Acusi mamici de mai-iunie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
'neatza fetele! Mi-e un somn, incredibil... Cred ca de la vremea inchisa de afara. Nu e frig, dar ma deprima griul asta. Bine ca am zi scurta azi. Si dupa aceea vreau sa ma duc sa ma tund.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Simonix spune:
Neatza fetele
Hai ca la mine e o premiera Tineti cont va rog ca aici este ora 7 jumate si nu 8 jumate hehe M-au sculat mancarimile ... nu mai pooooot il scarpin si pe Bogdan saracul ! Voi nu dormiti de arsuri, insomnii, dureri etc ... eu nu dorm ca ma manca pielea ! Incredibil De fapt, de-abia scriu, imi ia 1000 de ani pana bag un cuvant intre scarpineli. Se face 9 pana dau eu mesajul
Azi ma duc sa fac analize de sange din nou. Am fost la doctor ieri care, culmea, nici el nu a ras S-a uitat la pielea mea, care e normala, de altfel, si mi-a zis ca se pare ca am colestaza de sarcina (dar ramane de confirmat la analize de sange). Sa va spun ca stateam pe scaun si ma scarpinam pe genunchi ... parca aveam raie :( Mi-a zis doctorul ca o data a trebuit sa spitalizeze o pacienta care era vai de ea saraca... sa speram ca nu e cazul, desi imi vine sa ma urc pe pereti Acum, el era destul de linistit, mi-a dat un medicament si un gel si a zis ca ramane sa vedem rezultatele la analize. Eu am citit chestii destul de aiurea despre afectiunea asta, cum ca ar afecta fatul si ar putea provoca nastere prematura sau mai rau... Si ca in general se declanseaza nasterea mai devreme, pt ca cu cat avansezi spre 40 de saptamani, cu atat ai sanse ca bebemic sa nu reuseasca sa supravietuiasca. Doctorul meu insa nu a zis nik pe acest subiect, a zis ca ne vedem in doua saptamani !!! Ca bebe oricum tre sa stea acolo. El doar imi trateaza mancarimea (deocamdata).
In fine, mai vaz eu pe luni-marti cand o sa iau rezultatul. Poate am alergie doar (la ce oare ??? hmmm). L-am vazut pe bebe ieri, isi sugea degetul :) Are 2 300 grame, deci ritm de crestere constant. Se joaca cumintel, il simt destul de bine, dar va dati seama ca acum o sa il urmaresc mai atent :) Ah, si gata, am col moale cica dar este inca f posterior (cica ar trebui sa vina mai in fatza ... in fine).
Aseara am fost la cursul Anti-panica pentru tatici. Tanti kineto m-a folosit drept model pentru a le explica taticilor tehnicile de masaj, de relaxare si diversele pozitii in timpul travaliului (am turtit un balon din ala mare va dati seama ce balenutza ...) Ghiciti cine avea gura cea mai mare acolo: maimutzica scarpinici. Am zapacit-o cu intrebarile desi stiam raspunsurile, doar asa, sa auda si barbata-miu si sa bage la cap. Ma rog, ne-a dat tot felul de recomandari si sfaturi, a descris nasterea in detaliu, sejurul la maternitate, sedintele de gimnastica post-natala (care incep fix de a doua zi dupa nastere ... timp de cateva zile, apoi la 3 saptamani dupa). Frumos :)
Pai cam asta voiam sa va zic... ma duc sa ma mai scarpin, nu mai pooot ... nu stiu cum o sa fac in tramvai, la spital etc tuturor, ne auzim mai tarziu :)
Simona cu
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
Lorich spune:
Neata burtici!
Ne-am trezit si noi! Azi trebuia sa fie ultima zi de serviciu, dar m-am hotarat s-o petrec intr-un mod special - stand acasa. Mi-au zis sefii ca sa nu mai vin (ca si asa nu mai faceam nimic, decat sa stau pe forum ). Nu va zic ca a fost destul de ciudat ieir la plecare, ma asteptam sa fie mult mai bine, sa fiu mult mai feriicta, dar am iesit cam sifonata din cladire... Dar acum ca stau latita pe canapea, chiar ma bucur ca a inceput concediul
Alina anto te rog si eu sa ne spui noul program de la Institut, mai am si eu o vizita de facut
Silvia Doamne !!!! Am citit si nu-mi venea sa cred, credeam ca dorm eu pe mine, deci ai vazut cea mai tare emisiune « Prima zi » nu-i asa ?
Sper sa fie totul bine cu proteinele tale !
Monik sanatate multa ! Felicitari pentru aragaz !
Va pup, ma mai trezesc un pic si ma pun sa ma strang prin casa care arata tot ca dupa bombardament, poate dupa ce-o veni mami sambata sa mai capete si apart. asta o forma. Diseara avem intalnire la doctor, pentru secretiuni si din astea, sper sa fie totul ok, desi voi afla dupa inca o saptamana.
Va pup fete somnoroase!
Edit: Cleo ce nume frumos la capitol! Nu prea mai stiam ca e vorba de noi, dar mare dreptate ai!
Lori 32+ asteptand un bebe Robert
gabitzam spune:
Simona, stiu ca nu e de ras, dar esti tare nostima Macar efectele daca le-ar trata gelul acela, sa nu te mai manance asa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lilly79 spune:
Neatza burtici.
Wow....ce nume frumos are capitolul nostru .
Si dupa ce vom deveni mamici si ne vom muta la scutece ce nume vom avea? Parca au fost mai multe propuneri dar nu s-a luat nici o decizie. Mai vin si eu cu cateva propuneri: floricele de mai-iunie, mamarute de mai-iunie, gandacei, puisori, etc...
Fetelor vin iar cu intrebari la voi. Astazi vreau sa spal hainutele pt bebelusa, si mi-am dat seama ca is de vreo 5 culori (albe, galbene-portocalii, roz, verzi, mov). Sa le spal separat, sau impreuna? Oare ies culorile? Voi cum ati facut? Merci
Lilly 33+
leeloo2004 spune:
Neata! Cleo, super numele capitolului!!
Fetelor, eu am visat azi-noapte ca in weekendul asta va fi prima nastere... eu sper sa nu se adevereasca totusi...
Vad ca ati vorbit de Baby Expo - si pe mine m-ar bate gindul sa ma duc, dar eu sunt mina sparta si cred ca as cheltui la bani...si numai pe prostioare...asa ca mai bine stau acasa !
Lorich - concediu placut de acum incolo! Eu mai am fix 3 saptamini (de fapt pina pe 9 mai sunt 4, dar in saptamina de Paste stau acasa...)
Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mihaser spune:
quote:
Originally posted by Lilly79
Neatza burtici.
Wow....ce nume frumos are capitolul nostru .
Si dupa ce vom deveni mamici si ne vom muta la scutece ce nume vom avea? Parca au fost mai multe propuneri dar nu s-a luat nici o decizie. Mai vin si eu cu cateva propuneri: floricele de mai-iunie, mamarute de mai-iunie, gandacei, puisori, etc...
Fetelor vin iar cu intrebari la voi. Astazi vreau sa spal hainutele pt bebelusa, si mi-am dat seama ca is de vreo 5 culori (albe, galbene-portocalii, roz, verzi, mov). Sa le spal separat, sau impreuna? Oare ies culorile? Voi cum ati facut? Merci
Lilly 33+
Neata!
Pentru siguranta spala-le separa! Se mai intampla accidente...si pune temperatura de pe eticheta...Eu de ieri ma tot chinui sa scot pete din astea si e cam dificil...Mai bine nu te complici speli pe culori.
Cleo chiar ca acusi acusi...
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Lilly79 spune:
Merci mihaser
Ma duc sa pun prima tura la spalat (am vreo 6 )
Dupa ce se usuca si le calc, o sa pun si eu poze.
Lilly 33+
Alysh spune:
'Neata....moaaaa , ce activitate nocturna intensa aveti, mai fetelor....ma consider fericita ca pot dormi bine, sa vedem cum o fi dupa!
Si ce nume frumos are capitolul asta, multumim, sa fie cu noroc. Chiar ma gandeam ca suntem o execptie....eu am mai urmarit asa, din umbra si alte topicuri la odiseea sarcinii....si la mai toate unii bebei s-au grabit sa vina........la noi nimic....avem copii cu personalitate, ce sa mai !!! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine sa avem nasteri usoare si sa venim cu bebeii sanatosi acasa, sa scriem impresii
Simonix, eu am experimentat chestia cu mancarimile pe la inceputul sarcinii.........la mine a fost doar o alergie de sarcina, asa i-a spus dr, pe care am tratat-o cu Calamine. Sper sa scapi cat mai repede, ca stiu cat e de nasol!
Cleo, Mi-bebelina, va invidiez, tati al vostru se intoarce din delegatie si al meu pleaca iar saptamana viitoare..si mai pleaca si in sapt Mare vreo 2-3 zile
Lilly, eu am spalat hainutzele la mana si doar le-am clatot la masina, mi-a fost teama sa nu le stric.
Lorich, concediu placut, sa te odihnesti bine pana vine bebe, sa te relaxezi si sa te rasfetzi!
Alina 36+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Andree27 spune:
Neatza,
Acuma in sfarsit va salut de acasa!!Am scapat!!Ce bine e!!!
NU stau mult ca am ceva treaba,doar vroiam sa ii urez multa sanatate lui Monik,si eu am luat pt raceala Oscillocopcilum,ceva de genul nu stiu cum se scrie si pt durere de gat homeogene,sunt medicamente homeopate!!!Si bea mult ceai!! si sanatate multa!!
Lilly eu le-am spalat impreuna ca masina mea e de 6 kg si nu aveam cum sa le pun separat dar sa stii ca nu au patit nimic!TE pup si spor la treaba!!
VA pup pe toate!!
Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 8 saptamani!!!