Nou stil de viatza (201)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata citit.

Carmen nu am pus nici o poza dar o sa pun.

Violeta condoleante si multa putere sa treceti peste necaz si tin pumni stransi pentru Dordia.

Carmen E asa multa cafea iti trebuie de dimineata?

Anky multa sanatate bunici.

Tumpi frumoase poze si iti sta bine.Si crede-ma ca mai bine plang decat sa tin in mine si sa fac vreo depresie.

Cuscra da tin dieta din cartea pe care am cumparatat-o .Si asa Dany isi mai cauta o iubita?

Vik sa nu fi luat vreun virus ceva.

Ruxandra sper sa vina si la tine o perioada mai usora.

Claudia felicitari pentru condus.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata!

vik, pai eu cand l-am vazut erau 2 culori, maro si albastru insa aparea ca erau ambele ausverkauft, si cum mi-a ramas gandul la el, de cate ori intram ma uitam sa vad daca nu mai au! si asa l-am gasit pana la urma, insa dupa ce mi l-am comandat iara nu au mai avut! insa sambata sau vineri nu mai stiu exact cand, m-am uitat iar si aveau din nou marimea 42! trebuie sa te uiti mai des, eu cam asa fac! ma uit imediat pe site-ul postat de tine sa vad ce au!

anky, imi pare rau ca asa grav e bunica ta!

Copii mei s-au trezit cu nopatea-n cap, pe Marc l-am trimis la 7.45 la gradi si cand a ajuns in usa gradinitei a zis ca face caca, l-a adus barabtu-meu inapoi si cand a ajuns acasa a zis ca nu mai vrea sa faca!

ma pun sa calc...
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Ma plang la voi ca nu am cui.Ieri au fost cele 2 cumnate la spital dar nu au luat hainele murdare sa le spele ca doar vine vaca si le ia.Olandezului i-a ajuns si lui la gat si cica azi sa merg cu una din ele la spital cat copilul e la gradi adica sa renunt si la timpul meu liber in care imi pot acori mintile.Olandezu a zis clar ca nu am cum si sa stau linistita ca asta e viata.Chiar astept sa se faca ora rezonabila sa sun pe una dintre ele sa ii zic daca ii stateau in gat hainele.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Marilena, spune-le cateva la nesimtitele alea de cumnate! cat mai sta socru in spital? si dupa ce iese merge la casa lui?

nu stiu unde ati vazut poze cu tumpi de la nunta ca eu nu vad nimica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata gasca.
Cine zicea ca ofera o cafea?.Azi mi-am facut o cafea asa de tare ca abia am putut sa o beau,dar acum chiar as bea una mai slabuta si cu lapte.
Carmen,Claudia www.flickr.com/photos/12137579@N03/2409022387/in/photostream/" target="_blank">
Marilena, e bine sa te descarci,dar mai bine ar fi sa nu mai ajungi in astfel de situatii.Zi ceva de dulce cumnatei/lor care nu au luat la spalat rufele.
O saptamana minunata va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Claudia daca vine o sa vina acasa si de aici toate iar cad pe mine dar i-am anuntat ca eu la timpul meu liber de 2 ore cat e copilul la gradi nu renunt ca vreau si eu sa nu innebunesc.

Tumpi le-am zis si cred ca s-au suparat pe mine dar sincer chiar nu ma intereseaza ca asta e viata.

Cafea cu lapte zici tumpi te servesc eu una slabuta ca ma duc sa imi fac si eu.

Mai sunt in zona un pic si dupa ma duc sa vad daca imi sta bine sa curat bucataria.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Aseara n-am mai intrat ca am ajuns tarzior.
Violeta: condoleante!
Anky: imi pare rau de bunica ta.
Carmen: tare vesela esti azi, asa-i?
Marilena: imi pare rau ca treci printr-o perioada asa grea. Te rog eu nu te mai lasa. Spune-le ce te deranjeaza la toti. Nu-i corect ce se intampla.
Claudia: si eu patesc frecvent asa cu Carina si de fiecare data cand ajunge acasa zice ca i-a trecut.
Va multumesc de complimente tuturor. Anky - m-ai facut knock out cu faza cu next top model .
Despre meniu nu prea stiu. De dimineata am mancat exquisa cu dulceata de pere si 2 biscoti.
La pranz mi-am comandat deocamdata piept de pui la gratar cu salata, dar cred ca tre sa ies cu clientii la masa. La fel diseara, deci nu stiu clar ce mananc.
Va pup pe toate, va citesc si daca ajung in timp util si nerupta acasa diseara va mai scriu.
Sa aveti o zi minunata,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Marilena, lasa sa se supere,daca au nevoie de tine o sa le treaca.Important e sa fi tu bine si sanatoasa ca sa ai grija de Mara , de tine si olandez.Astept cafeaua.Pana una alta pap niste cereale.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Tumpi, mi-au placut pozele de la nunta, esti dragutza tare!
vik, sa stii ca im plac mai multe rochii, si un costum de baie imi place, ala maro cu bordura alba cu dungi ce e intreg dar fara burta,si rochite imi place una de la glamour, una de la deluxe parca ii zicea. tu ti-ai comandat vreoadat rochii de aici? daca da, sunt faine? si marimile se potrivesc?

Acum chiar plec sa-mi fac treaba ca nu ma mai dezlipesc altfel de comp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anda, da, sunt bine dispusa, , de ce n-as fi? O zi faina sa ai!

Tumpi, mersi de poze, le-am vazut, mi-a placut costumatia.

Marilena, sa le bati obrazul cumnatelor. Nu e frumos ce fac...dar probabil ca e sanatos,

"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput