Gemenutele impreuna...la bine si la greu
Raspunsuri - Pagina 2

blackgirl0 spune:
Maine voi fi prezenta la apel doar daca societatea de cablu se sesizeaza dupa cele 5 sesizari facute pana acum!
Pana atunci, pupici si ganduri frumoase!

olim spune:
blackgirl0 s-a terminat cu linistea, am revenit pe front
se stiti ca mi se potriveste de minune horoscopul de mama, adica mai nou cumpar la carti si jucarii ce imi plac mie, chiar si sotul ma intreaba ca pentru cine sunt,pentru mine sau Alex Abia astept sa fie mai amre sa ma pot juca cu el.
bafta maine cu netul
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by olim
blackgirl0s-a terminat cu linistea, am revenit pe front
se stiti ca mi se potriveste de minune horoscopul de mama, adica mai nou cumpar la carti si jucarii ce imi plac mie, chiar si sotul ma intreaba ca pentru cine sunt,pentru mine sau AlexAbia astept sa fie mai amre sa ma pot juca cu el.
bafta maine cu netul

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim

Matza Emma in actiune

olim spune:
ce mai faceti aida'Cum e matza si cand plecati?

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
Olim, Raluca va simt lipsa! Sper ca pauza asta autoimpusa sa se sfarseasca cat mai repede! Still friends?
Hello!!!
La mine nu e pauza autoimpusa... Doar ca am ceva de lucru zilele astea. Vineri noaptea n-am mai dormit, am lucrat si dimineata la 6.30 am plecat la Pascani, la mama. La amiaza m-am intors in Iasi, am facut ceva cumparaturi, apoi din nou la lucru pana azi-noapte pe la 3. Azi am fost la munca, apoi prin oras putin, ca ma cam dureau ochii si spatele de la calculator si acum sunt iar pe baricade la lucru. Sper sa termin in noaptea asta.
Evident ca tot friends... ce credea? Ca ai scapat?
Merci si de horoscoape. Le citesc si eu acum.
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

olim spune:
ralu sa ai servici usor, da ce lucrezu tu la ora asta, cred ca ma lasa memoria

ralnied1 spune:
ei... diverse...
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

DianaR spune:
Oh, gemanutelor, va multumesc, nici nu speram atat promptitudine! S-o iau pe rand:
Luna, multumesc! Da se inteleg ei bine deocamdata, asa cu micile certuri ca intre frati... Intru in grupare, sigur ca da, dar ce trebuie sa fac?
Aida, !
Blackgirl, super! Exact ce cautam! Multumesc mult! Deci o sa am copii studiosi? Deocamdata studiaza doar la prostioare iar fiu-miu abia se lasa convins sa faca o activitate mai serioasa. Ambitios e, ca-mi spune educatoarea si-mi tot zice ca n-o sa ma treaba cu el la scoala. Deci asa, mamica gemeni e o mamica mai deosebita! Frumos! Da partea cu coboratul la mintea lor e valabila si la mine. Inca odata multumesc!
Olim, sper ca nu ma insel, ne stim deja de la Nou stil, nu?
No, ma retrag si eu la culcare. Inca odata multumesc gemanutele mele!
O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Luna75 spune:
blackgirl,
cu mamica Gemeni perfect de acord
Olim,Raluca bine ati revenit - caci era prea mare linistea
Diana,poti incepe cu datele vitale : ziua,anul nasterii dar si ora (fetele din grupare stiu ca-i foarte important)si sa spui si datele copiilor caci nu suntem noi profesioniste dar la un rezultat "general" sau mai bine zis "cat de cat" acceptat tot ...ajungem... nu degeba suntem Gemenute
dar Doina si Aurora unde au disparut?
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei

Luna75 spune:
Horoscopul saptamanii
Toate merg struna, esti ajutata de astre sa-ti atingi visele si sa regasesti confortul emotional interior si zāmbetul pe buze. Īntālnirile sentimentale contin o mare doza de noroc, īncāt, daca erai īn cautarea amorului, se va ivi cānd nu te-astepti.
Ai cāstig de cauza īn acele actiuni financiare īn care trebuie sa te lupti pentru ce ti se cuvine de drept: o mostenire īn instanta, o datorie uitata, un credit bancar. Daca ai dovezile legale care sa te sustina, nimeni nu te poate refuza sau īnvinge!
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei