Mamici norocoase de sept-oct 2008(38)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/musettepink/musettepink.jpg)
musettepink spune:
Monica stai calma,toxoplasmoza nu se manifesta asa,simptomele de toxo sunt usor confundate cu cele de raceala sau uneori absente,deci toxo nu e sigur.Listeria nu stiu cum se manifesta dar ma indoiesc ca s-ar manifesta asa.dar tu du-te oricum si fa analizele.Perioada de incubare la toxo e de 4-8 saptamani deci daca ai mai facut analiza recent probabil ca o faci degeaba ca chiar daca ar fii nu se vede inca.Eu zic ca ai facut o indigestie ceva.Dar stai linistita ca astea nu sunt semne de toxo sigur de listeria nu stiu,asa ca fa analiza ca sa stai linistita.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!18+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
alinushca spune:
quote:
Originally posted by EvaF
???
Alinushca, am ramas cu gura cascata...Nu stiu ce sa iti raspund, chiar nu stiu, ma asteptam sa ai tu acest raspuns. (!!!)
Eu nu am avut niciodata greturi, asa ca traiesc un vis, un vis frumos!
Asta pana o da bebe din picioare in coastele lui mami si incep insomniile. Dar tot un vis va fi...
Pai nu mai tin minte. Tu ai pierdut vreo sarcina? Anul trecut cand ramasesem prima data insarcinata era un vis foarte frumos si pluteam prin el. Anul asta sunt complet cu picioarele pe pamant. Poate cand o sa inceapa bebe sa loveasca in coaste o sa ma bucur si eu
![](icon_smile.gif)
![](rugaciune.gif)
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
![](gravida.gif)
a-rose spune:
buna, fetelor !
stiu ca nu am mai dat niciun semn de ceva vreme. din pacate, vestile mele nu sunt prea bune. de luni suntem acasa, pe terment nedefinit. am uterul contractat, risc de avort, fibroamele s-au marit, unul chiar s-a dublat in dimensiune, luam cate 3 nospa si 3 utrogestan. suntem cam necajiti. medicul a fost chiar sumbru, a zis ca nu garanteaza nimic, ca ar fi bine sa ajungem cu sarcina pana la sapt.32 - 35. a zis ca daca nu reactionez la tratament, ma interneaza. astea sunt vestile.
din pacate, nu pot sta prea mult pe scaun si trebuie sa ma intorc in pat. daca vrea cineva sa-mi scrie poate sa-mi trimita pe privat. imi cer scuze, nu mai am timp sa citesc ceva din urma. sper ca sunteti toate bine. noi vom merge iar luni la doctor. sa speram ca vestile vor fi mai bune.
va pup pe toate si va doresc numai bine. 16+
rose
freshanana spune:
a_rose stai in pat linistita, nu te stresa
sper sa auzim vesti bune de la tine
multa sanatate si tinem pumnii 19+
puiutz
pui
JulyMorning spune:
a-rose multa sanatate, sa ai grija de tine si de bebe. Incearca sa ramai optimista si vedem noi cum o scoatem la capat.
freshana hai ca vad ca si tu ai intrat in 19s... tu simti pe bebe?
_
Our future determines our past
Fasolica de S19+
alinushca spune:
quote:
Originally posted by a-rose
buna, fetelor !
stiu ca nu am mai dat niciun semn de ceva vreme. din pacate, vestile mele nu sunt prea bune. de luni suntem acasa, pe terment nedefinit. am uterul contractat, risc de avort, fibroamele s-au marit, unul chiar s-a dublat in dimensiune, luam cate 3 nospa si 3 utrogestan. suntem cam necajiti. medicul a fost chiar sumbru, a zis ca nu garanteaza nimic, ca ar fi bine sa ajungem cu sarcina pana la sapt.32 - 35. a zis ca daca nu reactionez la tratament, ma interneaza. astea sunt vestile.
din pacate, nu pot sta prea mult pe scaun si trebuie sa ma intorc in pat. daca vrea cineva sa-mi scrie poate sa-mi trimita pe privat. imi cer scuze, nu mai am timp sa citesc ceva din urma. sper ca sunteti toate bine. noi vom merge iar luni la doctor. sa speram ca vestile vor fi mai bune.
va pup pe toate si va doresc numai bine.16+
rose
a-rose mai stiu fete care au stat asa de pe la 14-16 saptamani pe medicatie si la pat si au ajuns cu bine spre sfarsit. Poate iei si Magne B6? Ajuta la relaxarea muschilor. Sper sa nu fie nevooie de spitalizare. Tinem pumnii!
