Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (148)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

MESAJ DE LA ARIEL: “ La 21.30 s-a nascut Teo 56 cm 4600 g” 4600 g!!!!
Simo, sorry, Barosanelul a fost invins...
BINE AI VENIT PE LUME TEO, DE ZIUA SURIOAREI TALE!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

v-ati culcat toate? Eu sunt asa emotionata ca mi-a sarit somnul, desi Iulia doarme lemn!...
Cat de misto, sa se nasca Teo atat de cuminte, fix cum a vrut mami: de ziua Alexutei, dupa ce toata casa a fost pusa la punct, bunica a iesit din spital, pana si chestiile de la Ikea au venit! Imi place de Ariel, trage saracuta dar ii ies lucrurile fix cum vrea.
In acelasi spirit, dea Domnul ca Sanziana sa vina cand taticul va fi acasa si Honey sa vina si ea pe mult-iubita zi de 13 aprilie!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Hai ca am ras de m-am prapadit..."doamna naste"...dupa care shocul numero due...4600 si 56 de cm...

Teo sa traiasca, Teo sa traiasca, La muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani!

Felicitari doamna mama lu'Teutzu!

si sa nu uit...La multi ani si Alexutul!

fug la culcarica...nu-s ce m-a apucat, dar am stat pana acum sa calc asternuturile si sa pun fetii hainitzele de scos din spital...varianta 1 si varianta 2...

Va pupic dulce doamnelor!

Doar 3 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana ???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Felicitari Ariel pt Teo grasun!!

Bine ai venit pe lume Teo! sa cresti mare, sa fii sanatos!
La multi ani Alexutza! ce cadou de ziua ta!!

Am vazut Iannis haios pictat pe fata ; Robert pufos de Roxana.. si Teodora frezata de Stelutza
Bravo Iulia pt cele 3 kg!! si la mai mare!

Zoze mi-a parut rau de ce am citit... dar DD e mare si ne ajuta! mii de pupici la mami si bb magic!

mamici cu burtici hai ca mai aveti putin... profitati cat mai puteti, ca bine a zis o randunica (nu mai stiu care ) cu pishu pe fuga, dush pe fuga si tot asa...

Noua ne-a cazut buricutzul ieri... dar azi a sangerat un pic la buricutz... e normal?

In rest mai papam, mai plangem un pic cand ne trece cate un partz, mai si dormim si asa usor crestem ..

aaa.. Naty ziceai la un mom dat de secretiile de la fofo la bebelina... nu am inteles pana la urma cum e.. trebuie spalat sau nu?
stolul!

Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Felicitari Somleac! Bebe sanatos, mancacios si dormicios!

Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

FELICITARI ARIEL!!!
BINE AI VENIT BEBE TEO!

Da' ce grasunel!! Cred ca detine recordul la odiseea noastra, asa e?

Nu stiu ce are forumul azi, eu nu mai vad nici un mesaj mai departe de pagina 2...

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Felicitari Ariel!!! Bine ai venit pe lume bb Teo, sa ai o viata frumoasa alaturi de parintii si surioara ta!!!
Felicitari si proaspat tatic de Teo, ratacit prin capitolele noastre!!!

quote:
buna, sunt marcel, tatal elefantzelului TEO :)
am o mare salata in cap la ora asta dar am sa incerc sa extrag cateva idei ... intr-o ordine cronologica aproximativa:
- pe la ora 3 doctoritza i-a rupt alinei membrana ... lichid amniotic mai era destul de putin
- ia spus ca are din constructzie uterul gros si destul de dur, foarte bun pentru mentinut sarcini dar foarte greu de dilatat si va mai avea mult si bine de asteptat pana se va dilata singur
- asa ca i-a facut dilatatzie manuala ... cred ca pana la 5
- acum dilatatzie era, contractzii dureroase erau dar bebe era sus
- dupa ora 6 a inceput sa coboare bebe
- pe la 7.20 , dupa ce a coborat bebe (dilatatia era deja 8), i s-a facut epidurala care si-a facut efectul in 20 minute
- la 9.17 m-a sunat ca va fi urcata pe masa de nastere; faceam ture prin fatza spitalului asa ca in 2 minute am fost la usa ... unde am si ramas pentru ca mai departe nu aveam voie
- la 9.30 Teo a vazut "lumina neoanelor" ... cam vanat la fatza din cauza travaliului si a marimii sale
- pe la ora 10 mi-au dat voie sa intru la alina care arata foarte bine; te uitai la fatza ei si nici nu ziceai ca ar fi nascut;
- pe la ora 11.30 bebe TEO era la san, tragand cu nesatz; la ce greutate are cred ca o sa ne roada si urechile :)
- inca n-as putea sa spun cu cine seamana :) pentru ca trebuie mai intai sa-si revina la culoarea naturala :)) ... asistenta mi-a zis ca mai dureaza 2-3 zile; fac eu haz da' mi se rupea sufletul ca-mi dadeam seama cat s-a chinuit
- in rest nu mai stiu cum a trecut timpul de s-a facut 1.30 si a trebuit sa plec ... dupa cum mi s-a sugerat cu delicatetze.

