Nasterea la CFR 2

Nasterea la CFR 2 | Autor: miki_bubu

Link direct la acest mesaj

A nascut cineva la CFR 2 de curand? Imi poate da cineva niste info despre conditii, nasterea normala, cazarea...? Cat de bine sunt ingrijiti copiii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Prietena mea a nascut anul trecut in ianuarie si a fost f. incantata si de ingrijirea ei si a copilului si de cazare.Mai multe nu stiu sa-ti spun dar daca vrei ma interesez.

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_bubu spune:

CHOWPERSA, mersi mult de tot pt info...si ti-as fi recunoscatoare daca ai putea afla mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Am nascut anul trecut si luni mi se naste finutzul prin cezariana tot acolo asa ca intreaba-ma ce vrei sa stii.
Saloanele sunt in general de 5 paturi,reglabile prin telecomanda,copilul sta cu tine daca vrei si te simti in stare.Asistentele sunt destul de dragutze ,dr neonatologi era o tipa bruneta si alta blonda,cea blonda nu mi s-a parut asa interesata de cei mici dar cea bruneta si maruntzica chiar dadea dovada de interes si mai ales rabdare cu mamicile.Toaleta este in fiecare salon,nu am plecat de acolo cu nimic nici eu nici copilul deci igiena era.
Vizitatori se primesc dar mai pe dupa amiaza dupa ora 15.Alte intrebari daca ai?

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_bubu spune:

Mersi mult pentru info, ralualexandrei! Toate astea incerc sa le aflu pentru o prietena de-a mea...nu e hotarata intre CFR2 si Elias..Pana acum am auzit lucruri mai bune despre maternitatea de la CFR2.
Sa-ti traiasca bebeul si finutzul, daca se naste astazi.Daca ne mai poti ajuta cu detalii....ar fi foarte bine

Mergi la inceput

Finutzul s-a nascut azi de fapt ieri ca a si trecut ziua,alte informatii spuneti voi ce vreti sa stiti.Eu de exemplu am nascut acolo ptr ca doctoritza mea,e un om deosebit si as fi urmat-o si la capatul pamantului.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

am nascut acum 6 sapt in cfr2 a doua fetita si nu am nici un regret ,primul copil l-am nascut la elias acum un an si 10 luni deci pot face diferenta intre spitale :la elias nu ai frigider si toaleta cu dus in camera,nu ai aer conditionat si nici paturi cu telecomanda ,jaluzele verticale si nici termonapane la camera deci concluzia o tragi singura...iar in privinta curateniei am fost destul de multumita la cfr2 spalau zilnic saloanele si toaleta,chiar a fost o tura cand au dezinfectat zdravan salonul,asternutrile sunt mai ponosite si inca un inconvenient spalau bebelusii seara in chiuveta din salon pe care o foloseam noi ,la elias erau spalati separat,dar restul personalul este acelasi ,cu atentii rezolvii totul,eu am nascut prin cez a doua oara si chiar m-au ajutat mult asistentele ,au fost dragute ,a si cat priveste copilasii inca un lucru bun este ca bebelusii sunt alimentati cu seringa pana sunt adusi mamelor la san ca sa nu se obisnuiasca cu bibele,deci eu am fost mai multumita de spitalul cfr.
sanatate si nastere usoara

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

In ce priveste preturile practicate pentru o nastere normala, aveti idee?
Si cand ce bagaj ar trebui sa ai cu tine...in afara de vata, faza, camasa de noapte...ma refer la bagajul pt bebe.
Va multumesc frumos! Pupici!

Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiMadalina spune:

Buna! Am mai incercat sa-ti scriu dar se pare ca nu primesti PM. Am mai vb cu tine pe forum "Mihaela Margaritescu CF2". Vad ca aici ai scris ca fina ta a nascut prin cezariana, te rog mult spune-mi cum a procedat pt. ca eu tot cezariana vreau si nu stiu cum sa abordez subiectul pt ca dr. Margaritescu mi-a spus ca nu e dupa cum vreau eu! Merci mult de tot si abia astept sa-mi raspunzi! Pupici!

quote:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Finutzul s-a nascut azi de fapt ieri ca a si trecut ziua,alte informatii spuneti voi ce vreti sa stiti.Eu de exemplu am nascut acolo ptr ca doctoritza mea,e un om deosebit si as fi urmat-o si la capatul pamantului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Buna! Am vazut ca a mai intrebat cineva despre preturi, dar nu a raspuns nimeni.

Au trecut cateva luni de atunci si m-am gandit sa reinnoiesc intrebarea...poate totusi stie cineva ce preturi se practica la CFR 2, mi-ar fi de mare ajutor, pentru ca n-am nici cea mai mica idee cat ar trebui sa pregatesc, si nici nu vreau sa patesc sa dau prea putin si sa nu aiba medicii grija de noi asa cum trebuie.

Multumesc!

Irina

Mergi la inceput

Nu ai vazut preturi pt ca deobicei se scriu pe PM.
Nu stiu cum nasti tu dar eu la nastere naturala am dat 500ron la dr,daca faci epidurala 100ron la anestezist,100 dr neonatolog,50 ron asistenta care are grija de tine in sala de travaliu,10 lei sau 5 celorlalte asistente cand ai nevoie de ceva,2-3 lei cand mergi la toaleta de dimineata si seara,daca faci cezariana am inteles de la fina mea ca se da 200euro la dr,150ron sau 200ron la anestezist si in rest preturile raman aceleasi.

Mergi la inceput