Mamici din Arad! (95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Miha, Gabi, mutam de intrebare, n-am inceput nici un lucru. Sunt si in presesiune si n-am dat pe la scoala ca n-am cu cine lasa pruncul. Acum am mustrari de constiinta ca Mara nu a vrut sa manance si mi-a varsat bolul cu supa in poala si pe covor...drept urmare nu m-am mai putut stapani si i-am tras una peste manutza. S-a pus pe plans iar dupa 10 min cand am luat-o in brate a adormit instant. Acum doarme in continuare linistita, sforaie, dar eu tot necajita sunt ca am reactionat asa.
Miha, poate te vizitam noi mai dupa-amiaza daca se poate, noi pana maine seara suntem singure, Adi iar e pe Deva. Te sun daca venim ca sa stii sigur.

Va pupam pe toate, merg sa-mi inec amarul intr-o punga de pufuleti.

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina m, merci de pont. Chiar nu stiam ce sa le iau de pasti la ai mei. O sa le comand si eu probabil paturica aia ca se pot juca impreuna. Dar are numai un instrument de-ala de scris???
Cristina-rubi, deci ti-ai mai revenit?
Miha, a ramas Matia fara o bucata din dinte? iooi. Vladut s-a lovit rau cu capul in calorifer ieri, i s-a facut un cucui cat casa!
Ma duc pe crazytoys sa vad ce le iau la prunci, mai ales ca vine si ziua lui Vladut.
Maine seara vin socrii la noi, pana duminica. Abia astept, ca o sa pot sta mai mult si in birou sa-mi mai termin pe-acolo...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Ce faina-i si www.crazytoys.ro/jucarii/Desen-si-Pictura-2036/Thomas-Friends-131/Ravensburger-93/6333/Thomas-Aqua-Doodle-XXL.html" target="_blank">asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Miha, chiar ca s-a dat liber la calculator! da eu eram aia cu laptele . Si eu tot asa, ma udam pana in chiloti... Pupici lui Matia pe bubitele din talpa si cea de la gurita!

Maria Rubi, uite un sa-ti revii!

Ada, au jucarii faine pe Crazy. Si in general daca scrie ca e disponibil si este.

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Cum mai sta treaba cu concursul? Diana, pe ce loc mai esti?
Nico, deci ti-e greata sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Miha, nu mai ajung la voi, sorry. M-a sunat sotul si mi-a dat o gramada de indatoriri, chestii de platit si pana se trezeste Mara si termin treburile o sa fie tarziu. Imi pare rau, chiar as fii venit...

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau fetelor!

Miha, ce ma bucur ca iti e libera camera Ce mesaje lungi si stufoase ne-ai scris azi Se simte chiar si pe mesajele tale ca esti relaxata
lu Matia

Ce de cadouri frumoase pregatiti pentru Paste. Anul asta al nostru iepuras va fi mai saracut bietu ...o cutie de carioci, niste carticele de colorat, ceva de genu...las ca e bine si asa Nu e tot timpu roza situatiunea

Mi-e somn, mi-e somn, mi-e somn

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ca mi-am amintit...fetele de la ANL-uri, e adevarat ca va scumpeste chiria? Am auzit ieri la bazin de la o mamica vecina cu ANL-urile,ca va fi ceva de genu 300 lei
Clau , cand va luati masina?
Noi am rezolvat problema iepurasului cand am fost in Austria, asa ca am scapat de o grija acum. Le-am pitit bine, dat Tudor tot l-a gasit pe Remy din Ratatouille si a trebuit sa-i spun ca a avut prea multe bagaje iepurasul si l-a scapat la noi si e pentru surioara lui iar ei sa nu-i spunem ca e secret. A tinut secretul saracutul desi au trecut vreo 3 sapt de cand l-a gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, io n-am auzit asa ceva...hai ca ar fi prea, prea
Masina cand ne luam? cand am eu curaj sa scoatem bani din banca...ca nu ma simt inca capabila Oricum va trebui sa o facem dar dupa concediu

Flavia, am uitat sa-ti raspund....te sun inainte, ok?

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Azi am fost f harnicuta, am spalat geamul la sufragerie, jaluzelele verticale, curatat in balcon (in afara de geamuri ca el spala Calin pe-afara), sters peretii...covorul l-am dus la spalat sambata...
acum fac o pauza ca ma doare spatele. Adelina a fost afara cu Adina si m-am putut desfasura in voie.

Miha, ma bucur ca ati reintrat in normal.
Imi pare rau de Matia ca si-a rupt dintisorul.
Da, e o paturica pe care desenezi si carioca se umple cu apa, dar scrie doar pe paturica respectiva, dupa cateva minute dispare scrisul. Are si ceva stampilute.

Diana, si Dragos a primit laptop broasca de ziua lui de la fete. Pe Crazy l-am vazut demult, dar n-a fost disponibil mult timp.

Ada, da, are doar un instrument de scris, dar mai are si stampilute, pot face cu schimbul. Si eu am luat-o pentru amandoi.
Da, vazusem si ce ai pus tu, dar ce pret areeee....

Cristina M, stiu cum e sa-ti iesi din fire, stai linistita ca nu esti singura. Pupam pe Mara!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput