Azoospermie - cap 18 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

sotul are 39 de ani si chiar nu m-as risca cu operatia. Acum dupa sarbatori o sa mai consultam un urolog si dupa aceea o sa congelam ceva in caz ca o se ne hotaram mai tarziu sa avem al doilea bb (pe primul sper sa-l facem in toamna prn inseminare). Stiti cumva daca mai putem congela si in alta parte, sau doar la giulesti se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

al meu are 35 dar la naiba sunt barbati care fac copii si la 60 de ani. eu cunosc un caz natural fara inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

buna fetelor, azi sunt in concediu...am alergat dupa cadouri si acum mi-am luat pauza de citit

la multi ani tuturor sarbatoritelor /sarbatoritilor!!!!

Avalon ma bucur ca ma mai tii minte...nu prea pot sa spun ca sunt o luptatoare...e prea mare pauza...insa vad ca tu esti foarte activa
am citit ca l-ai indopat pe sotul tau cu pastile ...cum ai reusit? eu ma tin de capul lui ca scaiul si degeaba....ia cate o luna doua (maca) si apoi se satura si face pauza iar eu ca ciocanitoarea pe capul lui. Tonotil i-a recomandat cineva sa ia? stiu ca e pentru altceva indicat...si apoi parca stiam ca nu se da non stop ci cu pauze..sau cum? eu luam de asta dupa sesiuni sa ma refac
Pisix bravo draga mea esti foarte curajoasa daca vrei sa mergi in austria - suna ffffoarte tentant....insa tb facut biine calculul pentru tot....sa ne tii la curent, te rugaaam.
dalailana b sa ne sustinem sotii ca sunt ai nostri... nu toti sunt la fel dar ii fortam sa fie mai buni
LucaLuca am citit vestile bune - felicitari cat despre fata cu ce 4 eu in locul ei i-as pastra pe toti dupa atata chin cand Doamne Doamne i-a implinit dorinta...nu stiu ...dar sa nu regrete toata viata...
va pup fetelor si sa auzim de bine

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Va multumesc pt raspunsuri.Am aflat si eu de cineva de la FOREVAR, dar inca nu am luat legatura cu ea.Vreau sa va mai intreb daca pe timpul tratamentului cu macca si celelalte medicamente se poate consuma alcool.Binenteles ca nu ma refer la cantitati mari ci la un pahar doua.Sotul meu mai consuma seara cand ajunge acasa cate un pahar de ceva , nu zilnic,dar vreau sa stiu sa nu aiba efecte adverse.Va multumesc ca ma ajutati.

Va pup pe toate si urez LA MULTI ANI celor ce poarta numele Sf Gheorghe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Buna fetelor!
Pisix maine am programare la eco. Am niste emotii!!!
Eu sa zic ca sunt bine, dar nu pot sa mananc! . Nu am pofta de mancare deloc. Am slabit in loc sa ma ingras. Burtica a inceput sa se cunoasca.
Avalon Multumesc de urari! Ma pun in locul tau si ma gandesc la durerea ta. Este bine ca ai reusit sa treci peste trauma(sau macar esti in procesul de revenire)!

Fetelor, va astept la odisee!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Sorilea eu stiu ca alcoolul este foarte nociv pentru spermatozoizi asa ca al meu are interdictie totala. Nici macar o bere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor, dupa Sarbatorile Pascale vreau sa merg la Damian.Am sa il sun azi sa imi fac o programare.Sper sa imi dea si o listuta cu analize, ca sa nu mai pierd vremea.Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Are cineva numarul de telefon al dr. Damian sau al clinicii Gynera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

sorilea - noi stim de la dr s ca alcoolul dauneaza... dar nu ne-a pus interdictie totala... adica cate un pahar de vin e ok (dar un pahar de vin, ca sunt unii care au paharul cam mare).. iar daca vinul e de tara e si mai bun pt ca nu e tratat cu tot felul de substante..... la bere ne-a dat interdictie totala pt ca are in compozitie o substanta numita lupulina care cica nu e puna deloc pt gigei.....
anes - abia astept sa vii cu vesti proaspete de la eco....
andrabirni - 4106910 - e nr de la spitalul panduri.... si dupa multe legaturi ajungi si la asistenta lui pt programare, nr de la gynera e 0727833833
la muti ani pt toti sfintii de ieri!!!! si paste fericit pt toate fetele mele pe care la pup

anul acesta ne odihnim pt ca la anul sigur vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Si sotului i-a interzis dr. sa bea alcool, a zis ca are voie doar la ocazii f.f.f. speciale si nu mai mult de un paharel.

Mergi la inceput