Parintii naturali vor cunoaste familia adoptatoare

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

eu am o teama ca astia vor modifica legea din rau in...mai rau!

Fetelor care aveti copii in incredintare, care vreti sa adoptati etc... Hai sa nu ne descurajam, hai sa nu abandonam ideea de a face niste micuti fericiti! Ei nu au nici o vina! Sa nu lasam o lege stramba sa distruga fericirea unor copii si fericirea voastra, a celor care vreti sa fiti parinti! Nu abandonati ideea, indiferent de lege!

Ultimul avocat cu care am vb mi-a spus ca cei care vor de-acum sa se pazeasca sa-si faca viza de flotant pe o alta adresa si sa o declare pe aceea.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

TZUNI, ideea de viza de flotant este ffff buna, dar din pacate ineficienta pt ca ancheta sociala se va face la acel domiciliu. Viza de flotant presupune ca locuiesti efectiv la acea adresa. Si daca nu corespund conditiile, ce se va intampla? Si noi am intrebat asta la DPC vineri pt ca mai avem inca o garsoniera a noastra si am fi putut sa schimbam iarasi buletinele, dar ne-au spus ca nu e indicat. Nu uita ca noi, cele care avem copii incredintati pe 90 de zile, trebuie sa declaram orice modificare de adresa, loc de munca, etc pt a se reevalua situatia. Chiar si in perioada post adoptie trebuie sa instiintam DPC-ul de orice modificare survenita. Din pacate este aiurea. Eu am fost si am vorbit astazi la tribunal. A ramas sa duc actele joi si sa vedem cum putem face. Vom vedea ce va fi.
Fruntea sus tuturor. Pt micutii nostri merita sa facem orice, chiar si sa ne uitam peste umar toata viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

catty, mie fetele de la DPC mi-au zis ca au cazuri de familii cu bani multi care au mai multe locuinte. Si buletinul e pe o adresa si ei locuiesc la alta. Asa ca....nu stiu....

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Multumim Claudia.

Am incercat astazi toata ziua sa sun la DPC si fara succes, intr-una ocupat....mai incerc si maine.

Miha

http://tt.lilypie.com/ybP9p2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Buna seara,

Eu deja am fost la DPC si mi-au spus ca toate cazurile au fost sistate pana pe 10 mai. Intr-adevar sunt si ei ingrijorati pentru ca ei nu mai sunt siguri de nimic de ce se poate intampla de acum inainte. Mi-au mai zis ca toata lumea ii injura pe ei, dar nu au dreptate.
Cred ca noi ar trebui sa facem ceva.
Acum ca mai ales ca este anul alegerilor.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor haideti ca intru in panica cu treaba asta ca au sistat adoptiile. Pe mine nu m-au anuntat nimic de la DPC desi azi se termina cele 90 de zile si maine trebuie sa mergem sa semnam actele. Poate asteapta sa vada daca ma descurc sa am termen inainte de 10 mai. Om vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Fetelor, sa dea Dumnezeu ca cele care sunteti pe muchie si aveti termene in perioada asta, sa scapati!!!

Poze Sabina Teodora

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Doamne ce tampenie!
Fetele dragi,in caz de petitie,contati pe mine sa semnez!Fac orice va este de ajutor!Eu inca nu mi-am revenit in urma pierderii suferite asa ca va inteleg mai mult decat perfect!
Va urez succes !

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nu se poate sa fim pesimiste.Eu nu cred ca vor face asa o porcarie care incalca drepturile omului.Si in alte tari exista adoptia inchisa.Chiar nu pot incalca dreptul la privat asa cum vor asta inseamna sa modifice si Constitutia.

Azi am aflat o veste buna de la niste prieteni care au avut incredintarea si s-a pronuntat favorabil.

Tzuni , catty curaj fetele voastre nu pot fi decat langa voi doar voi sunteti MAMA.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Incredibil!
Ma alatur si eu voua, semnez petitii, fac greva, demonstratie, dau bani pentru avocat si sustin tot ce hotarati voi.
Cata democratie si grija pentru iresponsabili! Este o gogomanie dar ma intriga faptul ca nu se aduce acest subiect in discutie de niciun canal mass media.
Avem timp numai pentru corupti, hoti, etc. Jenanat!

Mergi la inceput