Azoospermie - cap 18 -

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pisix, te si te admir ca esti hotarata si mergi mai departe! Foarte interesant ce ne-ai scris despre clinica din Austria, parca m-ar bate si pe mine un gand..dar ar fi cam mult pentru noi..off(ma refer la preturi - desi sunt clinici la noi in tara care au aceleasi preturi si nici nu se compara - , plus cazare pe-acolo, cine stie cat o fi..)
Si referitor la vis, si la mine era asa de real, macar asa am putut trai (chiar daca in vis) bucuria unui test pozitiv..dar era doar vis, din pacate..
Evanescence imi pare rau, stiu cum e sa-ti iasa la nesfarsit testul negativ..si pe farmacista aia ce-o intereseaza cate teste cumperi, ce ma enerveaza astia care nu stiu sa se comporte profesional..
Nusy

toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

PisiX imi pare sincer rau Si eu te admir pentru puterea ta de a o lua de la capat, pentru ambitia si determinarea voastra . Pentru mine esti un model de urmat. Bafta multa la FIV 3 si sper din tot sufletul sa fie cu rezultat.

Va si va imbratisez pe toate cu drag

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Pisix: cred ca Austria e cea mai buna alegere. Cunosc 2 persoane care s-au tratat de diverse afectiuni in Viena si sunt absolut incantati de tehnici si profesionalism.
Avionul low cost ajunge si la 20 eur/persoana iar cazare in Viena gasesti si cu 30 eur , una peste alta cred ca e cel mai important sa fi tratat cu respect si sa vezi ca ti se acorda toata atentia cuvenita - mai ales in cazul problemelor de infertilitate cand trebuie sa ai moralul foarte sus. Dar la tine nu imi fac probleme ca din ce postezi se simte ca esti foarte tonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Mai fetelor dar numai vesti proaste,am citit la FIV despre Avelon ca si la ea s-a oprit din evolutie sarcina este cumplit ...

Avelondaca mai treci si pe la noi- ami pare nespus de rau sa aud asemenea vesti si ati urez putere sa mergi mai departe si mult succes(eu am intrat mai tarziu pe forum dar am citit din urma evolutia voastra),stiu ca ai facut ultimul FIV reusit, an noiembrie odata cu Pisix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Of,Pisix,Pisix....

Eu revin cu analizele sotului ca poate va dati cu parerea.
TSH 0,237 (0.27-4.2)
prolactina 161,3 (86-324)
FSH 2,97 (1,5-12,4)
LH 6,97 (1,7-8,6)
testosteron 5,91 92,8-8,0)

Vad ca sunt in limite normale, mai putin tsh-ul, dar undeva e buba si trebuie sa o descopar.
Planul meu e sa-l rezolv cat de cat pe sotul meu cu spermograma ca la anul in iarna sa incep un nou FIV. Asta inseamna ca vara asta sa fi in tratament, dar cu ce????
M-am gandit la donator, dar mi-e cam frica de necunoscut.
Ce analize sa-si mai faca. Am uitat de antispermatici, dar acum cu TSH-ul ii zic sa-si faca si T3 si T4 sa vedem care hormon tiroidian isi face de cap.
Miki, unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ooooof mai fetelor, Nusy, Pisix, ce vesti... imi pare rau... dar poate o iesi soarele si pe strada noastra candva...
Bytzi, multumesc ca te-ai gandit la mine, asta e, o luam de la capat... mai rau e ca nu prea stiu cu ce ma lupt. Pana acum un an era oligospermia foarte severa pe care dadeam vina, dar acum? Incercam , incercam, incercam...
Monica, si eu vad la fel ca toate sunt in limite normale (vorbesc ca o incepatoare, dar adevarul e ca asta sunt in hormonii masculini), iar TSH-ul ala cred ca nu e igrijorator, dar cel mai bine te-ar sfatui un endocrinolog... Unde e Miki, ca ea stia sa-ti raspunda... Al meu sot ia multimaca de la foreverliving products si sa stii ca ia de muuuult timp (nici nu mai stiu, dar cred ca de un an), aaaa da, din mai anul trecut... si a ajuns la 32 milioane cu 40% mobilitate... crede-ma ca nu a avut niciodata rezultatul asta, prima spermograma a lui a fost in 2002 si nu era nici pe departe asa buna... ce sa mai zic ca inainte de primul fiv avea 6 milioane cu ZERO forme normale... Deci nu are ce sa-i faca rau, contine tribulus terestris si e natural , poti citi aici: http://www.flpaloevera.ro/forever_multi-maca.php

pup toate azoogirls si va doresc o primavara roditoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Moniland – sa stii ca pe noi ne-a intrebat dr daca sunt probleme cu tiroida deci cred ca au si ele sensul lor; mergi pe firul apei si vei gasi si tratamentul.Urologul de la KinderWunsch ne-a zis de Maca, B-uri, acid folic
Uitati un sit interesant care sintetizeaza toate info despre AZOO
http://www.diabetesthyroidhormone.com/infertilityinfemale.htm
Evanescence- nu vad de ce s-ar uita nu stiu cum , pana la urma toate facem teste pana cand …iese pozitiv, nu ?
Ioana _ p76- preturile sunt oarecum comparabile cu Romania. Costa intr-adevar in plus drumul si cazarea acolo, dar asta inseamna un drum dus-intors cu avionul si cazare. Clinica are filiale peste tot in Austria dar FIV-urie se fac la Wels (langa Linz) unde cu siguranta cazarea e muuuuult mai ieftina. Ei sunt foarte deschisi si vin cu tot felul de idei, adica ei mi-au propus sa-mi comande medicamentele din Franta unde TVA-ul se pare ca e ff mic. Sincer, nu mi-am amintit sa scriu tot ce mi-au spus despre cum fac FIV dar sunt mult mai avansati si mi se pre ca pana la urma tot la KinderWunsch iesi mai castigat pt ca iti oferi de la inceput mult mai multe sanse.
Iuca –multumesc, sper ca toate astea nu vor fi in zadar …
Dalailana – da, chiar cred ca am o alta sansa acum. Sunt foarte optimista si cred ca in august voi ramane gravida.
Bitzy –a fost foarte trist ce s-a intamplat cu Avalon dar si ea e o luptatoare asa ca sigur va reusi.
Avalooooooon –waaau, ii raspundeam lui bitzy si nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca ai scris … Mi-a fost asa dor de tineeee !!! Ma tot intrebam ce faci dar nu am vrut sa te deranjez. Acum ce planuri ai ? Sigur ai facut tu o schema noua,asa-i ?Te pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

pisix - imi pare tare rau si sa stii ca vitalitatea si optimismul tau si puterea de a o lua de la capat ne ajuta pe toate..... bine ai revenit din calatorii.... informatiile tale despre austria chiar ma pun pe ganduri, poate am sa vizitez si eu clinica asta daca voi ajunge prin zona.....
avalon - imi pare tare rau si succes in continuare!!
pe toate fetele mele si o zi macar la fel de frumoasa ca cea de afara

anul acesta ne odihnim pt ca la anul sigur vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna dimineata!

Avelon dar ce anbunatatire a spermogramei,nu mai lua nimic altceva decat Maca de la FLP? si mult succes.
Moniland de ce ziceai de donator ,doar tu nu esti o azoo cu 0 nu?
Pisix te admir cum planifici lucrurile, cata tarie,nici nu ai trecut bine peste esec si daja o iei de la capat ,uite de la mine o si
Mikisor
Iuca te-ai programat?ma gandeam poate ne antalnim pe acolo
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nu bytzi, nu e 0 dar sunt < 1 milion si nu sunt buni nici pentru ICSI.
Avalon, voi comanda Maca si ii voi da.
Pisix, mersi de link.
Incerc acum o programare la un dr. din Sibiu. Cica se cam are cu asa ceva. e dr. endocrinolog si il duc pe sot cu analizele sa se dea si dr. cu presupusul. Sau cine stie poate gaseste buba.

Mergi la inceput