Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (130)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Pe mine ma tot scoate de pe forum am lipsit si eu cateva zile si nu ma mai vrea. Ma loghez si apoi inapoi la forum nu mai sunt logataVroiam sa va mai scriu si cateva vorbe despre noi, a inceput si a mea sa se trezeasca din ora in ora noaptea doar spre dimineata doarme cam 3 ore legate, asa imi trebuie eu credeam ca exagerati putin cand scriati ca unii bebei se trezesc asa des si eu nu stiu ce am ca nu pot sa dorm cu ea, in primul rand nu mai pot sa o alaptez culcata desi la inceput numai asa o alaptam din cauza taieturii, in al doilea rand ea se foieste noaptea si ajunge ba cu picioarele spre mine ba cu capul ba e invers efectiv mi-e frica sa dorm cu ea.ASa, acum vad ca sta mai bine in fundulet dar nu o las eu prea mult ca mi se pare tot putin cam cocosata ca sta, in schimb ea e disperata si se ridica rapid si in carucior si in scoica. Am coborat si noi patutul si nu imi place deloc ca e prea jos adica mult mai jos decat patul nostru si ma enerveaza, sa vedem ce solutie gasim ca deocamdata am pus patura si plapuma sub salteluta ei. Si apropo de patut mai vroiam sa va spun ca a mea smotoceste in ultimul hal ursuletii de la carusel, trage de ei si cu celelalte jucarii pare cam agresiva le loveste tranteste, pare ca o sa fie cam distrugatoareDespre diversificare problema noastra nr 1 a inceput sa manance piure de legume cu carnita si suc de mar cu putina pulpa, nu ii plac absolut deloc cerealele, ca tot era prea grasa tine la silueta ei.Altceva nu prea serveste nu i-am dar inca branzica.Siiiii vroiam sa va intreb daca e normal sa miroase kk a carnita de pui ma gandeam ca poate nu asimileaza carnea.Si inca ceva asa e daca scriu mai rar nu ma mai opresc, eu nu ii masor niciodata cat mananca (oricum nu prea mult) cum masurati voi pe cantar???????Ah, si am incercat-o si cu bibe cu cereale nici gand sa bea, doar rontaie tetina, speram macar asa sa manance sa mai puna si ea ceva sunculite pe ea Oricum eu o sa alaptez cat o sa vrea ea si cat o sa am lapte, adica sper nu mai mult de 2 aniAsaaaa si nici cu olita nu ma stresez de acum, pe cea mare nu am stresat-o si a invatat ffff repede cum sta treaba.Cam atat deocamdata ca deja se foieste nici macar nu suge mare lucru noaptea, ah si cand era tati acasa se mai trezea si el noaptea sa o plimbe dar nu se linisteste decat la san Nu stiu ce a apucat-o ca dintii sigur nu sunt, si mai sper sa nu o tina prea mult ca ne sperie Sabina ca poate sa o tina asa mult si bineMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Myral bine ai venit in club, la mine a fost ok noaptea trecuta s-a trezit doar la 12 si la 4 , apoi la 7 , da sa vedem cat tine...
felicitari pt diversificare , iar cu masuratul, eu pun in borcanele mancarea si vad din ochi cam cat mananca

Sabina pai ma gandeam ca ea doarme bine dupa laptic, iar in caz de o masa refuzata sa inlocuim cu laptic, acum o sa vedem cand la vremea respectiva cum o fi , in rest vreau sa-i dau san dimineata, cand vin de la serv si seara

Dieta verde asa se numeste, e de detoxifiere si ar trebui sa slabim 7 kg in 2 saptamani, eu am slabit 3 in prima saptamana, acum sa vad
daca vrei pot sa o scriu

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ooof, ce sa zic...eu am incercat toate metodele si pana la urma cel mai bine tot cu ea in pat ma odihneam.
Cand aveam de lucru noaptea o lasam la ea in patut, mergeam, o alaptam, si treceam din nou la compus .
In fiecare seara o lasam in patut sperand ca macar de data asta va fi mai bine, dar pana la urma tot cu mine o luam. Cand dormeam cu ea de la inceput era mult mai bine.
Incearca sa ii faci cerealele mai groase, eu ii dau lui Gh f rar, dar cand ii dau i le dau ca un gris cu lapte, nu fluide. Si la lingurita, bineinteles.
ca sa alaptezi culcata trebuie sa ai vreo 2 perne mai zdravene si sa stea "oblic", adica nu perfect la orizontala, ci inclinata binisor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vreau s-o scrii, neaparat!
dar daca e de detox nu te sfatuiesc s-o mai tii, primu loc unde se duc toxinele e in lapte, de aia n-avem voie mai mult de 2, 3 kile pe luna sa slabim
eu sunt destul de tare la teorie, ia sa vedem dieta.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Nana, cand mergeti la Sinaia? stii tu, busteni e exact langa...iar noi vom fi buna parte din vara acolo!

Multumim!

