Mamici din Arad! (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Claudia Maria
Toate cele bune din partea noastra.

Albert
Sa cresti mare si cuminte.

Tuturor celor cu nume de flori.

Si eu sunt de acord cu o intalnire impreuna cu Timisorencele.

Noi am avut o noapte nasoala. A inceput ieri sa faca febra, 38.4, dar mai rau a fost ca nu a dormit bine din cauza mancarimilor, s-a sucit azi noapte de am crezut ca gaureste patul. La 3 si ceva il faceam cu crema, s-a linistit vreo 30 de minute apoi am luat-o de la capat. Eu sunt zombie si sunt si "sucita" din cauza ca nu am iesit de 3 zile din casa. Am vrut sa plec, dar urla, nu vrea sa stea fara mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Of Flavia, imi pare rau de Bogdi ...i-ai dat si Claritin?

De cateva zile tot vreau s-o intreb pe Gabi daca mai stie ceva de alina33... si sa va zic ca am ajuns la 60 kg.
Mai am de dat jos destul si mai ales formele neplacute.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Claudia MAria!!!

Flavia, imi pare rau de Bogdi... Sa speram ca n-o sa-l tina prea mult mancarimile!
ALina m, felicitari pentru kilogramele pierdute! Cum ai reusit? Doar cu apa?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina, felicitari. Chiar asa, cum ai reusit?

Clau, voi cum sunteti? Nu mi-ai zis de crema aia ce o foloseste mama ta.

Mergi la inceput

Clau, am vazut ca Diana e pe 2. Oare se mai voteaza sau s-a incheiat?

Flavia, Ada, in 2 saptamani n-am mai mancat seara dupa ora 19 decat f putin si nicidecum dulciuri, eventual un mar si o para. Am dat in continuare si cu apa. Am rezistat deoarece nu prea am avut pofta de mancare ca altfel nu faceam "foame". Ideal ar fi si gimnastica, dar lenea e mareeee....
No merg sa echipez copiii.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Io am iar 70 kile... Dar de maine...
Numa ce-am ajuns acasa, am fost prin parc, pe la Mc si langa billa la ceva masinute si corabie, dupa care mi s-a facut rau si m-a luat o durere de cap groaznica. De fapt toata ziua am fost intoarsa pe dos din cauza ca Vladut a plecat azi la Alba cu socrii... De data asta nu l-as fi lasat, nu stiu de ce, dar au insistat si l-am lasat. Dar nu-s linistita deloc. Am o stare... toata ziua i-am sunat sa intreb daca e totul ok. Am si plans putin azi dupa ce a plecat. Vladut a vrut sa plece, i-a luat de mana si s-a dus cu ei in masina... Dar noaptea cred ca o sa ma vrea pe mine.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Claudia Maria!
La multi ani Albert!
Cum si unde l-ati sarbatorit pe Albert?
Noi toata ziua am fost plecati...am ajns la 22 acasa.

Mergi la inceput

Ada, eu tot ma mir cum ai tu 70 de kile ca nu se vede deloc. Te cred ca ti dor de Vladut...
No sa nu credeti ca io-s o silfida acum, dar imi vin multe haine care-mi erau stramte, pantalonii cumparati in ultimul timp(an) trebuie sa-i port cu curea (chiar mi-am cumparat ca nu aveam).
Sper sa nu mai pun(kg) de Pasti ca mergem la Bihor si sigur voi manca bineee, a doua zi de Pasti mergem si la o logodna.

Mergi la inceput

Diana, ai trecut pe locul 3.
Inca se mai poate vota?

Gabi, pe unde ati umblat azi?
Am intrebat pe frate-meu daca stie ceva de Pestera Ursilor, daca-i inchisa si a zis ca nu-i, doar lunea e inchisa. Socrii lui stau la 5 km de Chiscau si au intrebat si ei pe-acolo, dar nu stia nimeni sa fie inchisa.

Mergi la inceput