Gemenutele impreuna...la bine si la greu

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

oferiti-ne hrana pt iepuras sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici

Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ciao fetelor ne-am intors. Ce mai faceti , ce s-a mai intamplat?

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

oferiti-ne un ou sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici

Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by blackgirl0
Ai grija insa cu racelile, tu esti mai rezistenta, insa fetita ta poate nu!

aprob chiar contrariul desi oficial suntem amandoua bolnave -eu pe patul de moarte iar ea are chef de glume adica hai mama sa dansam desi mama -vai de capul ei dar asta nu m-a oprit sa-i pun un Cd si sa o las sa se dezlantuie desi stim ca copilul bolnav nu trebuie lasat sa faca efort,respectiv sa transpire dar nu toti copii sunt la fel Balante si cu ascndent in Leu si maimuta pe deasupra si chiar conteaza caci de multe ori imi vine sa o impachetez si o trimit undeva,la cineva chiar in mijlocul Bucurestiului poate ar primi mai multa intelegere si sigur ar participa cu placere la activitati gen "girlie shopping" palariute,ochelari de soare musai in ton ghetele cu ciorapii si accesorii si asta la mai putin de 4 ani
ce ma fac cu ea? eu chiar emigrez

liliac,multa sanatate -se pare ca cei cu ascendentul in semne de pamant sunt bolnavi - multa sanatate si uite ca si eu admir de pe dinafara spectacolul (cozonaci,sarmalute,drob,prajituri,oaua) pentru ca am terminat acum doua saptamani
bine ca ai cine sa te ajute caci intr-adevar nu te poti bucura de Sarabtori de esti singura in vartejul pregatirilor si normal la final multi uita esenta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

bine ati revenit! sper ca cu vesti bune -ai avut timp sa postezi la subiectul vostru sau inca nu?!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elenuta23

[size=4]oferiti-ne hrana pt iepuras sau intrati si voi in jok

cu placere ii dau un morcov dar greu ma incumet la inregistrari - desi de telul e nobil de ce nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Luna75

in alta ordine de idei am gripa,laringo-faringita (presupun)si infectie la ochi + tuse si insomnie ...

sanatate multa, Luna!

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blackgirl0

Raluca, spor la cumparaturi! Unde veti face Pastele: la mama ta sau la tine?

sincera sa fiu, in momentul asta de nimic nu mai sunt sigura, din mai multe motive, pe care insa, am niste rezerve sa le expun aici, public. Nu de voi ma tem, ci de nesimtirea celor care "ma citesc" din umbra. Am eu niste "prieteni" de genul asta.
Ca idee, plecam la mama. Mai ales ca am reusit sa fac rost si de liber pentru luni. Si la bunica ma duc. Pe 30 e ziua bunicului si il vom sarbatori duminica-luni, in principiu.
Dar deocamdata stau pe loc...

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elenuta23

oferiti-ne un ou sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici

ce e asta?
si de ce ai postat de 2 ori, aproape unul dupa altul, mesajele? de curiozitate intreb...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

ce faceti, Aida? Cum a fost? Ce face Emma??? Spune-ne...

Foto Ralu

Mergi la inceput