Mai multe detalii o sa va dea Alina pentru ca ea "a fost acolo" si e cea mai in masura sa faca asta.

noapte buna ... sau ce a mai ramas din ea ...

Mergi la inceput

La Multi Ani! Sanatate, fericire si bebei sanatosi, mancaciosi si necolicosi pentru DanaSingh si Oprescuflore!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ariel...ooofff ce te-ai chinuit....dea Domnul sa te refaci repede si fericirea de a-l tine in brate pe Teo sanatos si grasunel sa compenseze durerile nasterii. Marcel, multumim de vesti la ore tarzii in noapte.

Gecko, ce faci mama, inca nu l-ai convins pe Patrick sa iasa la joaca? Zi-i lui taica-su sa mai faca "cioc cioc" la usa lui

Eu nu inteleg de ce de la mesajul lui mami_papatot de la pagina 2 nu mai vad nimic pana la mesajul mihutzei care ar trebui sa fie la pagina 6 sau 7 ...Cred ca s-a imbatat forumul ...

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

'neata...nota informativa emisfera sudica...

NENASCUTA!!! MEMBRANE INTACTE!!! FARA CONTRACTII DUREROASE!!! DOP NEVAZUT, NEINTALNIT!!! CAP FIXO-MOBIL!!!...

...PLUS LINISTE SUSPECTA LA SUBSOL...AM AJUNS SA II ASCULT INIMIOARA IN FIECARE DIMINEATA CA SA MA ASIGUR CA E INCA ACOLO!!!

...inca habituez in butoi din lipsa de canapea...iau scurte pauze de scos capul afara pentru oxigenare...in plus iau pulsul natiunii si barfele cotidiene...

alte vesti extraordinare...mi-au venit rezultatele la examen ... vestea buna e ca SUNT PRIMA...vestea rea e ca SUNT PRIMA sub linie...vestile cu adevarat bune...sotul si-a luat examenul de recunostere a diplomei si ieri si-a luat si permisul de conducere plin. eu pe motiv de arhitectura de hipopotam si reflexe de balena nu imi pot da practicul...asa ca pana la noi restaurari pot conduce doar cu placutele de Learner si cu un sofer plin in stanga (nu in dreapta ca aici toate sunt cu curu'n sus...condus pe partea cealalta a drumului (stanga)...volan in cealalta parte a masinii (dreapta)...locul mortului in partea opusa (stanga))

in mentin plangerea in ceea ce priveste nefunctionalitatea linkului pentru "Show Entire Smile List" si cenzura ce mi se impune astfel in exprimarea artistica...plus nu inteleg de ce la capitolul asta pana acum figureaza 7 pagini...iar eu pot citi si scrie doar in pagina 2...forte ascunse lucreaza impotriva noastra....

si bubu bota pe tine...ce faci sari randul?...sa nu iti faci planul ca tiganul...ia exemplu de la gecko...mi-am dorit 17 martie...si mi se arata 17 aprilie...

si naty bota si pe tine...unde vrei sa o stergeti la scutece...sa nu va puna pacatul sa ma lasati singura pe aici...

si mamip...baga un viol...sechestreaza-l...leaga-l de pat...scoate biciul...si rezolva problema...si mai ales linisteste-l...ca nu e ca si cum in secunda asta ati terminat batzuiala si in urmatoarea secunda isi scoate Honey capul afara...vise

si pupici multi la bolnaviori de simo27/28, roxaniciu, simonette, naty si alti sfarcaici si tusaciosi.

si multumesc de incurajari si peste hotare la delphin si mihutza ... stiu ca am sa visez la clipele astea de liniste...si stat pe sau la in liniste...dar acum tare, tare vreau sa imi pupacesc si eu odorul.

Mergi la inceput