infertilitate primara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

quote:
Originally posted by marrina_e

Buna fetelor, astazi am descoperit acest forum si m-am bucurat mult la gandul ca am gasit persoane cu care as putea discuta despre probleme legate de infertilitate.Doctorul care m-a examinat echografic saptamana trecuta mi-a prescris pentru stimulare ovariana OVOMID din ziua a 5 a de menstruatie. Imi poate spune cineva daca a auzit de acest medicament si ce reactii adverse pot fi? Va multumesc. Pupici

Marrina bine ai venit ,multe dintre noi suntem la subiectul Aspirante optimiste si te asteptam acolo.Poti pune ce intrebari vrei si daca stim iti vom raspunde cu drag,insa trebuie sa scri 10-12 mesaje ca sa treci de moderare altfel noi nu vom vedea mesajele tale fiindca vom fi la alta pagina si poate vei avea impresia ca nu vrem sa raspundem.
Scrie orice,povestea ta de exemplu si imparte-o pe mai multe mesaje.
Te pup si te astept la aspirante optimiste.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florex spune:

Marinna, eu iti pot spune ca am facut ceva stimulari cu aceasta substanta si la mine a dat ceva reactii, in sensul durerii de cap, patearea pe fata (niste pete maronii), care au disparut dupa stoparea tratamentului, cateodata stari de voma.
Sunt fete care au luat in greutate destul de mult, asa ca ai grija cam ce mananci in zilele cand iei aceste pastile.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Buna Marinna,
Eu nu am facut stimulare cu asa ceva dar o prietena da.A avut stari de voma, a luat in greutate.sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina-m spune:

Buna, ma bucur nespus ca am dat si eu peste forumul acesta... Am fost diagnosticata cu gusa endemica recent si mi s-au dat o serie intreaga de analize de facut, vreo 11. Am fost la centrul medical Cotroceni, MEDICLASS, la doctorul Mircea Popa. Ce ati putea sa imi spuneti despre centru si despre doctor? eu sunt studenta in bucuresti, termin anul I iar in materie de sanatate si dctori nu am o treaba si am vazut ca sunteti unele foarte bine informate
Va roooooooooooog am nevoie de un sfat. A, analizele sunt si f scumpe si nu as vrea sa arunc banii parintilor pe fereastra. Astept cu nerabdare un raspuns. kiss you all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

madalina-m - eu te sfatuiesc sa mergi la dr. Bajenaru care este o super dulce, dupa cum am mai povestit
Nu-ti va recomanda niciodata mai multe analize decat este cazul.

Despre medicul tau nu am auzit nimic, nu stiu ce sa spun.

Oricum trebuie sa ai grija la cine mergi, sa nuti dea vre-un tratament si sa te dea mai tare peste cap pentru ca este greu de revenit.
In plus, dupa cum am mai spus, colaboreaza foarte bine cu medicul homeopat de la medlife si. eu de exemplu acum imi tin tiroida sub control cu remedii homeopateasta dupa ce in urma cu jumatate de an luam dozele maxime de medicamente specifice.

numai bine tuturor,
gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Buna Madalina-m,
Poti merge cu toata increderea la D-na Dr.Bajemaru magda, pe care ti-a recomabdat-o Gianina34.Si eu merg tot la dansa, tot la recomandarea Gianina 34, careia ii multumesc inca o data pentru ca mi-a
recomandat-o.Este intr-adevar un medic deosebit dar si un om care-ti da incredere in lupta cu diversele probleme pe care le avem.
Mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna fetelor,

Ma bucur ca am putut fi de folos macar cuiva.
Nu uitati si de dr homeopat de la Medlife despre care v-am zis eu ca este tare draguta si colaboreaza foarte bine cu d-na Bajenaru. .
Se pot foarte multe rezolva cu tratamentele homeopate. Ce va costa sa incercati?

Multa sanatate fetelor si sa ne dati vesti bune cat de curand.

va pup pe toate,
gianina

Mergi la inceput