Nou stil de viatza (201)
Raspunsuri - Pagina 11

CRISCOSTY spune:
Ziua buna fetele! Intru si eu repejor, am luat o mica pauza.
Tumpi ce frumusica esti, mi-a placut si costumatia.
Cuscra foarte bine ca le zici ce gandesti si n-au decat sa se supere...ce, tu esti mai fraiera?
Salut si restul fetelor, o saptamana cat mai reusita va doresc
De azi scriu si meniul, cu toate ca la servici nu prea mai apuc sa mananc
- branza slaba de vaci si o banana
- fasole galbena pastai cu salata rosii
- kiwi
Crys si Dany

gusta spune:
Fetele crdeti-ma ca le zic oi fi eu mai mica da nu sunt si sluga lor.El se cere acasa ca stie ca vaca o sa alerge la el da credeti-ma ca nu o sa fie asa ca nu se poate.
Carmen chiar ca e sanatos ce fac ele nu renunta la nimic iar eu sa renunt ca de ce am altceva de facut,serviciu nu am(nici ele nu au) si ce tot atata vreau libertate.
Claudia cand te aud de rochite debea astept si eu vara si sa vad ce pot sa port.
Anda astept sa imi spui ce parere ai de meniul meu.Serios si nu ma supar .
Cuscra asa sa faci sa scrii meniul aici sa te pot trage de urechi.
Tumpi a ajuns cafeluta la tine ca la mine e gata.
Am aranjat tot ce avea de facut ca vine la pranz o prietena (sa ii zic asa) in vizita si am zis macar asa sa fie frumos de ochi lumi.Mi-am facut lista ce sa imi cumpar ca sa am in casa pentru dieta si diseara va scriu ce mananc maine .
Marilena si Mara Augusta

yubi spune:
Salutare Violeta condoleante .Vikinga,multumesc frumos
Meniul de azi : mic dejun - 1 para si 1 felie paine de secara prajitapranz :parizer de soia simplu, sunca de pui ,branza ,rosii,castravetecina : peste + salataSa aveti o zi buna
http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

tumpi spune:
pagina 2, hmm, ce cautati acolo fetele?, multumesc pt aprecieri,daca s-ar putea sa fi avut cu vreo 6-7 kg mai putin, ar fi fost super.
Marilena, merci de cafa.
Fug ca mai am treaba,revin mai tarziu.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

anky spune:
Vikinga,mergem cu masina ca am multe de dus si nu le pot lua in avion.In plus,imi place foarte mult sa conduc,conduc de la 18 ani,deci de 16 ani.Fac cam 20-24 de ore depinde si de cit ne oprim pe drum,de dormit imi ajung vreo doua ore de somn.Am mers cu avionul cit au fost copiii bb-ei,mergeam de la Frankfurt direct la Cluj, dar acum gata,prefer sa merg cu masina,e o placere pentru mine.
Diana,fain ca v-ati distrat in Polus,la Iulius nu ati ajuns?
Carina,tu unde mergi la shopping,in Polus sau Iulius?.Sint si eu curioasa sa vizitez mall-urile.In octombrie inca nu erau deschise.
Tumpi,areti foarte bine in pozele de la nunta si partenerul tau la fel.
Anca,mami de doi nazdravani

DianaR spune:
Anky, da am ajuns si in Iulius. Dar mai mult imi place asta din Timisoara. E mai mare, mai aerisit, mai opulent, de ce nu. Ioi mie mi s-a acrit de drumuri cu masina cu copii dupa noi...
Gusta, ioi ca iti inteleg supararea!
Merg sa-mi conving copii sa doarma si dorm si eu cu ei un pic...
O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

anky spune:
Da,probabil ca e mai misto, dar la Timisoara nu stiu cind voi ajunge, desi mi-e drag tare orasul.

louisea spune:
Io´s scurta la vorba ca´s la servici si am mult de munca..
Tumpi si eu vreau poze.. zgarcito
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

anky spune:
Anda,serios ca poti participa la Next Top Model,inalta esti si poti sa zici ca ai 22 de ani,in loc de 29,ce mai...go Anda,go..La mine nu´s ce se intimpla ca tot stagnez,miine imi fac din nou un wellnesscheck sa vad ce si cum.

anky spune:
Louisea,poti sa-i vezi pozele lu´ Tumpi la semnatura.Spor la munca !!