Rahova sau apropiere(42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ma mai primiti?

Am revenit si eu dupa o perioada aglomerata, nu ca asta de acum nu ar fi. Copil mic, casa, sot si mai incerc sa si pun o afacere mica pe picioare si e greut ca o fac intre doi pampersi, un biberon si un dinte care da sa iasa.

Am citit in diagonala asa ca in momentul asta nu stiu cine e la gradi, cine la scoala, cine e cu testul Cangurul etc. Multumesc Mirela pentru urarile de ziua mea . Da, ai dreptate nu mai sunt graviduta, de mult chiar. Am un pici pe care il cheama Tudor si care are acum 8 luni si jumatate.
Haideti ca mai citesc si eu din urma si revin.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monica, multumesc muuult pentru retete, o sa-mi ia ceva timp sa le fac, dar abia astept!
Alinutzza, bine ai revenit si sa-ti traiasca piciul!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Alina,noi suntem cu Cangurul
bine ai revenit...
sa-ti mearga cu pampersul..si cu afacerea...si cu tot ce-ti doresti!!

Lexi
daca faci cozonac mai devreme sa ne spui
si daca ti-a iesit fac si io cand am timp...poate dupa Paste

Vicky,ce facem noi cu astia?!
ca de ani de zile incerc sa-l conving sa faca si el treaba aia la gradi,la scoala....cica nu are unde sa se spele...mai nou...

bafta la cosmetica...
eu in vacanta ma mai duc
pana atunci ma cosmeticesc singura

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetelor.
VA salut si eu repejor pe ziua de azi ca nu am avut timp de azi dimineata, am fost la piatza, mi-am luat eu o bluza, alexei un bolerou crosetat de dat peste bluzitze, finei un tricou ca e ziua ei duminica, acum fug sa intind niste rufe pe sarma, sa scot un blat de tort din cuptor, si ma duc sa-mi iau printzesa acasa de la mama.

Alina, bine ai revenit, sa-ti traiasca puiul mic,
Vio, felicitari pt fb lui mihnea.
Viki, sa te faci ,
Monica, sa profitati de zilele in care sunteti toti 4 acasa,
Mirela, si tie si lui Andy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

pe toata lumea.
Violeta nu stiu ce e testul asta cu cangurul dar bafta multa.

Mai fetelor dar voi aveti copii mari.Gradinita, scoala...auzi la ele...dictare, matematica. Cred ca noi suntem cei mai pitici dintre voi. N-are nimic, ne facem noi mari.

Vroiam sa scriu mai multe dar m-a lasat neuronu'.Cand imi aduc aminte revin.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Alinuta, am bagat un ochi la pozele voastre, dulce foc micutul, sa va traiasca si sa va bucurati de el.

Mergi la inceput

Alina,Cnagurul de la anu' ca anu' asta s-a cam dus

ei,trece repede timpul...
o sa va dau sfaturi despre invatat
pana atunci aveti treaba cu dintii,cu papa,cu pampersul,cu bolile de toate felurile

dory,multumesc
asa e la el,una calda una rece

tort zici?! ...nu,ca ingrase...si eu ma duc la aerobic acum,maine nu pot ca lucrez asa ca tb sa ma misc pt toata saptamana...tort nu-mi trebe deci!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
azi a fost ok
alex a facut f bine la dictare, fara nici o graseala
ruxi a ramas ca de obicei plangand la gradi dar in 2 min era super vesela
asa ca am putut sa pelc linistita la cumapraturi...mi-am cautat si mi-am gasit niste papucei draguti si am mai laut asa..maruntele...tot felul
dory, deci sunteti in eptreceri duminica
vio, vicky ...nici alex nu face la scoala nici pipi cateodata, cum iese pe paorta zice...ahhh...fac pe mineee si am obs ca si ruxi a facut asa...cred ca acolo uita
Alinutza, sa-ti traiasca puishorul, piticii amandoi
lexi, cu placere
Mire, multumim inca nu stim ca e mic, mic de tot...are 7 sapt in burtikuta la mami a lui/ei
va pe toate

monica

Mergi la inceput

buna dimineata,
cica azi sunt la munca,dar nu am chef de nimic...mintea mea refuza sa faca ceva stie ca e sambata
asa ca si astept sa treaca timpu'

ieri am fost la sala si ne-a omorat...
da' acum dim. am mancat un mare pachet cu biscuiti prim's cu alune...asa ca sunt oleaca dusa cu "calculatoru'"
pana la ora 12 cica nu se depune si nu se pune

va lasa o cafelutza
si micul dejun(pt voi ca eu nu mai vreau)

si intre timp ma pregatesc sufleteste sa ma apuc de cand ajung acasa ,asa ca ...va spun sa aveti un we frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata fetelor
mi-am facut si eu avant si m-am apucat de smotru,am inceput inca de dimineata ca ma am de facut si cumparaturi,asa ca acum sunt intr-o pauza de cafeluta si am intrat un pic pe aici
ieri m-am intilnit cu DORY si micuta ALEXA si este o domnisoara in adevaratul sens al cuvantului daca o vedeati ce eleganta era...deja ma gandesc serios sa o fac o nora
VIO deci tu esti singura dintre noi care ai inteles cum se slabeste si te-ai pus si pe treaba ,nu ca mine care doar zic si nu fac nimicpt asta,felicitari
ALINUTZA am bagat si eu un ochi la poze si e tare dragalas bebelusul tau si lasa ca nici noi nu suntem prea mari,peste 2-3 ani nici nu o sa se mai vada diferenta,succes cu afacerea,la ce te-ai gandit?
VICKY esti libera azi?
va pupic pe toate si va doresc un weekend placut,fug ca am la treabaaaaaaaaaa si vreau sa termin repede

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput