Produse si hainute cumparate din Dragonul Rosu?

Produse si hainute cumparate din Dragonul Rosu? | Autor: bursucelu

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor care din voi a cumparat pentru bebei scaun de masa.premergator,haine pentru bebei din dragonul Rosu.Va intreb pentru ca soacra mea ma inebuneste sa cumpar de acolo...spune ea ca sunt mai ieftine si aceiasi calitate ca in marile magazine.Voi ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Eu i-am cumparat fetitei multe hainute de acolo. E adevarat ca se gasesc hainute foarte frumoase si convenabile ca pret daca umbli si esti atenta dar sunt si multe proaste calitativ. Scaun de masa si carut nu pot sa spun ca am incredere sa iau de acolo. Am luat din oras.
Fa un drum pana acolo sa iti faci o parere. Eu zic ca la cat de repede cresc copii nu merita sa dai cate 60-70 ron pe un costumas cum se gasesc prin oras.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Am sa fac o vizita pana acolo ,dar in privinta scaunului de masa sunt de acord cu tine,mai bine cumpar din oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Pentru scaun de masa poti merge in noul Dragonul Rosu, la etajul 1 si o sa gasesti si unele de firma, Bertoni, Chippolino, Geoby, Baby Care.... Eu am luat acum 2 luni de acolo un scaun de masa Geoby, foarte bun si foarte rezistent, si la numai 100 ron. Dupa ce l-am luat de acolo am vazut pe un site ca era 250 ron acelas model. A, si premergator tot de acolo am luat, la 120 ron, tot Geoby. Deci , se merita.

http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

Eu toate hainele le cumpar de acolo. Stau mult, aleg sa fie de calitate, dar sigur sunt mult mai ieftine. Scaun masa am luat de la Chicco, dar carucior, tricicleta, olita, jucarii din Dragon/Europa. Sau Niro, ca sunt intinsi pe kilometri intregi. Sunt doua randuri de standuri numai cu jucarii (poti sa intrebi unde sunt jucariile si te indruma oricine) si acolo, la Baby Care, gasesti carucioare bune (si altele). Cu jucariile, atentie la calitate. Dar am luat de exemplu o girafa de plus "Nici" cu 120 de mii si la Kidex (sotul meu a vazut-o si in Germania, pt ca chinezii faceau maimutoii pentru export) cu ceva mai mult de 1 milion.

Mergi la inceput

Asa cred ca am sa fac,am sa ma duc sa vad ce preturi sunt si trebuie sa ma hotarasc mai repede ce scaun de masa sa iau.Eu nu am mai fost in Europa,dragon...de ani buni dezile asa ca nu stiu preturile.Sincer pe mine ma streseaza aglomeratia si nebunia care este pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

eu am luat scaun de masa pilsan:

Masuta reglabila in mai multe pozitii si detasabila.
- Spatar reglabil in 3 pozitii.
- Inaltime reglabila.
- Hamuri de siguranta.
- Inchidere rapida si compacta.
- 4 rotite pentru o deplasare usoara.
- Frane pe toate rotile.
- Husa detasabila si lavabila.
- Suport pentru picioare.
- Dimensiuni deschis: 60 x 67 x 103 cm.
- Dimensiuni ambalaj: 61 x 28 x 87 cm.
- Greutate: 10.715 kg.
- Recomandat pana la 3 ani (greutate maxima copil: 18 kg).

sunt ff multumita de el. sa imi spuna cineva ce alte functii ar mai trebui pentru un scaun de masa si asta nu le are..
aici e poza: http://good-times.webshots.com/photo/2389795780102508370blCDtr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Am luat de acolo carutz cu scaun de masina marca Geoby la 600 de ron eu zic ca merita, totul e sa fii dispusa sa umbli ca sa poti gasi lucruri de calitate la preturi mai mici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

vicki tot din dragon l-ai luat si cat te-a costat?pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

quote:
Originally posted by bursucelu

vicki tot din dragon l-ai luat si cat te-a costat?pupici

2 mil. pe net este 3 mil. de ce?
vreau sa iau si un premergator-balansoar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Eu nu as cumpara nimic de acolo. O prietena a cumparat 3 cutii de cafea Jacobs si acasa, cand le-a desfacut, s-a dovedit a fi de fapt pamant...

Mergi la inceput