.
Ai reusit sa ma scoti din starea de melancolie pe care o am de cand a nascut Ina. Azi am stat numai in pat de teama sa nu urmez eu pe lista proaspetelor mamici. V-am citit, dar nu am avut putere sa va raspund. Dar acum ai reusit sa ma scoti din starea depresiva.
MULTUMIM MULT!
ESTI TARE!
35 sapt
si mami lui Alexia (4 ani)
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by emycor
cred ca ar trebui pus un link cu poezia lui MissParker pe prima pagina.......asa ca o "prezentare" a forumului nostru.....
emycor34+
Da! Da! subscriu si eu!
Sa o punem pe prima pagina
ancaurn spune:
MissParker ia de la mine . Esti un adevarat geniu. Ghiceam eu ceva talent literar din postarile tale, darla asta nu ma asteptam. SUPER TARE!
Voiam sa propun si eu gabitzei sa puna poezia pe prima pagina, dar mi-au luat-o fetele inainte. Asa ca votez cu ele.
Inca o data, bravo Miss.
32+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
gabitzam spune:
Hai ca o pun pe prima pagina, prea e frumoasa
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ancaurn spune:
Si mai am o intrebare. Azi am avut contractii nedureroase ceva mai dese decat de obicei, dar ceea ce ma intriga pe mine e un tremurici asa in col, ca un bazait, ca atunci cand e muzica tare de tot undeva si-ti vibreaza stomacul, doar ca e in col. Culmea e ca e asa ca un sforait in sensul ca o secunda -doua bazaie, osecunda-doua ma lasa. Ce poate fi? Sforaie bebe ? Lasand gluma la o parte, voi ati simtit careva asa ceva?
32+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)