probleme in sarcina
Buna Ziua
Sunt si eu o mamica noua pe acest forum.Am 14 saptamani de sarcina si DPN este pe 6-7 octombrie.Am avut numai probleme cu sarcina,nu am vomitat,nu mi-a fst rau insa la 7 saptamani de sarcina la echo nu i se mai cedea activitatea cardiaca bebelusului.Dr mi-a spus ca este posibil sa se fii oprit din evolutie.M-a chemat a doua zi la maternitate sa-mi faca echo 3 d si atunci s-a vazut clar ca sarcina este vie.Pe 27 martie am facut dublul test unde mi-a iesit risc de 1/178 pe categoria de varsta la risc PAPP-A,iar mai jos scria ca este risc foarte ridicat ca copilul sa fie suspect de trisomie 21.
In dimineata aceasta m-am trezit sa merg la baie si am vazut ca am pijamaua patata de sange,de fapt nu este chiar sange rosu curat(vorba vine)ca la menstruatie,ci ca si cum ar fii ultima zi de menstra.Va rog sa imi spuneti daca s-am mai confruntat cineva cu aceasta sangerare si ce a facut.Este vorba oare despre un avort?
Va multumesc din suflet
Raspunsuri
kitzy spune:
Nu-i neaparat vb de un avort, atunci te-ar durea foarte tare burta.
Si eu in sapt 12-13 am avut niste sangerari, dar tot asa mai maroniu si s-a dovedit ca am facut un hematom care s-a eliminat si am avut placenta joasa. Totul s-a rezolvat cu duphaston si stat la orizontala pana a trecut.
38+ cu
Diana
AMR 2 saptamani!!!
stoisor spune:
incearca sa fi cat mai calma si mai relaxata cu putinta....stiu ca iti este greu dar eu pana in sapt 18 am dus-o tot din 2 in 2 saptamani ,aveam scurgeri maronii si doc la fiecare control,saptamanal imi spunea sa mai treaca 2 sapt si tot asa,am avut placenta foarte jos nu jos....foarte jos si din luna a 6 am stat mai mult in pat urmand ca din luna a 7 sa zac efectiv in pat dar acum am ingerasul mic in brate si a meritat fiecare secunda .....incearca sa stai calma si mergi la doc saptamanal ....am luat 18 sapt injectii de gravibinon ,duphaston si no-spa toata sarcina.....Sara a crescut cu no-spa,aveam dureri ff mari pe sub burta
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
Danelutza spune:
Eu am patit ca tine, doar ca-mi venise singerarea destul de puternica... am intrat in panica, am sunat la doctor, m-am dus, m-a controlat, mi-a spus "se curata corpul", daca ar fi tinut si a doua, a treia zi, atunci era pericol de avort. Am venit acasa, am stat linistita si nu am mai avut nimic.
Fa-ti o programare urgenta si mergi la ginecolog.
doinapitica spune:
Va multumesc din suflet pentru incurajarile voastre.Mi-am sunat doctorul care mi-a dat indicatii prin telefon ce sa fac:repaos total la pat,urgent administrare de utrogestan si no-spa.Am fost norocoasa si mi s-a oprit sangerarea,daca continua sau era mai abundenta mi-a spus sa merg de urgenta la spital(acolo unde el profeseaza si ar fii venit si dansul urgent).Dar spre norocul meu utrogestanul si-a facut efectul.
As mai avea o intrebare daca se poate :a mai facut cineva dublul test sau bitestul?Si cum v-au iesit valorile?
Va multumesc din suflet pentru amabilitate
Nonna76 spune:
Draga Doina sora mea a avut niste rezultate f. proaste la dublu test.Risc de 1/40 pentru trisomia 21.A facut amniocenteza(In Germania unde locuieste) care a aratat ca bebelusa nu are nici unul din defectele genetice cercetate de ei la amnio.
Nu a nascut inca ,are DPN 12 iunie si speram sa fie bine asa cum iti doresc si eu tie.
doinapitica spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Draga Doina sora mea a avut niste rezultate f. proaste la dublu test.Risc de 1/40 pentru trisomia 21.A facut amniocenteza(In Germania unde locuieste) care a aratat ca bebelusa nu are nici unul din defectele genetice cercetate de ei la amnio.
Nu a nascut inca ,are DPN 12 iunie si speram sa fie bine asa cum iti doresc si eu tie.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Multumesc tare mult pentru incurajari.Exact la acelasi lucru ma gandeam si :amniocenteza este cea mai precisa analiza care iti poate spune ca bebelusul este sanatos.
Multumesc si sper ca totul sa fie bine