![](rugaciune.gif)
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/EvaF/EvaF.jpg)
EvaF spune:
Rose, ti-am scris PM, sa nu mai stai sa cauti mesaje pt tine pe fiecare pagina din forum, mai ales ca nu ai cum sa mai citesti tot. Asa ajunge sigur la tine. 17+
Luca
Poze cu noi
BEBE
Nocom spune:
Dragele Mosului,
Gata plec la eco, sper sa fie bine si sa fie FETITA!!!! Va scriu cand ma intorc.
Poate ceva galerie pt bebe meu?!?!?!??!
SARUMANA!!!!!!!!!! am plecat....15+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
danucu spune:
EvaF, noi venim destul de des la Paris (nu foarte des dar cel putin odata pe an). In anul in care ne-am casatorit am venit de 5 ori, cred, ca trebuia sa vorbim cu parintele. Iar cand avem musafiri din tara la noi ii ducem intr-o vizita scurta. Vom veni si luna asta, pe 29.
Mi-ar place sa ne vedem si sunt sigura ca vom si avea ocazia, daca nu ai vizitat inca Bruxelles pana acum considera ca ai primit o invitatie de la mine. Esti binevenita oricand.
Sper sa se rezolve cat mai repede cu apartamentul, iti tin pumnii.
monica_dicut, si eu am fost intrebata la TT daca fumez sau daca am diabet.
andy_garlo, in cartea mea de graviduta imi spune ca in saptamana 19 si jumatate intru in luna a 5 a. La 15 saptamanai am intrat in luna a 4 a conform cartii mele. Nu am cartea la mine ca sunt la serviciu dar daca vrei pot sa raspund maine mai precis. La inceput am fost si eu surprinsa dar apoi mi-am dat seama ca au dreptate. La fiecare inceput de luna (conceptia a fost la inceputul lunii ianuarie) intru in urmatoarea luna si am vazut ca coincide cu calculul lor. Nu fiecare luna are 4 saptamani exacte, o luna poate avea 4 saptamani si jumatate. Nu stiu daca am fost explicita dar am vazut diferite calcule. Eu acum ma ghidez dupa asta.
Anca81, am facut poze cu burtica si am sa le descarc azi pe Internet si va arat si voua. Am si eu o rugaminte. As vrea atasez si eu link-ul cu mesajul "Poze cu burtica" asa cum vad atasat la tine. Ai putea sa-mi spui cum se face? Sau altcineva ar putea sa-mi spuna. Am cautat la profil dar nu vad explicatii. Multumesc.
a_rose, sa ai grija de tine, multa sanatate.
Eu tocmai am vorbit cu un coleg de serviciu, sotia lui e insarcinata si e contaminata cu virusul "Cytomegalovirus". Am vorbit in timpul pauzei de masa numai despre sarcina, ea va intra curand in luna a 7 a. Dupa ce au facut o multime de teste s-a ajuns la concluzia ca riscul e de 10-20%, au mai multa incredere acum ca va fi bine, vor fi urmariti mai atent pana la nastere. Sper pentru ei sa fie bine, deci trebuie sa fim atente cand intram in contact cu copii mici. 15+
http://picasaweb.google.com/gdcubber
anca81 spune:
Bitza, multumesc!
A_rose, imi pare rau, stiu ce inseamna sa ai contractii si sa traiesti in incertitudine. Eu acum recomand tuturor Gynipral pentru ca mie mi-a facut bine, intreaba-ti medicul de el. Ai grija de tine si ... stai in pat. Va fi totul bine.
Fetelor am mancat ca o purcica, ciorbita de fasole boabe si placinta cu verdeata + 2 cepe verzi, azi a avut soacra mea grija de burtica. Mi-ati facut voi pofta ieri cu ceapa verde. Cert e ca mie nu prea-mi facea bine ceapa, am luat un No-Spa si merg in patut.
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic 18+