Aspirator Dyson - rog pareri
Fetita mea e alergica si de aceea am decis sa-mi iau un aspirator mai bun. Initial am optat pentru unul cu filtrare in apa. Studiind pe net, am gasit informatii interesante despre aspiratoarele Dyson. Am inteles ca sint unele dintre cele mai bune din lume.
Exista persoane pe forum (mai ales cele care stau in afara Romaniei) care detin aspiratoare de la aceasta firma? Am gasit un magazin in Ro de unde se pot cumpara, dar dat fiind pretul destul de piperat (1200-2400 ronisori), as vrea sa stiu de la cineva care are asa aspirator, sa-mi spuna, daca e multumit si daca intr-adevar e atit de fantastic precum suna www.avstore.ro/articole/de-ce-sunt-aspiratoarele-dyson-deosebite-/" target="_blank">reclama. Isi merita banii? Va multumesc.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze
Raspunsuri
Ramona J spune:
Eu am Dyson si sint multumita. Al meu e DC7 si a fost cam $320. Oricum, peste $400 mi s-ar parea mult (nu stiu exact cum e cu RONii aia...).
Scoate mai bine mizeria decit alte aspiratoare, e convenabil ca nu ai sac, recipientul in care se aduna mizeria e transparent si stii cind e cazul sa-l cureti.
Dintre aspiratoarele pe care le-am avut de-a lungul timpului (vreo patru) asta e cel mai bun.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Balbina spune:
Ramona, multumesc pentru promptitudine!
In Ro se gasesc de la modelul DC16 in sus. 1200 ron inseamna cam 514 dolari .
Mai am niste intrebari: cum se face curatatul recipientului, nu-ti umpli si sufletul de praf? Cum anume se curata, se spala?
Pe site-ul distribuitorului roman scrie ca nu are costuri suplimentare de intretinere, platesti o singura data. Inteleg de aici ca nu se schimba filtrele? Am dat o cautare din curiozitate pe amazon si am vazut ca exista si accesorii dyson, gen filtre. Lamureste-ma te rog cum sta treaba cu filtrele, trebuie schimbate sau nu? Multumesc!
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze
Ramona J spune:
Eu n-am schimbat filtrele, se pot spala. Dezavantajul lui e ca la curatare se cam umple de praf in jurul tau, trebuie sa ai grija cind deschizi containerul in care se aduna praful. Eu nu il spal dupa fiecare utilizare.
Acum nu mai stiu cum e cu modelele astea, il am de ceva timp si au mai aparut si altele de atunci. Stiu ca si la vremea respectiva nu era ultimul model, dar cautind parerile altora pe internet, mai multi erau multumiti de asta. Presupun ca ultimele modele sint si mai si...
In cazul asta or merita $500.
The best thing you can do for your children is to love your wife.