Nou stil de viatza (201)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anky nu mi s-a parut grea ,dar nici usoara.Mie imi place ca meniul e flexibil si numai la cina imi petrec timpul in bucatarie ca in rest totul e gata imediat.Dupa o saptamana pot spune mai multe.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

se parea ca lunea nu prea avem ce sa ne spunem...

"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by mephala30

se parea ca lunea nu prea avem ce sa ne spunem...

"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

No hai ca-ti spun io, ca in afara de vestea proasta cu adoptia, am mai trecut printr-un necaz de curand. S-a spart teava cu apa calda in bucatarie si in 2 min puteam sa ma plimb cu barca prin casa. Era apa fierbinte. Noroc cu administratorul care a fugit repede sa inchida apa de jos, din beci, si cu bona care strangea cot la cot cu mine apa. Covoarele mele cele noi (va spusesem acum o sapt ca le-am cumparat si sunt tare multumita de investitie) s-au umplut de apa dintr-aia murdara si n-a mai fost chip sa le salvez. S-au si imputzit ingrozitor. Le-am aruncat. Azi am fost sa cumpar altele, dar nu mai aveau. Asteapta marfa saptamana viitoare. Si uite asa...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Of, Tzuni, imi pare f rau! Nu pot si astia sa scoata o lege ca lumea? Dar e absurd ce se intampla! Te imbratisez cu drag!

Dordia, tinem pumnii si facem galerie! Acus esti dubla mamica!

Cornelia, pai nici eu n-am ce spune on topic...

Pupici la toata lumea!

O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Tzuni, ai avut o zi proasta, atata tot, .
Esti sanatoasa? Maria e sanatoasa? Sunteti impreuna? Asta e tot ce conteaza...restul e desertaciune, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tzuni,imi pare rau de paguba,dar vorba lu' Carmen important este ca sinteti sanatoase.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Anky, imi place de tine, emani energie pozitiva. Si miscare,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Dordia si Violeta, sincere condoleante pentru bunica voastra!

Dordia, astepti nasterea s-au ai fost programata ? Curaj !

Tzuni, hai ca o sa fie bine ! Intreb ca o bleaga : deci parintii biologici isi dau acordul pentru adoptie ? si daca nu se prezinta ce se hotaraste ?
(nu ma pot abtine ca nu ma mir cit de aiurea se schimba legile in Ro, si cind spun schimbare e vorba de principii importante)

Zuzi, esti bine ?

Nastad, acum sunteti toti acasa ?

Eu sunt nitel cam obosita, dar sper sa treaca, miine copilasii au ultima zi de scoala.

Va pup in grup de noapte buna !

Mergi la inceput

Cornelia, te-am trecut la pauzate. si tine aproape de noi.

Nastad, sper ca sunteti bine, nu te-am citit de mult. La fel si Zuzilici, pe care am mai strigat-o de vreo doua ori. De Sigrid ce sa mai spun....dati un semn de viatza, fetelor!

Dordia, am trecut evenimentul pe prima pagina si joi facem galerie. , inca un pic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by anky

quote:
Originally posted by mephala30

Anky, imi place de tine, emani energie pozitiva. Si miscare,

Pai,pot io sa nu fiu de acord cu tine..??nope

Mergi la inceput