Mamici din Arad! (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Flavia, nu au avut varicela. Am inteles ca ar cam fi epidemie in oras...
Daca e sa faca , ce sa zic, asta e...
Bogdi, nu a facut vaccinul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Nu, nu i-am facut vaccinul pt ca stiu ca nu da imunitate pe viata ca boala in sine si eu prefer sa o faca acum cand e mic si dupa aia stiu ca e imun.
Eu zic ca nu vor face fetele, doar nu au stat mult impreuna. Sper, cel putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Flavia, noi am scapat de data asta de varicela, poate pt ca Alex a facut vaccinul... Pupam pe Bogdi!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mi-a scris Cristiana70 si din pacate am aflat ca are un motiv serios sa se tina departe de forum ptr o perioada, tatal ei a incetat saptamana aceasta din viata dupa o lunga suferinta. M-a rugat sa va transmit si voua sa stiti de ce nu a putut intra. Inca odata condoleante Cristiana! .

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Flavia, are Bogdan varicela? Of eu sper sa nu faca Timi daca zici ca e epidemie in oras (si in Timisoara e, fetita verisoarei lui Vasile a facut) sper sa ajung sa-i fac vaccinul...

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal Cristianei!
Cristiana, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta.

Diana, da, are varicela clar. E tot bube. De azi dimineata are de 3 ori mai multe. O sa va fac poze sa vedeti ce pistruiat e. Are una pe varf la putza care ma ingrijoreaza. Sper sa nu se infecteze acolo. De usturat la pisu nu cred ca-l ustura ca nu a plans azi deloc, chiar l-am dat cu crema si acolo si a fost ok. Febra nu are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristiana70 imi pare rau de pierderea suferita. Condoleante.
Flavia tu te asteptai sa faca Bogdi varicela , asa ca va doresc multa rabdare sa puteti sta in casa atata vreme... si cat mai putine scarpinaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristiana, condoleante , imi pare tare rau! Te asteptam aici pe forum cand te simti in stare sa scrii.

Flavia, of, sper sa faca Bogdi o forma mai usoara de varicela . Daca se scarpina f tare poti sa-i dai Claritine sirop sa nu-l manance prea tare.
Eu vreau sa-i fac vaccin Adelinei.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Condoleante Cristiana. D-zeu sa-ti dea putere sa treci peste necazul asta...

Noi am fost la expo, numai ce-am ajuns acasa. E tare fain la locul de joaca, ne-a placut. I-am cautat role Iuliei dar la moulinari sunt unele atat de badarane...chiar daca-s barbie. Urate rau. Mai cautam.
Flavia, am vrut sa te sun dar mi-am adus aminte de varicela lui Bogdi. Poate scapati usor si nu se scarpina prea rau.
Azi mi-a ajuns coletul cu jucarii, dar nu-l deschid ca-s copiii pe-aici, si la amiaza am adormit si eu cu ei si n-am apucat sa-l deschid.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Ia uitati bubosul meu.

Mergi la inceput