Gemenutele impreuna...la bine si la greu
Raspunsuri - Pagina 17

elenuta23 spune:
oferiti-ne hrana pt iepuras sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

aidaciolac spune:
Ciao fetelor ne-am intors. Ce mai faceti , ce s-a mai intamplat?
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim POZE
Matza Emma in actiune

elenuta23 spune:
oferiti-ne un ou sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

Luna75 spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
Ai grija insa cu racelile, tu esti mai rezistenta, insa fetita ta poate nu!
aprob chiar contrariul desi oficial suntem amandoua bolnave -eu pe patul de moarte iar ea are chef de

ce ma fac cu ea? eu chiar

liliac,multa sanatate -se pare ca cei cu ascendentul in semne de pamant sunt bolnavi - multa sanatate si uite ca si eu admir de pe dinafara spectacolul

Luna75 spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Ciao fetelorne-am intors. Ce mai faceti , ce s-a mai intamplat?
bine ati revenit! sper ca cu vesti bune -ai avut timp sa postezi la subiectul vostru sau inca nu?!

Luna75 spune:
quote:
Originally posted by elenuta23
[size=4]oferiti-ne hrana pt iepuras sau intrati si voi in jok
cu placere ii dau un morcov dar greu ma incumet la inregistrari -

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Luna75
in alta ordine de idei am gripa,laringo-faringita (presupun)si infectie la ochi + tuse siinsomnie ...
sanatate multa, Luna!

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
Raluca, spor la cumparaturi! Unde veti face Pastele: la mama ta sau la tine?
sincera sa fiu, in momentul asta de nimic nu mai sunt sigura, din mai multe motive, pe care insa, am niste rezerve sa le expun aici, public. Nu de voi ma tem, ci de nesimtirea celor care "ma citesc" din umbra. Am eu niste "prieteni" de genul asta.
Ca idee, plecam la mama. Mai ales ca am reusit sa fac rost si de liber pentru luni. Si la bunica ma duc. Pe 30 e ziua bunicului si il vom sarbatori duminica-luni, in principiu.
Dar deocamdata stau pe loc...

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by elenuta23
oferiti-ne un ou sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici
ce e asta?
si de ce ai postat de 2 ori, aproape unul dupa altul, mesajele? de curiozitate intreb...
Foto Ralu

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Ciao fetelorne-am intors. Ce mai faceti , ce s-a mai intamplat?

Foto Ralu