Gradinite GERMANE (lista si opinii)
Raspunsuri - Pagina 15
martie spune:
Ligeea, ce bine ca vei face si tu o vizita, ma gandesc ca e prea frumos ca sa fie adevarat,chiar e bine venita si o alta opinie, poate ma readuce cineva cu picioarele pe pamant. (desi eu sper sa nu)
inaioana spune:
Intru pe fuga sa va spun ca noi ne-am hotarat la Hansel si Gretel. fusese sotul meu saptamana trecuta, i-a placut iar astazi am fost si eu cu Katja si mi-a lasat o impresie foarte buna. Piscina e gata, curtea e mare, sigura si frumoasa, oamenii de acolo par foarte draguti si foarte apropiati de copii.
Noi joi plecam in condediu trei saptamani si, copiii vor merge acolo de la 1 septembrie sau poate putin inainte ca sa prinda cat mai mult inot.![]()
Imi pare rau ca nu am timp sa fac o descriere pe larg dar vroiam sa va spun ca e OK. (Sper din suflet sa nu intervina nimic
)
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
mariamunteanu spune:
La gradinita germana de stat de pe Calea Dorobantilor se plateste vreo taxa ? Am auzit ca au numai program scurt - pana la 12, e adevarat ? Are cineva impresii despre aceasta gradinita ?
Multumesc,
Maria
inaioana spune:
Martie, eu sper sa fie ok cu cateringul, ei zic ca lucreaza cu aceeasi firma de 4 ani. Ei functionand de aproape 10, banuiesc ca au avut tot felul de experiente si ca daca lucreaza cu aceeasi firma de 4 ani, trebuie ca e in regula.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
martie spune:
Buna mariamunteanu!! Ce mai faci

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114177, uite mariamunteanu despre gradinitele germane de stat niste discutii. Sunt 2, una cu program prelungit, alta cu program scurt intr-adevar.
Inaioana, ma bucur mult ca ai gasit. Doamne-ajuta, ce sa mai zic.. Imi pare doar rau ca nu vom fi "colege de gradinita"
martie spune:
Si aici tot despre gradinitele germane de stat
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107749
mariamunteanu spune:
Buna, Martie, multumesc pt informatii si pt intrebare. Ma intereseaza pt nepotul meu, caci baietii mei merg la gradi la Vie de peste 1 an deja (au 3 ani si 3 luni). Suntem bine cu totii.
Va pupam,
Maria cu doi

ligeea spune:
Am foat la Hansel si Gretel si mi s-a parut relativ Ok , mai putin curatenia
Atat in curte -nu din cauza piscinei in constructie -cat si in gradinita
Nu e zugravit proaspat, parchetul e murdar-nu uzat, se intra cu pantofi , gustarea de dimineata e ,,un biscuit cu iaurt, sau mar-felie cu covrig cald , mi se pare bataie de joc sa dai unui copil o felie de mar cu o bucatica de covrig -rodeau bietii de ei la ele , au ramas farfurioarele goale Si pe vremea mea ne dadea ,,Ceasca cacao cu lapte si o felie de paine cu margarina
Mie mi-a facut impresia de ,,mizerie cu scipici "
Draguta era educatoarea dar va intra in concediu ca e gravida
Sincer va spun ca daca asta e nivelul la gradi de 350 euro -cu optional pian si modelaj , mai bine tin copilul acasa sau il dau la gradi de stat si platesc 300 euro la o educatoare 4 ore pe zi pentru germana strict .
mai merg la Herman aia si gata mie imi ajunge
AmethystRain spune:
Uf, Ligeea, multumesc pentru impresii.
Parchetul il vor rascheta in august, vor vopsi usile...de la toamna parintii nu au voie incaltati, copiilor li se dau papuci de camera. Cat despre gustare...depinde de copil...a mea mananca devreme micul-dejun, asa ca, gustarea aceea chiar nu conteaza prea mult.
Oricum, e loc de mai bine...La cate gradinite am vazut in Bucuresti, am ajuns sa o caut pe cea cu cele mai putine defecte, nu cu cele mai multe calitati.