Gemenutele impreuna...la bine si la greu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Horoscopul zilei

Ai impresia ca numai tu esti īntotdeauna cel sacrificat, ca toate ghinioanele si conditiile defavorabile s-au īngramadit numai īn calea ta, dar nu cumva exagerezi? Fiecare are cota lui de compromis pe parcursul drumului spre succes, nu esti singurul care are un pret de platit pentru ceea ce doreste sa atinga. Dar numai tu stii daca merita sau nu sa-l platesti!

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
mai va doresc o saptamana buna sa aveti
diana, da ne-am intalnit acolo, bun venit in gasca
la mine se potriveste horoscopul saptamanii, miercuri am ultima carte cu sefu la proces, sper sa iasa bine si sa is plateasca datoriile
va pup pe toate si va doresc o zi de luni excelenta

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multam, atunci sa intru in gasca. Deci eu 18.06.1978 ora 00.07, copilasii Vlad 16.05.2004 ora 7.30, Timeea 18.05.2006 ora 10.30.

Olim,

O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

DianaR, uite ce am gasit pentru tine:

Persoana nascuta la data 18.6.1978, ora 00:07 este in zodia Gemeni (decada 3), cu ascendent in Varsator.

Persoana nascuta (Vlad) la data 16.5.2004, ora 07:30 este in zodia Taur (decada 3), cu ascendent in Gemeni.

Persoana nascuta (Timeea) la data 18.5.2006, ora 10:30 este in zodia Taur (decada 3), cu ascendent in Leu.

No, acum ai toate datele sa vezi daca esti compatibila cu copilasii tai! Vezi ca poza ta cea cu piticii in lighean mi-a placut la nebunie!

Raluca, spor la munci! Sa se lase si cu urmari banesti!

Olim, inseamna ca esti cu un pas mai aproape de casa? Mult succes la proces!

Luna,

Pentru azi:

O zi numai buna pentru tine pentru a arata ceea ce simti. Fiind mai sentimental(a) vei dovedi si celorlalti cat de mult inseamna pentru tine sa iti urmezi caile pe care ti le-ai ales, in special drumul in viata. Aceasta iti poate aduce o incurajare a propriului entuziasm ori momente de desfatare inedite plus o credibilitate necesara.

si

Serviciu este pe primul loc si nu vrei sa cedezi intaietate nimanui. Ai acumulat experienta, stii sa lucrezi cu oamenii, nu ratezi nici un prilej de a te implica.
Astazi, ai sanse chiar sa pui pe picioare o afacere personala. Astazi, punctul tau vulnerabil este sanatatea si nu poti spune ca n-ai avut semnale in legatura cu ce este in neregula inca de zilele trecute. Poate aparea un surplus monetar de la serviciu sau de la alti finantatori.

Se pare ca azi am parte numai de vizite: cei de la cablu, pe aceasta cale le mutltumesc pentru promptitudine si servitute , si proprietarul, care acum cica imi repara garnitura la apa (asta fata sa tina cont ca am masina de spalat in functiune si de gatit ).

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

dianaR
blackgirl0, abia astept sa se termine procesu si sa ma plateasca nenorocitu, si apoi imi depun actele pentru somaj.
Mai am 6 saptamani si pelc in Romania, abia astept intr-un fel, dar parca ma si stresez la cum o sa ma descurc singura cu Alex.Sper sa fie bine, mai ales ca trebuie sa fac niste drumuri cluj-baia mare
Mai fetelor, am asa o stare de nervi si nu stiu de la ce, imi vine sa ma cert cu toata lumea, si bineinteles ca a fost o victima de dimineata:sotu.Ieri i-am inchis telefonu in nas ca m-o enervat si azi la fel, nimic nu imi convine mai noi si nu stiu ce am.
Cred ca imi trebuie o schimbare, am sa ma apuc de mobila in sufragerie, numa sa se trezeasca Alex, poate asa imi revin

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

blackgirl, multumesc pentru tot! Informatii, aprecieri, vot!

Ascendent asta inseamna ca am si ceva din caracteristicile zodiei respective?

Olim, si pe mine ma mai apuca stari dinastea... Mai ales cand imi vine ciclu, sa te feresti!

O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

olim si eu tot pe mobila ma razbun cand am cate-o chestie de-asta de-mi vine sa bat pe cineva dar nu-mi da nimeni motive serioase
Luna liliac vine de la ce rvea fiecare...uneori mi-s ca o floricica, alteori bantui... depinde fiecare cum vrea sa priveasca

Eu azi am o stare de "lasa-ma ca sa te las". Si tot astept si eu vreo mostenire, ca asa ma ameninta horoscopul, dar nu da niciuna peste mine Nu ca mi-ar trebui, dar asaaaa, ca sa fie acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Diana, cica ascendentul predomina asupra zodiei dupa varsta de 30 de ani... Acu, vezi si tu daca iti convine sa fi si Varsatoare din cand in cand! Daca nu, las-o asa la Gemanute!

Olim, pai si sotul, fiind tot geaman, pe cine sa razbuna cand este in pasa proasta? Si starea ta, Liliac, m-a bantuit si pe mine! Asa as fi lasat pe toate si pe toti azi, dar vezi bine abia acum reusesc sa-mi termin de facut mancarea, verzeturile, si de spalat rufele! Bine si-asa!

O seara placuta!

Mergi la inceput

Ah, ok, inseamna ca ma va ajuta in relatia cu sotul, e tot varsator. Si asa eram in triunghiul bunei intelegeri (ala cu gemeni-varsator si in fine mai lipsea balanta... poate are el ascendent in balanta )

O seara minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Luna75

Olim,Raluca bine ati revenit - caci era prea mare linistea

pai, Luna, eu nici nu plecasem. Doar ca n-am avut cand sa scriu. Atata tot. Dar eram pe-aici, pe-aproape de voi

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput