Aspirante optimiste >20 ani (293)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

gata ...am ajuns si eu acasa....
cristi cine urmeaza la testare?ca tu erai cu notitele?

-ici la toate fetele

http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am aparut si eu de la dr.
Sarcina mea e de 5 S si 1 zi, dar la eco apare de 4 S si 2 zile, avand in vedere faptul ca am ovulat tarziu.Urmatoarea vizita e pe 23, cand sper sa-i aud inima bebelinului.
Continui Utrogestanul si acidul folic.
Pupici la toate.

Ramo 5+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Buna fetelor!!!!Va pe toate gravi si viitoarele gravi.
Fetelor, voi care va amanati testarea, va apreciez pt ca puteti sa amanati cat mai mult testarea, eu n-am reusit la nicio sarcina performanta asta, la o saptamana dupa , faceam imediat primul test, dupa care urmau inca vreo 10, sa vad daca se inroseste la fel de mult a doua liniuta ca prima.
Ramo....sa te tii data viitoare la dr. Super senzatie cand ii auzi inimoara la bb, eu boceam pe masa, de nu ma putea opri dr. Asta e....emotiile.
Eu raman pe-aici, va mai "supraveghez", nu va scap din ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am intrat sa va salut. Sunt in urma rau cu cititul pt ca nu m-am simtit bine.
Va pup pe toate si sper sa veniti cat mai repede la odisee.

==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Buna Brave, te intrebam odata daca la dr. Haiduc te duci la Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Scuze Mihaela ca nu ti-am raspuns. Ma duc la Euroclinic.

==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Buna fetelor. Eu sunt noua pe aici(adica am contul de ceva vreme dar o perioada doar am stat si citit ce scrieti voi si am incercat sa invat cat mai multe de la voi), si ca si voi sunt si eu o aspiranta la statutul de mamica.Noi incercam de aproape 3 ani si nu s-a intamplat.Dar acum am inceput sa luam si mai in serios problema. Am inceput cu dr, cu analize. Azi tocmai am venit de la dr si mare a fost surpriza cand mi-a spus ca toate analizele de pana acum au iesit bine.Mai am progesteronul.Si in functie de aceasta analiza vedem ce avem de facut in continuare.Mie mi-a spus ca am avut ovualatie luna asta. Dar eu mi-am luat de la farmacie un test care e nou aparut acum si mie nu mi-a aratat ca as fi avut ovulatie. In fine normal ca o cred pe dr mea.
Ma bucur ca v-am gasit aici si pentru asta ii multumesc adelei care mi-a spus unde sa va gasesc. Te salut adela si acolo unde mi-ai rasp la mesajul meu ti-am urat sa ai cat mai repede acele II liniute la care toate aspiram. Ma rog pentru tine si pentru toate fetele care sunt in aceeasi situatie ca si noi.
va pup si sper sa aflu de la toate cat mai curand vesti bune si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Salutare si ici multi... eu am toata ziua, acum m-am linistit putin.

Bun venit fetelor noi sau mai vechi... si sejur scurt pe acest forum.
Ramo, ma bucur ca esti bine!
Brave
Am vazut ca la testari nu se inghesuie nimeni...

Eu nu am nici o noutate...

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Va pupacesc si eu...Am reusit sa intru si eu nitelus, desi e cam tarzior...
Tin si eu pumnii la toate fetele care se vor testa zilele astea...sa auzim doar de vesti pozitive...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikimodo spune:

salutare fetelor!!

d-l meu zice ca devin prea insistenta si stresanta.Si el isi doreste un bebe dar nu asa hopp! ca azi e ziua 14....nici nu stiu cum sa-l mai iau ... of!!! si nasol e ca trece perioada buna...:(

Mergi la inceput