Unde se curata perne cu puf?

Unde se curata perne cu puf? | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Daca nu ma ajuta cineva o sa fiu nevoita sa le arunc.Am incercat la eco-clean si mi-au spus ca ei nu curata perne am mai incercat si in Carrefour si deasmenea m-au descurajat.
Stie cineva in Bucuresti unde se pot curata pernele?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Din cate stiu eu nu se curata. Ori le arunci si cumperi altele, ori le refaci, cumperi material, faci noi fete, scoti penele din cele vechi si uite asa ai perne noi.

Eu le-am dat unei matusi de la tara a sotului si mi le-a refacut ea.

...desi sincer si eu ma intreb de ce nu le curata la curatatorie. Ca doar pilote sau canadiene cu puf/pene curata, de ce n-ar curata si perne atunci?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

Eu le spal in masina de spalat, numai ca se usuca mai greu, dar asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Nu te sfatuiesc sa le speli, le-a spalat mama mea si a fost nevoita sa le desfaca sa scoata fulgii din ele pentru ca nu se uscau in veci. Materialul in care sunt bagati fulgii este foarte des si nu patrunde aerul sa se usuce in interior. Eu am descusut putin, am scos fulgii din perna, am spalat fata si apoi i-am bagat inapoi si am cusut la loc. Nu e chiar asa de simplu ca faci casa numai fulgi dar alta solutie nu e decat sa le arunci si sa cumperi altele.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Le speli si le usuci in uscatorul de rufe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Mama le spala la masina si le lasa la soare sa se usuce.La fel facea si cu pilota. Daca ai masina de spalat cu uscator atunci poti sa le lasi si sa se usuce in masina.

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 7+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput