Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 2
anes spune:
Fetelor, dar ce ati mai scris!
Aseara v-am lasat la pagina a treia a capitolului anterior si acum...!
Vroiam sa raspund mai multora dintre voi dar nu mai stiu cine si ce a scris.
Isabela
iti inteleg frustrarea si imi pare rau de supararea ta. Hai cu noi sa impartasim impreuna bucuriile si greutatile sarcini! 
Fetele care ati mers astazi la eco, felicitari pentru BB.
Va spuneam ca si eu am azi programare la eco. Azi noapte m-a trezit o durere de burta si nu am mai putut sa dorm pana dimineata. Numai ganduri negre mi-am facut. Am stat cu inima cat un purice pana am intrat la medic.
Rezultatul, un BB de 2,8 cm cu activitate cardiaca, iar la Doppler s-a vazut fluxul sanguin pe cordonul ombilical. Hematomul care mi-a mancat nervii nu s-a mai vazut
.
Chistul de pe ovar este la locul lui si dr. spune ca va fi nevoie de punctie
.
In fine, bine ca BB este bine!
9+
ginye55 spune:
Alexutza si Toriceli multumesc pentru incurajari.
Si doctora mi-a spus momentan sa nu ma stresez din aceasta cauza, dar totusi sa fiu precauta si sa nu fac efort.
Toriceli si mie mi-a iesit o nesuferita de candida. Mi-a dat niste ovule ca tratament, dar mi-a zis sa fac tratamentul abia dupa sem I de sarcina, incepand cu sapt. 13-14. E mai sigur pt bebe.
Felicitari si pentru inimioara!
Ma bucur ca esti fericita si linistita ca ti-ai vazut puiutul!
Fetelor eu ma retrag! Sa auzim numai de bine. Pupicei!
ginye
9+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
toriceli spune:
quote:
Originally posted by ralu23
mai vin si eu cu cate ceva, sper de bine: scurgerea mea maronie s-a transformat in culoarea cafelei cu muuuult lapte. Cred ca e de bine, nu?
Ralu7+
Maro deschis , maro inchis...nu stiu ce sa spun , poate fi un spoting sau poate nu . Spoting - ul , adica niste pete razletze si de intensitate redusa , poate fi datorat procesului de nidatie http://www.primulpas.ro.org/indexie.html
Acum , indiferent cit de multe opinii vei culege de pe forum si oricit detesti sa mergi la OBG , eu insist sa te duci la el sau sa i-l suni.
El te poate lamuri cel mai bine - cel putin teoretic - si poate lua deciziile cele mai bune altauri de tine.
ginye55 spune:
quote:
Originally posted by anes
Fetelor, dar ce ati mai scris!Aseara v-am lasat la pagina a treia a capitolului anterior si acum...!
Vroiam sa raspund mai multora dintre voi dar nu mai stiu cine si ce a scris.
Isabelaiti inteleg frustrarea si imi pare rau de supararea ta. Hai cu noi sa impartasim impreuna bucuriile si greutatile sarcini!
Fetele care ati mers astazi la eco, felicitari pentru BB.
Va spuneam ca si eu am azi programare la eco. Azi noapte m-a trezit o durere de burta si nu am mai putut sa dorm pana dimineata. Numai ganduri negre mi-am facut. Am stat cu inima cat un purice pana am intrat la medic.
Rezultatul, un BB de 2,8 cm cu activitate cardiaca, iar la Doppler s-a vazut fluxul sanguin pe cordonul ombilical. Hematomul care mi-a mancat nervii nu s-a mai vazut.
Chistul de pe ovar este la locul lui si dr. spune ca va fi nevoie de punctie.
In fine, bine ca BB este bine!9+
Ma bucura vestile bune pe care ni le aduci! Felicitari pentru inimioara!

ginye
9+Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
anes spune:
toriceli atat de bine cunosc sentimentul!! Felicitari pt. BB! Si mie mi-a facut tot abdominala pt ca de acum se vede destul de bine si la ea.
Apropo, conform ecograflui BB al meu are 9,5 zile. In sfarsit sunt mai optimista, dar nu total. Am un talent de a-mi alimenta anxietatile!! 
Cat despre constipatie (stiu ca au intrebat niste fete) si la mine este ingrozitoare. Mie mi-a dat medicul voie sa iau carbune medicinal si cred ca isi face efectul in senul ca ... iese mai moale, chiar daca nu in fiecare zi (scuzati detaliile).
ginye55 Mie mi-a exolicat dr. ca placenta este ca un fel de organism activ, care se poate deplasa in uter. Nu-ti face probleme ca este prea devreme sa vorbesti despre placenta jos inserata, inca.
9+
toriceli spune:
quote:
Originally posted by ginye55
Alexutza si Toriceli multumesc pentru incurajari.Si doctora mi-a spus momentan sa nu ma stresez din aceasta cauza, dar totusi sa fiu precauta si sa nu fac efort.
