BG

BG | Autor: tusce

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor aspirantelor la functia de viitoare mamici la care aspir si eu de ceva vreme.
Sa va spun povestea mea: dupa o perioada de aproximativ 1 an de zile de cand ne rugam in fiecare zi sa ne binecuvanteze si pe noi cu un bb, am demarat sapaturile, si am descoperit ca problema noastra sunt cam putini la nr. si cam lenesi. De atunci sotul meu a urmat un tratament cu branca ursului, vit.E, si Royal jelly, si spermograma s-a mai imbunatatit.Eu mia-m facut analizele necesare si am ajuns la analiza BG, care nu stiu ce este, si sunt programata pe luni.va rog foarte mult daca careva dintre voi stie ce este, sa-mi spuna pentru ca mi-e cam frica pentru ca nu stiu la ce sa ma astep.Dr. meu mi-a spus ca dupa aceasta analiza urmeaza inseminarea.De-abia astept.
Va multumesc pentru ca m-ati ascultat, cred ca povetea mea nu e mult diferita de a multora dintre voi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Tusce,

Nu cumva e vorba de HSG?? Ti-a spus el BG sau ti-a scris undeva??? Ma gandesc ca la cum sciu medicii, poate nu se intelege?
Ce fel de analiza ti-a zis ca e, din sange??
Eu personal n-am auzit de BG, dar asta nu-nseamna ca nu exista.

Bafta maxima,
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusce spune:

Multumesc pentru raspuns.
Nu e HSG pentru ca l-am facut deja, mi-a dat un biletel pe care scrie BG, si mi-a spus ca trebuie sa-mi faca internare de o zi la spital dar n-o sa dureze mai mult de ora pranzului daca ma duc la prima ora.
Sunt un pic nedumerita si imi pare tare rau ca nu l-am intrebat atunci ce inseamna chestia asta, dar ma gandeam ca poate stie cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Suna la spital/ clinica si intreaba asistentele in ce consta aceasta procedura. Nu este nici o problema ca nu stii. Este dreptul tau sa afli. Mai mult ca sigur ca-ti vor explica ce este si cum decurge interventia. Bafta!

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

...si dupa ce afli, sa ne zici si noua ce e si in ce consta.

Bafta
Arina

Mergi la inceput

Buna fetele,

Multumesc ca imi sunteti alaturi.Pentru mine conteaza foarte mult sa am cu cine vorbi, cineva care sa ma inteleaga.
De cand mi-ati dat ideea cu sunatul, sun incontinu, dar nu raspunde nimeni.O sa incerc sa-l sun maine direct pe dr. pentru ca are cabinet si o sa va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nici eu nu am habar ce analize o fi BG.
BG ma duce cu gandul la Bulgaria, dar pp ca nu te-a trimis acolo . Ar putea fi biologie, dar analize de/la biologie, nu prea cred. BG (boli grave), nici asta.
Asa ca BG ori e ceva ce-mi scapa acum, ori e o noutate, ori scrie altceva si se intelege BG.

Mergi la inceput

Ciao fetele,

Ma tot gandeam ce sa insemne aceasta analiza, si am cautat pe net tot ce tine de asfel de analize, si cred ca e vorba totusi de BE (biopsia de endometru). Stiti cumva daca e dureroasa sau nu?

Mergi la inceput

Buna fetele,
Am scapat si de asta.In fond orice merita cand iti doreste un copilas.Era vb. de biopsia de endometru. Am banuit eu bine.S-a terminat numai cu peripetii.Acum astept rezultatul peste 2 sapt.
Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune.

Mergi la inceput