Gradinita intrare Constanta

Gradinita intrare Constanta | Autor: Giana

Link direct la acest mesaj

Dupa ce am citit toate 12 pagini ale subiectului referitor la gradinitele din Constanta am decis sa deschid un altul...asta pt ca pe mine ma intereseaza o grainita particulara(sau de stat numai daca sunt grupe de maxim 10 copii si conditii ca si la cele particulare).
Noi suntem din Navodari dar sv in C-ta si ar fi bine ca gradinita sa fie undeva pe la intrarea in oras...ori Tomis Nord,Tomis 3-pe-acolo...ori sa fie pe intrarea Mamaia...tabacarie.
Am de gand sa-l dau la program scurt...deci,fetele care aveti copii la gradinite in zona asta...helpp,un nume ceva,si cateva impresii,va rog!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

chiar nu e nimeni sa ma ajute? Va roooggg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Giana la gradinite constantene am discutat si despre gradi de stat si de particulare asa ca ajutor tot acolo vei gasi.
Gradinite particulare ar fi cea din parcul piticilor sau cea de pe capidava.Dar..un of am si eu ..ce te face sa crezi ca exista gradinite cu maxim 10 copii in grupa?eu n-am intalnit nici la stat nici la particular(de fapt aici spun 10-12 si ajung spre final la 18-19)

Mergi la inceput

Am auzit ca la stat ajung si 30 de copii in grupa.La gradinitele bune.Si am auzit si de micuti care mananca unde se joaca si mai si dorm tot acolo.Nu vreau asa...
In plus nu am deloc experienta si timp deloc sa caut din "poarta in poarta".Am crezut ca gasesc aici pers care sa aibe copii la gradinite si de stat si particulare din zonele mentionate de mine...

Multumesc pt raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

hahaha, te-am gasit si aici Giana!Nu, la stat nu mai au voie mai multe de 20 de copii in grupa, asta dupa noile reglementari europene....cica! eu iti raspunsesem si la Constanta si te-am trimis la < Gradinite din Constanta>, dar vad ca si acolo e linisteeeee deplina. s-a incalzit afara si toata lumea se plimba????????

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Giana daca vrei la particulara la Cambridge School pe Capidava poti incerca.mai este una tot in zona se numeste gamex dar e intr-un apartament.prima are program scurt 9-2p.m (asa era nu stiu daca l-au modificat)
eu o am pe Mariuca la gradinita gulliver pe hasdeu.merita sa incerci si aici.
succes!

Mergi la inceput

In apartament cred ca e prea putin spatiu...in plus nu cred ca au si spatiu in aer liber ceea ce e foarte important.
La Cambridge School nu este predeare numai in limba engleza?Parca asa stiam...poate ma insel.

Dar,crig,spune-mi,la Guliver cum este? Esti multumita?Care este taxa? Pe mine ma intereseaza program scurt...primesc si asa sau e numai cu orar prelungit?

Mergi la inceput

da giana predarea e in limba engleza.e ok cat sunt mici dar si pretul e piperat.vezi ca au site.
gulliver e gradi de stat nu e particulara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaadinaaa spune:

