Mamici din Arad! (95)
Raspunsuri - Pagina 5
adablackcat spune:
Carmen, si eu am probleme cu parcatul cu spatele, nu o nimeresc din prima...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Melania 14
Am uitat sa va spun ce mare soferita sunt .Nu am reusit sa parchez azi cu fata langa Liceul Gh.Birta.M-am tot chinuit cu manevre cu spatele pana am blocat traficul,asa ca am renuntat si am dat 4 ocoluri si nu am mai gasit loc.Sunt demoralizata rau. .
Tre' sa-l solicit pe Ovi la niste lectii dar mi-e groaza de calmul de care va da dovada
Carmen(29+) si Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
Carmen, hai nu mai veni cu incurajari din astea.
Parca ma vad pe mine!
Chiar aseara ma plangeam si eu ca nu prea fac parcari cu instructorul, doar una pe ora de conducere...si atunci imi zice el ce sa fac.
Ada, nu stiu nimic de lapte...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
maggda spune:
Alina,situl nu e inca gata.Domeniul(adica adresa sitului) l-am cumparat,pana la sfarsitul lunii e gata situl.O sa va anunt.
monica70 spune:
Olala ce veste !
Niko felicitari !!! Si La multi ani sotului !
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
Melania 14 spune:
Alina stai linistita ca pana la examen mai sti sa parchezi.Eu de atunci nu am mai facut-o si se vede .
Ada esti o dulce,ma simt mai bine .
Eu am ajuns acasa la 12.05.A stat o gravida 1 ora jumate la Echo.Nu-mi pot imagina ce problema avea.Oricum a ramas si a mai intrat dupa mine iar. Noi suntem bine si bine dotati ,zice doctorul.
ASA DA-ASA NU !
Claudelu spune:
Cipri de Nico
Nico, felicitari!
Carmen, ma bucur ca sunteti bine si bine dotati
Ieri am fost la homeopat cu Raul ca prea-mi tusea si are un inceput de viroza. Asa ca suntem pe tratament si sa speram ca scapam repede. Binenteles ca are si un pic de otita la urechea stanga
In rest, nu-mi explic de ce dar sunt foarte obosita...parca am o panza pe ochi si as dori non stop
Mai vroiam sa va scriu una alta dar sincer nu mai stiu ce si de ce
Votati-ne si pe noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia
niko_26 spune:
Multumim de urari pentru bebic si pentru ziua lui Cipri.
Bebe are 8 saptamani ,si o sa se nasca la sfarsitul lui noiembrie, inainte sa faca Maia 2 ani.Doctorul zice ca trebuie sa fie baiat , daca tot avem fetita.Eu vreau doar bebe sanatos indiferent daca-i fetita sau baiatAstazi merg la dr sa iau rezultatul analizelor.
pe Raulica si ii dorim sa se faca bine cat mai repede.
niko_26 spune:
Ma simt bine , nu am greturi, doar ca mi-e somn.Poate ai si tu ceva in burtica Clauditza de esti asa somnoroasa.
pufymic spune:
Fetelor eu am intrat sa-mi iau ramas bun.....nu voi mai intra pe forum, asa ca va doresc multa sanatate voua si piticilor vostri, sarcini usoare mamicilor gravidutze si sa fiti fericite!
Imi veti lipsi...
Melania 14 spune:
Ioana ce se intampla? aveti probleme? cum pleci asa tam-nesam?Sper sa fie numai o atitudine de moment.
Niko ma bucur pt voi si super ca te simti bine.
Clau va doresc sanatate.
ASA DA-ASA NU !