Azoospermie - cap 18 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna dimineata!

Pisixpentru ce i-a dat trat dr Soare sotului tau pt sau pt anticorpi antispermatici, si an ce consta daca e pt azoo .. eram si eu curioasa.Mai dar ce va mai miscati de repede ...
Mikisor ia zi nu ti-e dor de noi ..
va doresc tuturor weekend placut si soare din plin!haideti ca mai avem un pic si vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Anes – mai ai putin si treci de 12 sapt. Atunci o sa te linistesti putin, daaaa ?
Evanescence – si sotul meu a primit naturite de la dr. S dar …altceva decat sotul lui Avalon, asa ca sunt si tratamentele astea date in fnct de particularitatile fiecaruia.
Stiu ca a e greu cu venitul la Buc. Dar …merita. Oricum, macar Maca ar trebui sa fie de baza
Moni cand va duceti la endocrinolog?
Vrembebe –vezi tu draga mea ca daca eu ma duc in Austria nu inseamna ca alte posibilitati n-ar fi …Pur si simplu acolo mi-a casunat mie. Si mi-a placut tot ce am vazut … Daca ai nevoie de orice alte info nu ezita
Iyoana – da tu unde ai disparut ?
Bytzi – se pare ca am uitat sa va spun, sotul meu a mai facut un test de anticorpi antispermatici si …au disparut. Uneori se intampla si de la sine …si noi am avut norocul asta .Deci a primit tratament de stimulare a spermatogenezei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pisix, inca nu m-am prins la care dr. sa ma duc (sa-l duc). Vroiam la prof Totoianu in Sb caci am auzit de el, dar se pare ca sunt 2 dr. ajunsi prof. cu specilaizarea endocrinologie. Asa ca pana aflu care e cel bun pt. noi, vor trece sarbatorile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutari la toate fetele.evanescence - multumesc pt raspuns, eram curioasa daca a mai facut cineva cum a iesit.Avalon - stiu ca rezultatul e bun, nelamurirea mea consta in faptul ca nu s-au dat detalii referitoare la analiza.Am mai cit si eu si am vazut cam cum ar fi trebuit sa arate un rezultat, de asta aveam nelamuriri, dar oricum iti multumesc pt raspuns.Am si eu o intrebare, de unde se procura tratamentul pe care il recomanda Miki? si ma refer la multi maca si celelalte?Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Am mai citit pe forum si cred ca de la FOREVER. Asa e?
MIKI mi-a recomandat multi-maca, napraznic capsule, carnil fiole, Omega 3 de la Dopell Hertz cu acid folic,B-uri si Vit.C 1000 de la Calivita.
S-au nu se gasesc toate la Forever?
Imi puteti spune si la ce suma se ridica tratamentul?
Va multumesc pt intelegere.
O DUMINICA PLACUTA.

Mergi la inceput

La multi ani tuturor celor ce poarta nume de floare, sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca.
Vad ca nu mai intra nimeni pe aici, sau toata lumea e la petrecere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailemac spune:

SoriLea, multi-maca o gasesti la Forever, naprasnic la plafar iar restul la farmacie. Eu am luat si vitamina C tot de la Forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Sotul meu a fost la endocrinolog si i-a recomandat analiza asta anicorpi antispermatici. Aveti idee unde o poate face in Bucuresti? Trebuie sa o faca repede, pana in 12 mai cand e operatia de varicocel asa ca astept urgent ajutor de la voi. Thanks in avans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Dalailana stiam ca se face si la Bios,dar ati poate spune mai bine Pisix ca a facut-o sotul ei.

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

dalailana - si la Synevo (dureaza 3 saptamani) dar si la Medlife (2 saptamani)
Suuucceees !
Noi am inceput tratamnentul si suntem plini de incredere !

Mergi la inceput