FIV 174
Raspunsuri - Pagina 17
pisix spune:
CameliaBianca - mi-a facut o eco si aveam chisturi si sange sau ceva de genul asta si a zis ca asta ma va ajuta sa-mi revin
goggy spune:
Verga ce mai faci? Ce planuri ai? Urmeaza cumva o noua incercare? Ce ai vorbit cu Bucur?
iana_mari spune:
Buna fetelor ,am revenit si eu dupa un sfarsit de saptamana mai prelungit.
Ioanatugs iti mai spun si aici o data ca-mi pare rau,dar timpul le va rezolva.
Kora ma bucur tare mult ca esti fericita si ca ai embrioni de calitate.Sa de d-zeu de data asta sa fie cu reusita.
Pisix da-mi si mie putin din optimistul tau.Imi pare rau de ce s-a intamplat dar cu siguranta la clinica asta vei reusi.
Manumanu felicitari pt. sarcina.
Goggy
Antosit,iubita tu ce mai faci.
Si acum sa va povestesc ce am facut ieri la Bucuresti, la Coltea.
Pe ploaie, pe vant intreband in stanga si-n dreapta am ajuns la spital unde mi-au recoltat un alt rand de analize (3 la nr.),tot niste anticorpi si coagulograma(nu stiu daca am scris corect),Mi-a mai zis ca tratamentul se face cu heparina pt. anticorpii fosfolipidici intr-o stransa colaborare cu cel care-mi va face FIV.Doctorita a fost o draguta si mi-a zis ca nu a auzit de lab.Bios.
Lunea viitoare imi iau rezultatul si marti am intalnire cu profesorul Sa-mi de tratamentul incepand cu ziua 21.
Va trebui sa dorm in Bucuresti luni noapte.Poate stiti o pensiune frumoasa in jurul spitalului Giulesti Vreau sa-l iau si pe sotul meu sa faca o spermograma.
Ma gandeam la ceea ce a zis Pisix despre heparina,poate imi va ajuta sa reusesc,Stiti cum se zice ,tot raul spre bine.
KoraPop spune:
Mai am o veste buna!Progesteronul mi-a iesit azi 55,58, iar dr. Cocei mi-a spus clar ca nu am nevoie de supliment de progesteron ( a zis ca la FIV se merge pe prog > 30,iar in mod natural pt sustinerea sarcinii e nevoie de >20),dar ca eventual pt psihic imi poate da o fiola de 250 mg/saptamana,in nici un caz mai mult ( si cand ma gandesc ca la fiv-ul trecut am facut cate 250 mg/zi,cu aprobarea medicilor...si fara sa imi fi facut analiza progeteronului cu o zi inainte de ET....).Mi-a zis ca imi va face hatching la doi dintre embrioni pentru ca nu vrea sa riste tripleti...ha,ca imi si vine sa rad,eu imi fac sperante de un bebe,in nici un caz nu pot spera la mai mult...si a mai zis ca daca vor fi toti embrionii buni imi va pune probabil trei embrioni(dintre care doi cu hatching).Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
copilutzu spune:
Mih.augusta multumesc mult!!!
Am pierdut programarea ptr. ca trebuia sa fiu la ora 6.45 la Giulesti…. Si eu am intrat acum pe forum. O sa ma reprogramez. Trebuie sa sun in prima zi de CM????? Multumesc inca o data!!! 
Pisik06 am anuntat de miercurea trecuta si fufele alea au binevoit sa o rataceasca …
Asta este mai pierd o luna… imi vine sa le strang de gat , dar nu stiu pe care din ele .. ca da vina una pe alta.
Te rog frumos sa imi scrii si mie pe PM cum a fost cu histeroscopia … (ca tot suntem la aceiasi doctori
)
Koricika Sa iti ajute Dumnezeu!!!
PisiX
si ma bucur sa tte vad optimista!!!
Ioanatugs , Goggy, Imi pare rau . ![]()
Si explicati-mi si mie ce este acela ” hatching”! Dar Assisted Hatching ??? Chiar nu stiu...
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
Avalon spune:
quote:
Originally posted by pisix
Am promis ca va povestesc: am fost la clinica din Austria de care scriam acum cateva luni ca o descoperisem : http://www.baby4you.at/en/treatment/P-ICSI.html
E una din putinele clinici la care am gasit toate tehnicile despre care am tot citit la clinicile din afara asa ca m-am dus.
Evident ca m-a impresionat de cum am intrat pt ca arata peste tot ce exista in Rom si se poarta cum am vaut numai la TVDar asta nu are asa mare importanta… Ce m-a fascinat intr-adevar e ca stiu de toate si sunt f atenti la detalii
Protocolul e altul decat ce am facut pana acum si au zis ca Romania e pe vehiul sistem…
M-a impresionat ca au P-ICSI, adica un ICSI insotit de un test foarte interesant care permitea alegerea celor mai competitivi spermaozoizi, si aici nu vorbim doar de aspect…
Apoi au Polar Body Diagnostyc, ce permite selectarea genetica a celui mai bun ovocit.
Deci pana acum stiu ca aleg cel mai bun spermatozoid si cel mai bun ovocit.
Apoi mi-a explicat ca eu medii de cultura f bune si ca minim 70% din ovocite se fecundeaza
M-a mai incantat f tare cu schema de tratament pe care nu mi-o amintesc exact dar care se apropia de formula lui Avalon adica lucra pe toate planurile: si un imunosupresor usor si ceva cu heparina, si ceva pt circulatia locala si nu stiu ce hormoni
In afara de utrogestan iti fac nu mai stiu in ce zi un shot de progesteron
Mi-a mai zis de nu stiu ce injectie pe care ei o numesc Injectia Implantarii
De niste plasturi pe care mi-i pun pe fund cu nu stiu ce substanta… Hai ca nu mai tin minte exact dar erau o gramada
Ei merg doar la blastocist iar rata de sarcini cu doi blastocisti e cam de 50%.
In plus, mai folosesc un Embryo Glue, adica un “lipici” natural pe care il baga dupa embrioni ca sa “astupe” orificiul uterului prin care ar putea iesi.
Au si Assisted Hatching la care ma gandeam sa apelez
Una peste alta au tot ce imi doresc asa ca in iunie ma duc la histeroscopie cu chiuretaj endometrial si la finele lui august incep iar.
Mi-a mai placut ca desi eram dispusa sa incep f repede dupa ce mi-a facut eco mi-a zis sa mai astept ca trebuie sa-mi revin complet…
Ei bine, ai reusit sa-mi starnesti interesul (si m-ai scos si din barlog)... Imi pare tare rau pisicut micut ca nici de data asta nu a fost, dar ma bucur mult ca ai un asemenea entuziasm.
Cateva cuvinte despre mine, ca nu m-ati vazut de mult: dupa ce s-a constatat la 7 saptamani ca are activitate cardiaca si e ok (am fost la dr.Iosup ca sa pot pleca linistita in mini-vacanta de iarna), sarcina mea s-a oprit in evolutie la 8 saptamani si 2 zile. Fix. Fara dureri, fara pete, fara nimic. Doar ca am simtit... dintr-o data pofta mea de lapte a disparut... poate nu va vine sa credeti dar am stiut ca s-a oprit... a doua zi medicul doar mi-a confirmat ceea ce stiam deja.
Acum sunt in plin tratament (dupa un curetaj facut de un doctor foarte sufletist-dr.Ion, dupa care nu am avut niciun fel de complicatii) si dupa o histeroscopie diagnostica... pisicut, endometrul meu este nou-nout acum... punctia va fi in mai.
Vestea cea mai mare pe care am primit-o dupa ani de oligospermie, fetelor: sotul meu intinereste vazand cu ochii, 32 milioane de gigei nu a avut in viata lui de oligospermist... doar o usoara "asteno"... Apropo, a luat non-stop multimaca de la FLP, pentru fetele care vor sa aduca sotilor un aport de testosteron natural (tribulus).
Hormonalele mele sunt de top, echilibrul dintre ele este cum n-a fost niciodata pana acum: FSH=6.5 LH, LH=5.5, E2=20 (ziua 2) si am mai facut o analiza care-mi statea pe creieras CA125 ce a iesit in limite.
Vreau sa va mai spun ca sunt cateva fete de care mi-a fost tare dor, sper sa fiti bine toate...
Sunt ca un burete gata sa absoarba tot, pisicut sa ma tii la curent (ma intereseaza in mod special partea aia cu "imunopresor").
Pupici
Edit: ramasese semnatura veche... upss. Nu-i nimic, ca voi reveni la ea curand de tot.
Avalon spune:
Pisi, vezi ca eu cu vitex fruit in 2 luni am scapat de chisturi, si aveam niste chisturi enorme dupa ce am pierdut sarcina. De fapt dupa punctie au crescut...
LucaLuca spune:
quote:
dupa ce s-a constatat la 7 saptamani ca are activitate cardiaca si e ok (am fost la dr.Iosup ca sa pot pleca linistita in mini-vacanta de iarna), sarcina mea s-a oprit in evolutie la 8 saptamani si 2 zile. Fix. Fara dureri, fara pete, fara nimic.
...... :((((((((((
ma apuca jalea si groaza. :((
avalon, i'm speechless!
sa imi mai zica mie cineva ca sunt nebuna ca mi-am facut ieri al patrulea bhcg, sa vad eu negru pe alb ca evolueaza, ca de simtit nu simt NIMIC (e ok hormonala, am 27.000 la Z25); in continuare nu am nici un fel de simptome, iar ecografia e abia marti (parca vad ca pe vineri-sambata mai bag un bhcg)
copilutzu spune:
Avalonelul meu drag!!!
Offfff imi pare rau..!! Offffff ce ma bucur ca ai revenit!!!
Sincer imi era doruletz de matalutza!!! 

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi