Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Nu prea am inteles ce s.a intamplat cu forumul nostru de la"durere" pentru ca inainte era altfel...lumea vorbea deschis de suferinta sa,apoi fetele care ramaneau gravide ne spuneau scurt ca sunt bine ele si copilasii iar detaliile le dadeau la Odisee,pe cine interesa mai mult intra si citea la odisee!nu stiu de unde aceasta schimbare brusca...in fine!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRISTI sunt multe femeile care pierd prima sarcina , dar nu e zis ca abslout prima sarcina o pierzi. De obicei, e o greseala cromozomiala, si corpul cunoaste acest lucru, adica isi da seama ca gravidantza nu e ok....si asa expulseaza embrionul. Cred ca asa s-a intamplat si la mine. Ca embrionul avea activitate cardiaca, era totul ok....pana cand sarcina s-a oprit in a mai evolua. Tu stai linistita. Sa iti faci toate analizele, ma refer la alea infectioase tipul: toxoplasmoza, clamidya, listeria. Cat despre RH diferit de cel al sotului. Nu e asta una din cauzele pierderii primii sarcini. Dimpotriva, la prima sarcina nu este risc de pierdere a sarcinii...mai degraba la a 2-a. La primna sarina vei face recoltari de sange ca sa vezi daca au aparut anticorpi antihemoglobina. Pe la sapt. 27 se face un vaccin,parca. Oricum ne trebuie sa te preocupi de asta. Iti doresc mult noroc si sa vii repede cu vesti pozitive.

MICHELLE nimeni nu-ti spune sa nu scrii de durere. Doar ca tu vrei sa iti spui offul dar nu vrei sa auzi offul si altora, un off diferit de al tau. Asta e tot.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Si pt ca am fost zgandarita si am chef de cearta (nu dati, ca bataie nu vreau sa mananc), draga musette, te rog sa intrebi cum poti sa scapi de avertismentul ala, ca eu imi amintesc cum l-ai luat si ma zgarie pe ochi nedreptatea care ti s-a facut, de cate ori te citesc. Daca are vreo importanta, eu am sa te sustin pt ridicarea cartonasului rosu!

Ninia, ai avut dreptate la ultima discutie pe care ai impartit-o cu Michelle. Atunci nu m-am bagat pt ca Michelle mi-e tare draga si n-am vrut sa se simta si mai rau decat se simtea, insa am ajuns la concluzia ca am fost o lasa... Si mie mi-a picat rau ce-a scris ea atunci si am fost trista/suparata vreo doua zile din cauza aia.... chiar daca am stat in umbra...

Michelle, hai sa incheiem discutia asta.
Eu am nevoie sa pot discuta cu voi deschis, inclusiv despre sarcina si despre Sebi, ca asta e viata mea acum, dupa pierderile celor doua sarcini, fara sa-mi fie teama ca te voi rani pe tine sau pe altcineva.
Tu, sincer, de ce crezi ca ai avea nevoie de la noi (fara sa ne acuzi sau sa ne ranesti)?

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Bai, voi puteti sa va mai "discutati" 20 de pagini de aici inainte daca e bine sau nu ca s-au impartit caprariile dar din partea mea sa fie clar: eu aici am sa intru zi de zi (cat o merge netul).

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Mav ce dulce ai fost!!Mi-ai readus zambetul pe buze caci sincera sa fiu m-am enervat f tare cand am vazut postarea lui MIchelle.Nu stiu pe cine sa intreb de avertisment.Am inteles la un moment dat ca expira candva dar acu eu stiu!Oricum iti multumesc ca ma sustii,chiar ai reusit sa-mi schimbi starea de spirit!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

MUSETTE avertismentul l-ai luat atunci de la subectul cand fata aia vroia sa faca avort? Sau te confund??

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mav-eu am clarificat cu Ninia discutia de atunci,de ce o readuci in dicutie acum?si de ce nu mi-ai spus parerea atunci?Ce sa cred eu acum despre tine?Ma retrag mai bine sa nu va mai "deranjez"!Ma intrebai ce am nevoie de la voi?Ce ai si tu nevoie de la fete si anume sa fiu inteleasa si respectata dar nu cred ca aici se mai poate asa ceva!Asta e viata!De cateva ori am spus ca nu mai scriu dar de dragul fetelor dragi am scris insa acum cred ca cu adevarat ma retrag sa aveti voi liniste si sper sa nu mai dati peste o persoana directa ca mine caruia sa nuu ii fie frica deloc sa isi spuna parerea si ceea ce gandeste.Mai bine sincera decat altfel!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

daca-mi permiteti sa ma bag si eu ca musca-n lapte: mi se pare foarte buna intiativa deschiderii acestui topic!
sunt femei care trec mai usor peste o drama si altele care au nevoie de mai mult timp!
eu de exemplu, fac parte din prima categorie (desi am doar 2 saptamani de la chiuretaj) si imi face mare placere sa citesc despre evolutia sarcinilor unor femei care au trecut prin ceea ce am trecut si eu, imi dau o speranta si o incredere in viitor nemaipomenite! imi arata ca nu sunt singura care a trecut prin asta si ca se poate implini un vis cu orice pret!
eu deja ma visez numarand zilele si facand teste de ovulatie!
nu pot sa plang o vesnicie sau sa ma dau cu capul de pereti, sau sa urasc alte gravide si bebeii!
ba chiar imi sunt extrem de dragi!
imi pare rau ca se interpreteaza gresit si imi pare rau pentru toata suferinta unor fete, insa viata merge mai departe!!!!!!!

va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Danangie da, atunci am luat avertismentul.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

MUSETTE am inteles. Stiu ca dupa o perioada iti dispare. Uite pe ALE ai fi putut sa o intrebi cat va mai dura acest avertisment, ca ea este moderator. Poate are vreo idee.

MICHELLE hai mai chiar nu poti sa te linistesti? Uite si fetele au fost directe si ti-au spus verde-n fata ce aveau pe suflet. Dar vad ca pe tine te deranjeaza. Nu e mai bine sa iti zica ce le deranjeaza de la tine? Tocmai ca vorbesti de lucrurile spuse direct. Hai cat mai continuam asa?? Zi-mi, tu te simti bine asa? Hai chiar te rog eu, linisteste-te. Iti place asa atmosfera asta de replici? Iti suntem chiar asa de nesuferite in acest moment incat sa continui cu mesajele astea?

mult asteptat

Mergi la inceput