Ce sa aleg?
Sunt studenta la comunicare si relatii publice,si trebuie sa imi aleg tema de licenta.Intrebarea mea este,ce sa aleg intre...management&marketing,internet-publicitate online,publicitate&reclama sau relatii publice??
Momentan suntem in Romania insa in 2 ani o sa plecam in state sa ne stabilim acolo.Fetele din state,astept sfaturi/pareri,ce se cauta mai mult acolo?
Tin sa mentionez ca dupa vreau sa urmez si un master.
Decizia este cu atat mai grea cu cat,odata plecata din tara cam greu sa gasesc ceva fix pe profilul meu
si o zi excelenta!
Raspunsuri
miki68 spune:
Eu mi-am ales tema de licenta pentru care aveam sau puteam sa fac rost fara bani de carti pentru bibliografie. Totodata, pentru acea tema am asigurata si disponibilitatea pentru ajutor a unei persoane (nu profesorul indrumator) care lucreaza efectiv cu ceea ce trateaza tema. Nu in ultimul rand, m-am interesat daca profu indrumator e genul de persoana care ajuta studentul (fara a-i pretinde oarece bonificatii) sau il plimba pana la calendrele grecesti.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
RazaDeSoare spune:
Miki68,desigur ca si eu vreau sa ies cat "mai ieftin"cu licenta.Tocmai de aceea vreau sa-mi aleg tema de pe acum,sa am timp toata vara sa fac rost de materiale(eu dau licenta in vara 2009).
Profesorii de la facultatea mea sunt(din ceea ce am auzit)ok la capitolul indrumare si disponibilitate fata de student.
Pe mine ceea ce ma intereseaza este cu care dintre temele de mai sus as putea face ceva in afara.
Grea decizie fir'ar sa fie...si timpul treceeeee:(
miki68 spune:
Tu chiar crezi ca tema de licenta are asa o insemnatate in alegerea carierei? Daca studiezi pe sistem Bologna (faptul ca iti alegi tema de acum pt. la anul ma face sa cred ca da), sa stii ca masterul e important si nu cei 3 ani care sunt considerati studii de scurta durata. Cat despre a lucra in State pe unul din domeniile mentionate de tine, cred ca e mai greu. Doar daca masterul il faci la o univ. americana. Oricum, eu iti doresc sa ti se indeplineasca visele!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
rall spune:
"Internet-publicitate online" consider ca e o tema extrem de usoara, in plus - gasesti sute de mii de carti pe tema asta (online).
Alecsia spune:
Cand mi-am dat licenta, eu am ales publicitate- reclama. Asta mi-a placut si asta am facut. Sfatul meu e sa alegi o tema sa iti placa.
Bafta
"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."