Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by aly_c20

vreau si eu parola:((

Aly, activeaza si tu PM, vezi ca ai acolo in stanga sus. Mergi in meniul din stanga ecranului si apasa pe "Mesaje private". Apoi apasa pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifezi "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile".

Apoi, iti trimitem noi un mesaj privat cu parola!

18+ Luca

POZE PROASPETE CU BURTICA

Poze cu noi
BEBE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

multumesc pentru parola,laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

merci, eva, pt explicatii
am activat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna burticutele...

Hai ca dau si eu din an in paste pe la voi.

Am fost la eco bebe e f bine, e ceva mai inaintat ca sapt, eu fac abia 1, el la dim ar fi de aprox 15, nimik deosebit,inca nu am aflat ce e,dar am banuiala ca e fata..sper sa nu...doar eu sper asta ca sotul ar fi f fericit.

Saptamana viitoare ma duc la Iosup, sanatos sa fie si dupa aia fac cerclajul,culmea asta inainte sa trag o tura cu avionul pana in creta.Dar am primit ok. asa ca nu ma ingrijorez.

Ce mai faceti voi,ca n-am apucat sa va citesc, sunt prinsa cu niste treaba zilele astea..

*** AniS ** 13+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anis noi suntem 3 fete si este super

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Anca te cred ca e super..de fapt fetele intre ele au afinitati multe...dar eu sper la o putzica...nu stiu de ce..asa ca vad cum e sa fii mama de baiat...vad eu saptama viitoare

*** AniS ** 13+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NEatza burtici, va poftesc la o ceiutz, suculetz, laptic, cioco.. ce va pofteste inimioara sau bebelul din burtik

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
18+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

anca81, esti in listutza cu sa=ti traiasca

lucutta si violetad (sper sa nu ma insel) bine ati venit, astept datele voastre ca sa va bag in listutza. Scrieti repede 10 mesaje ca sa va citim in timp real

CIne mai vrea modificari in listutza sa-mi spuna. CE ziceti, trecem si numele pe care-l vrem pentru bebe langa carucior?

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
18+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Neatza Fetele,

Am intrat repede cu ceva vesti. In general citesc tot dar la mai mult timp dupa ce ati scris...asa ca raspunsurile , de multe ori, nu-si au rostul.

Acum va scriu pentru a va spune ca am fost la eco aseara si am aflat ca bebe mic este baietel. Este bine dezvoltat si totul este ok. Taticu' este foarte fericit...de cand am aflat de bebe a spus ca e baiat...
Conform ecografiei are exact aceeasi varsta ca varsta dupa UM adica 20s astazi.

Multa sanatate si fericire!

20+
bobo junior

Mergi la inceput

AlexaM felicitari pentru bebe boy , sa va traiasca si sa fie sanatos. TE bag numaidecat si in listutza si mai treci pe la noi

POZNICI CU NOI
18+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput