Mamici norocoase de sept-oct 2008(38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Monique, iei fier cumva?

15+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Muuh executat mesaj privat cu adresa mea de mail. Nu stiu daca mai intereseaza si pe altele problema, sa nu umplem adresa comuna.

_
Our future determines our past
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

july da il simt pe bb. mai ales seara cd stau intinsa in pat linistita
imi mai da si ziua ghionturi
acum am niste junghiuri la ovare in stanga si in dreapta cd ma ridic de pe scaun, indiferent cat de incet ma ridic . si as sta aplecata ca asa nu ma injunghie asa tare. nu stiu ce sunt
aveti vreo idee fetelor ?

19+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Nocom , te asteptam cu vesti bune, sa fie cum vreti voi....ROZ
Monica, tot la fier m-am gandit si eu , de la el iese scaunul negru...nu te mai gandi la prostii
Bitza, felicitari pentru bebe miscaret!!!
Laureta, vazut si eu printesa Inisia...dulceee foc!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">17+ cu Ana(deocamdata)
uite cum crestemfilmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by freshanana

july da il simt pe bb. mai ales seara cd stau intinsa in pat linistita
imi mai da si ziua ghionturi
acum am niste junghiuri la ovare in stanga si in dreapta cd ma ridic de pe scaun, indiferent cat de incet ma ridic . si as sta aplecata ca asa nu ma injunghie asa tare. nu stiu ce sunt
aveti vreo idee fetelor ?

19+

puiutz
pui

fresanana, si la mine e exact la fel... si incerc sa ma gandesc ca e totul bine si ca alte fete au si dureri mai pronuntate de ajung sa ia si no-spa... nu stiu ce or fi, dar nu cred sa fie periculoase ca ar fi zis doctoru' ceva.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Mda, io inca nu sunt sigura ca e bebe, nu simt miscarile atat de clar. Am diferite senzatii pe care nu le aveam pana acum o saptamana si ceva... da' probabil mie pana nu-mi trage un sut clar in vezica/coste/ficat, io tot nelamurita o sa fiu

Junghiuri asemanatoare mai am si eu. Tin 2-3 secunde, in unele zile nu am deloc. Nu cred ca e grav.

_
Our future determines our past
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Of, sa nu radeti de mine. Dar, cautand pe net, am gasit tot pe un forum mamici care se plangeau ca scaunul copilului e negru si li se dadea aceasi explicatie cum ca ar fi de la fier si imediat m-am gandit la Elevit. Va rog sa ma credeti ca eu nu am luat nici o vitamina in viata mea (doar vitamina C clar ) si initial m-am speriat pentru ca am legat cumva si de faptul ca m-am indopat cu inghetata in ultimul timp. Iertati-mi va rog paranoia. Acum m-am linistit si cu TT-ul si cu tot. Am fost si sunt un om sanatos si eu si injineru (stiu ca nu are a face) dar sunt convinsa ca si bebe e ok.
Bine, ganduri ne facem toate. Asa ca o gluma, cumnatamea imi povesteste ca si acum cand merge cu nepotica pe strada se gandeste sa nu-i cada o caramida in cap (asta ca sa vedeti pana unde merge paranoia la mamici )

laureta, mitzule (scuze, da nu iti pot zice altfel, sper ca nu te superi), musette, andy, alinush, july, eva, danucu si toata lumea , merci ca mi-ati suportat paranoia de azi. Nu stiu ce a fost cu mine.

In alta ordine de idei:

a_rose suntem alaturi de tine si va fi totul bine. Stai cumintica in pat si fa ce-ti spne doc si va fi totul bine

nocom sa fie si asa va fi.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dragele mele, cu parere de rau asa cum v-a spus monica voi parasi aceasta minunata odisee pt ca mazarica s-a oprit din evolutie la 9 sapt. m-a chiuretat ieri si acum fizic sunt relativ bine, nu am simtit absolut nimic. la psihic va trebui sa mai lucrez, dar pt ca imi doresc enorm 2 copii, voi face chiar si imposibilul sa ii pot avea.
multumesc tuturor pt gandurile bune, pt urarai si imbratisari.....dar eu nu o sa ma pot desparti de voi. va voi citi mereu si o sa va urmaresc pana la capat. va pup si va imbratisez cu drag pe toate.

poze
9+
Doamne ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Gata fetelor!!!!!!!
M-am intors de la eco!!!!!!!

SUNT MEGA FERICITA!!!!! Bebe e bine, e super mare si sanatos, are de toate, si ne-am chinuit 20 de minute sa stea un pic locului sa-i masoare una-alta!!! tot sarea si se intorcea, si isi punea mainile in cap.....

Si da, este FETITA!!!!!!!!!!
TOATA familia este in al noualea cer!!!!! Dupa atat galerie cat mi-ati facut era cam greu sa nu fie FETITA!!! Va multumesc din suflet tuturor pentru suport si va doresc numai vesti bune si bebei sanatosi!!

HI HI HI HI HI

15+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Delphinas, imi pare foarte rau pentru tot ce ti s-a intamplat. Chiar daca nu am prea scris de la inceput la odisee, stiu toate momentele prin care ai trecut si chiar am sperat sa fie bine!
Iti urez sa te refaci repede repede si psihic si fizic si iti tin pumnii sa fie cu noroc data viitoare! Si sa fie totul bine de la inceput pana la 40 de saptamani

14+

Mergi la inceput