Inca nu am stabilit, dar sigur iti dau de stire.
De regula mergeam la sfarsit de saptamana si stateam 2-3 zile, cam asa.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara fetele,
intru` si eu mai pe seara asa,cand mai apuc sa respir,fata mea e ca argintul viu,nu sta nici o clipa locului,e tare miscareatza si alintataaaaaa off off,
ma duc si maine la scarbici :(( cred ca vor astia sa isi i a revansa ca imi i-au liber de Paste sa pot merge acasa 3 sapt. abia astept,deja au comandat ai mei un porcutz sa pot manca eu sorici pana nu mai pot
Ebonee,azi a stat cu tati acasa si cand am venit de la scarbici,mi-am pus mainile in cap ce am gasit,jucarii zburatoare peste tot,banane,bavetici prin chiuveta si linguritze pline de mancare,fata mazgalita pana dupa urechi erau tare haiosi,am facut ordine,spalat fata,dat mancare "normala",am facut si un gratar apoi am mers sa vad si eu masina cea noua care a venit azi dimineatza,mi-a facut domnu` meu surprize-surprize un bmw tare fain,am ramas fara cuvinte cand am vazut,mergem si noi acasa cu masina,cred ca o sa fie ok,

am fost si la control ieri cu fata,are 68 cm si 7,200 kg la 6 luni si jumate aproape,apoi am fost la spital ptr ochisori dar e totul ok,nici o problemutza,mai trebuie sa mergem prin august cand e ea mai marisoara sa ii faca iar control fiindca le-am zis eu ca mi se pare ca e olecutza spanchi,[;D]

doarme cu mine in pat,nu se poate una fara alta,chiar daca tot patul e al ei,ma mir cumde nu ma pun pe ea cand ma intorc :))
i-am cumparat si eu olitza dar numai sa pot lua mostre de pipi sa pot duce la verificare sa nu aibe Doamne fereste vreo infectie,ma tot chinui asa de vreo 2 sapt. si nu reusesc sa "strang" nici un pipi,cu toate pungutzele,tamponasele si seringile lor :((

felicitari superbei yannisa ptr botez,sa cresti mare,frumoasa si cuminte

rita

am vazut o multime de bebelushi superbi,dar cel mai cel dintre toti e ginerele meu cristi de mami cecilia pe care il tzuc tot tot ca e un frumos,

ma bag si eu la somn ca maie iar sunt drepti de dimineatza,fie ca vreau sau nu,oricum am ceas de trezire la ora fixa

multi sa visati cu ingerasi!

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Dragi mamici,

Erika la control a fost ok,are 70.6 cm si 7.4 kg inca slabuta din cauza bolii,ma gandesc ca era si mai slaba a slabit f mult.Insa suntem taman in mij. graficului,deci e ok.

Acuma eu am afcut o mare tampenie...de mamica prea tanaraI-am bagat suzeta vrand nevrand pe gat de frica sa nu-si suga degetul.Cu toate ca am tot citit despre efecte secundare,io ca o mamica hotarata ce sunt n-am lasat-o fara.
Si iata ca mi-a atras atentia doctorul...
Acuma copila suge mai mereu din suza...nush cum sa procedez,pe perioada cat nu doarme o mai pacalesc fara,insa cand vrea sa faca nani,daca n-are suzeta...nu adoarme neam.
Aveti idee,mamici de bb2,sau mamici care stiti despre asta...orice sfat e bine venit.
Cum trebuie procedat,care este varsta ideala,cum se face...ce nu se face...ma intereseaza orice...numa' sa o dezvat.

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Hai ca am revenit si eu. Am avut o multime de treaba, am fost plecati la Melbourne we trecut si tot asa.

In intai Lisa a implinit 6 luni, o jumatate de an de viata. Din pacate o singura persoana ne-a felicitat (stie ea cine ) si asta m-a lasat putin dezamagita. Dar hai sa nu elaborez ca nu vreau sa se simta nimeni ciudat...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Nu am fost cu Lisa la controlul de 6 luni, pt simplu motiv ca lista de asteptare e mai lunga de 1 luna si la clinica, si la pediatru. La clinica mergem la sf lunii. La pediatru voi face programare maine, deci tot pe luna viitoare.

Dar am cantarit-o eu acasa. La 6 luni are 7.7kg, 70cm si 43.5cm diametru cranian. Se dezvolta armonios, evolueaza si creste bine si repede. In ultima luna a pus 1 kg. Eu sunt extrem de multumita de mersul lucrurilor si incerc sa nu ma stresez si sa le iau ca atare.

Ne-am diversificat din 18 martie, deci de aproape 1 luna. O sa revin asupra subiectului pt Bee si Yaia .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Piciulika, sa-ti traiasca micul castor si la cat mai multe lunite. Mult succes cu diversificarea, stiu ca totul o sa mearga super. Tu esti mereu bine informata, iar acum ca ai reusit sa iti iei liber si sa stai pe acasa, o sa te poti ocupa de Michael asa cum iti doresti!!! Ma bucur enorm pt voi.

Nu am reusit sa vad poze, dar o sa intru sa il vad pe micul gentleman castorit si morcovit.

Lisa

Mergi la inceput