Mamici din Arad! (95)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Carmen, Diana, voi redoutiti si nu spuneti nimik??? Ce biciclete ati luat? Mie coletele imi vin la oficiul postal de care apartin, aici in Vlaicu.

Deci, job-ul este la reprezentanta Renault si Nissan si inca nu stiu exact care e postul pt ca azi cand am fost s-au gandit la altceva pt mine. Astept decizia lor. Daca totul este ok cam in 5 incep lucrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Gabi, parca tu ai intrebat....am lucrat la un depozit de pal melaminat si accesorii de mobilier ca asistent director pe dep. importuri, dar nu am de gand sa ma intorc la ei. Acum cred ca merg sa o inscriu pe Mara la cresa, sa inceapa din septembrie, si dupa ce ne intoarcem din concediu sa ma hotarasc incotro sa o apuc.

Flavia, ma bucur ca ti-ai gasit job! Felicitari! Mi se pare din ce in ce mai greu sa-ti gasesti o slujba buna, in conditiile in care la cele cat de cat ok se merge prin recomandari si pile. Dar uite ca se mai poate si altfel. Cred ca apelez pana la urma la oferta ta, nici vorba sa gasesc acum colac din ala...

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cristina, te dezamagesc, din pacate tot prin o cunostinta mi-am gasit job-ul. Stia ca imi caut si cum au ramas fara om am ajuns la ei. M-a sunat, maine si poimaine merg sa vad ce si cum, pt postul de colsilier clienti service, daca am retinut bine. Din 5 incep cu norma intreaga.

Miha, da dr T nu a vazut pana acum ca nu i-au coborat outele lui Matia? Ca pe noi ne-a tot verificat de cate ori mergeam. Imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Flavia, felicitari ptr job! Mult succes! Cat trebuie sa stai la lucru (adica pana la ce ora...)

Flavia si Gabi, nu-s de la Laredoute bicicletele... Sunt comandat de pe un site austriac, asteptam sa vina. http://www.preissturz.at/

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Pana la urma mi-a adus Teo pe telefon cateva poze: hera.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

CAPITOL NOU.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput