Gradinite GERMANE (lista si opinii)
Raspunsuri - Pagina 18
BitaB spune:
Buna fetelor! AmethystRain,Kid2003 spuneti-mi si mie ce parere aveti despre Hansel&Gretel? Care sunt impresiile voastre dupa 2 saptamani de gradinita? Este conform asteptarilor voastre?
Gargoyle spune:
Te rog AmethystRain, poti sa imi dai si mie un pm sau un mail scurt (daca nu scrii direct pe forum) cu parerea ta despre Hansel und Gretel? Saptamana viitoare trebuie sa hotaram daca inscriem fetita acolo sau nu si ar fi super sa mai aud o opinie... Mii de multumiri! Adresa mea este thegreengargoyle@yahoo.com
AmethystRain spune:
Gargoyle, vezi ca nu ai PM-ul activat
In alta ordine de idei, e bine la Hansel si Gretel. Iti inteleg nelinistea, mai bine decat crezi, dar ochiul tau de mama poate sa vada si sa cantareasca singur.
In ce grupa ar fi piticul tau?
Alexia27 spune:
Am dus-o si eu pe micuta mea la gradi. Azi e prima zi!!! Am dus-o la Biene Maja. Am vazut ca s-a discutat pe aici, si s-au impartasit impresii. O sa va tin la curent cu detalii, pe masura ce le descoperim
Eileen Nicole
Gargoyle spune:
Sorry AmethystRain, aveam impresia ca am activat PM-ul..., am facut-o acum. Diana mea ar fi in grupa mica de tot, ca are doar 2 ani si 3 luni. Asa ca de abia la anul mi-o primesc. Intr-adevar eu ma voi decide, dar parerea unei mamici face mai mult decat o vizita... Oricum, maine ma mai duc o data si sper sa spunem toti da. Pupici si poate ne vedem la gradi.
kid2003 spune:
Buna fetele...fetita mea a inceput gradinita cea noua, Hansel und Gretel, la 1 septembrie. Cum eu am nascut pe 27 august nu prea am ajuns la gradinita (o duce tati/bona)...in fine, e ok, suntem multumiti. Inca nu e definitiva educatoarea la grupa mica, mancarea e ok, nu am avut probleme cu burtica pana acum (Alex a mea este f sensibila), mananca si acasa, face nani acasa (vine la 13.30 de la gradi), imi zice ca ii place la gradinita, e mandra cand vine cu un abtibild pe bluzita (inseamna ca a fost cuminte)...au pedepsit-o in a treia zi pentru ca a trosnit o fetita (s-au certat pe jucarii) si nu au mai scos-o in curte. Vad ca incidentul nu s-a mai repetat. Imi place ca au o curte f f mare si frumoasa si ies in fiecare zi afara. E curat, ingrijitoarele sunt ok, deci pana acum nu avem motive de nemultumire. Sa mai vedem mai incolo (la grupa mica nu fac inca totul in germana, la anul d-abia trec la sistemul de predare si vorbire exclusiv in germana).
MADYN spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid2003 la grupa mica nu fac inca totul in germana, la anul d-abia trec la sistemul de predare si vorbire exclusiv in germana |
Hai ca m-a intors din drum faza asta. Cum adica nu fac totul in germana?!? Pai atunci si pretul ar trebui diminuat, nu? Sau le spun intii fraza in germana apoi le spun si in romana pt. a face ei 'conexiunea' mai repede? Kid daca poti sa detaliezi, please ...
AmethystRain te rog si eu un PM dar poate ar fi bine sa spui parerea aici. Sau e ceva ce nu se poate spune?!?
Alexia27 te asteptam cu pareri la cald

m
(9+) & m - (1-aug-2006)
AmethystRain spune:
Nu, Madyn, e bine la gradinita. Si eu cred ca ponderea cuvintelor nemtesti ar trebui sa creasca o data cu varsta.
Vreti sa veniti la Hansel? In ce grupa? Sa faci o vizita gradinitei, va fi lamuritoare.
Alexia27 spune:
Pai, hai sa onorez invitatia
, desi dupa doar 2 zile nu am chestii profunde de anuntat. Incerc sa o iau metodic cu liniuta de la capat:
- fie-mea pleaca vesela la gradi dar acolo incepe circul ca "nu vlei sa pleaca mami", asta e, ne obisnuim noi. are totusi doar 2 ani.
- e intr-adevar cum s-a spus pe aici o afacere de familie, asa ca, din cate mi-a spus tipul (patronul), pana se acomodeaza toti copiii in fiecare dimineata vin cu totii sa aiba grija de pitici sa-i consoleze. Azi l-am sunat din autobuz ca tremuram toata si m-a linistit, mi-a povestit ce si cum, cred ca m-a tinut 5 minute la telefon ca sa ma linisteasca.
- cu limba germana: deocamdata se vorbeste paralel in 2 limbi, copiii sunt noi si nu au cunostinte prealabile de germana. Le-am spus educatoarelor ca acasa se vorbeste germana cu Eileen si mi-au spus ca or sa i se adreseze ei numai in germana
- masa: mie mi s-au parut portiile un pic vcam mici, dar aici s-ar putea sa am o perceptie gresita. Eu acasa ii faceam un singur fel si ii puneam farfuriuta plina, si nici nu manca paine. Aici au doua feluri, painica plus desert, deci normal ca portia din fiecare e mai mica. Daca mai vrea copilul, i se mai da.
CAm atat deocamdata. Va pup
Eileen Nicole