buna giana, buna tuturor.
eu una am fetita tot la o gradi particulara, insa de luni ma apuc de demursuri sa-mi deschid o gradi particulara. ca zona, este intre casa de cultura si capitol, str calarasi, nr 61, cadrul didactic l-am gasit, vor face engleza, franceza, germana..iar pt grupele mari si pregatitoare..voi baga si spaniola..pretul pe luna va fi de 400 ron(scolarizare), 250 ron(masa tip catering) si 150ron transportul. gradinita va beneficia de 6 sali de clasa(asta in functie de cate grupe voi face)..pt ca in grupa vor fi max:15 copii(asta este standard)..pot fi mai putini dar nu mai mult de 15..si in nici un caz nu se va ajunge la 18-19..cum am citit mai sus..sunt anumite cerinte si criterii peste care nu poti trece..casa este foarte mare..deci pot face cate 2 clase de grupa mica , 2 de grupa mijlocie, 2 de grupa mare si una de preg..sau in functie de cati copii sunt..sa le impart..casa are posibilitatea in acest moment sa fie impartita in 5 clase+1 sala de calculator/laborator..baie pe fiecare etaj..la etajul 1..un living pt tot felul activitati(tv-plasma, dvd..etc) la parter, va fi bucataria si locul de servit masa si inclusiv camera de dormit(12 paturi supraetajate=24locuri de somn).beneficiem si de curte interioara,sala de sport si dans va fi la demisol,unde, beneficiem de loc de joaca pt copiii din gradinita dar si pt exterior..cu posibilitatea de garderie(in cazul in care nu aveti transportul inclus..si nu ajungeti la timp, copilul va fi transferat la locul de joaca, unde va fi supravegheat de personal specializat).gradinita va avea camere de supraveghere, ce pot fi activate de acasa pe internet, de catre parinti, sa puteti supraveghea activitatea copilului si a cadrelor didactice. progr va fi de la 8.00 la 13.00 iar prelungit de la 8.00 la 16.30 mai multe detalii va pot da..daca veniti cu mai multe intrebari! va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norris spune:

buna fetele,
am intrat ca sa va spun parerea mea despre gradinita cambridge school.
Am doi copii pe care am vrut sa ii scolesc dupa programa cambridge, si, ca atare, i-am dat pe amandoi la aceasta institutie.
dupa 2 ani, uite ca am ajuns sa ii iau de acolo, din diverse motive.
in primul rand,directoarea de acolo, Noha ,se comporta ca o tiganca .(ma rog, daca te uiti la ea...)deci, daca nu ii raspunzi la toate cerintele ei, adica sa aduci intruna hartie igienica, sapun lichid,sevetele,esti trecut pe lista neagra si copilul tau nu mai e spalat pe maini;daca te contrazici cu ea pt ca nu iti convine ceva esti luat la ochi si totul se rasfrange asupra copilului;ia tot timpul hotarari legate de copii fara sa consulte parintii;niciodata nu ne-a consultat in legatura cu ceva;iti cere o gramada de bani pe cd-urile de la serbari, chit ca sunt niste copii de multe ori care nici nu merg...
la ultima serbare de craciun, de ex, a vrut neaparat sa cumpere carti pt cadouri, pe banii nostri normal,dar care sa fie aduse din Londra,si pe deasupra sa fie aduse si cu DHL-ul....carti pe care nu s-au uitat copiii, pt ca erau tot cu adunari , scaderi, scriere, adica ce faceau copiii la gradi.
Nu mai vorbesc ca , desi au o curte destul de mare, copiii nu sunt lasati sa se joace decat intr-un spatiu restrans, cand scosi afara, stau precum oitele la pascut,pt ca nu se joaca cu ei, nu fac nimic sa se coboare la nivelul lor.dupa doi ani de gradinita, copilul cel mic al meu, nu stie nici o poezie, nici un cantec, singurele perioade din an cand incepea sa imi cante ceva, fiind sarbatorile....acolo efectiv se fac ore de scoala, de citit si scris, iar cand nu fac asta, li se deschide \lcd-ul, de care e separe ca Noha e f mandra,si copiii stau cate o ora o ora jumate cu ochii in televizor, cuminti, cand ar fi putut sa faca un joc, sa alerge sau sa asculte o poveste...
de scoala , nu mai vorbesc, situatia e la fel de urata fiind profesorii schmbati an de an ,unde copiii nu sunt supravegheati si in timpul orelor se descalta si isi miros sosetele...sincer, nu ma asteptam ca dupa doi ani sa imi retrag copiii de acolo, cand eu vroiam sa ii tin pana in clasa a 12-a...dar decat sa vad cum , pe banii mei, directoarea noha, indrazneste a ridice tonul la mine, ca parinte, cand vad copilul meu ca e stresat,lipsit de interes,cu frica de educatoare...asa ca, ganditi-va bine unde va dati copiii , gandit-va ca odata ce nu comentezi cand ti se cer bani pt taxe,trebuie sa fii ascultat ca si parinte,pt ca din banii nostri exista aceste scoli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

subiect mutat aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133819

Roxana

Mergi la inceput