Toriceli si mie mi-a iesit o nesuferita de candida. Mi-a dat niste ovule ca tratament, dar mi-a zis sa fac tratamentul abia dupa sem I de sarcina, incepand cu sapt. 13-14. E mai sigur pt bebe.
Felicitari si pentru inimioara!Ma bucur ca esti fericita si linistita ca ti-ai vazut puiutul!
Fetelor eu ma retrag! Sa auzim numai de bine. Pupicei!
ginye9+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
Confirm : tratament dupa primul trimestru , de fapt mi-a spus ca pt. orice ar fi iesit tot dupa primul trimestru mi-a fi dat tratament.
Alinushca sa nu uit...mi-a spus ca din punctul ei de vedere am parasit zona de risc......Tu sti ce inseaman asta , tu si fetele care am trecut prin asa ceva...Fetelor care nu aveti antecedente negative , nu va suparati ca mai atingem uneori aceasta tema usor of topic, dar senzatia "celor 12 saptamini" pt. noi cu experienta unei pirderi - din cauze neidentificate - a fost pur si simplu sufocanta. Uneori simteam ca imi pierd mintile ....
Dar acum vreau sa uit si sa ma bucur alaturi de voi
....Bebitii sunt ok ! Toata lumea a venit cu vesti bune de la eco . Fetelor cred ca aici e Odiseea cu un bonus de noroc !
Toriceli
11+
spiridusul spune:
ce faceti burtoaselor, incepeti s ava sariti in coc?
sa va fie clar un lucru: NIMENI , da' NIMENI nu se cerata cand nu sunt eu aici.
isabela, iubita, aici toata lumea ignora pe toata lumea!!!!!
am vazut-o clar, de la primul capitol.
este si normal, Sunt multe fete noi, care poate abia acum descopera forumul, se scrie mult si pana apuci sa dai raspuns, uiti cine si ce a intrebat.
eu am venit aici cu o pb reala, pe cuvant. de aseara plang continuu. cateva fete mi-au raspuns, restul...... floricele pe campii.
repet, este Normal, pana ne dezmeticum care cu care voteaza, o sa mai dureze.
MAv, repet, da-mi parola si fac ce vreti. normal ca am simtit o pereche de palme peste ochi cand ai zis ca .... abia am scapat de moderare si vreau ma bag la lista, dar ai si tu dreptate, asa se vede la suprafata.
cand am vazut ca nici nu sunt pe lista... deja ma gandeam ca te-am suparat rau;
dar mie imi trece repede. am o gramada de treaba cat e ziua de mare, si chiar nu conteaza daca sunt pe lista sau nu.
crede-ma daca nu stiam ce fac, nu ceream parola 
la mine cel putin, forumul merge ffff. greu. si este deja enervant cand abia incarca paginile.
sunt incoerenta.... v-am si povestit de ce .....
rezumat: daca va mai suparati si mai puneti boticul o sa vorbesc cu iepurasul si nu mai pupati sandale noi de pasti.
ralu23 am tot cautat in urma, sa vad unde ai zis ca ai scurgeri, dar sa dea naiba daca am rabdare la cat de prost merge forumul.
repet istoria
de aseara am scurgeri maronii
am fost la OBG
bb e ok
mi-a dat duphaston si utrogestan ( pe care i-am zis sa il ia el, ca io dorm pe mine de la asa ceva... si fi-miu nu cred ca e de acord)... in final am negociat 2 utrogestan/seara
as sta acum sa va iau la rand, sa va raspund la fiecare in parte, dar nu am mancat nimic azi(nu am avut cand)
va rog io mult, pana dimineata impacare-impacare,
eu va pretuiesc pe fiecare, si nu vreau sa fie nimeni botos
pup burticile
alexutza_26 spune:
Anes - ma bucur ca a iesit totul bine la echo, ca BB e bine-mersi si creste - asta e tot ce conteaza...cat despre chist- nu stiu ce sa zic, poate dupa ce nasti nu va mai fi...
Toriceli - cat de frumos ai spus - "Odiseea cu bonus de noroc" - uite de la mine 

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
spiridusul spune:
nah, ca iar am ratat pe cineva(si iar mi-e lene sa iau la rand paginile)
nu's ce candida aveti voi(o fi a mea mai speciala, dar pe cuvant ca am o senzatie naspa rau, si nu as mai rezista nici macar o zi fara tratament), dar eu o tratez cu clotrimazol crema-la sfatul medicului-
mey, ce naiba, sarcina asta io le am pe toate????
(cinava mi-a zis ca , probabil, si pe patul de moarte , tot cu glumele in tolba o sa fiu)
toriceli spune:
quote:
Originally posted by anes
toriceli atat de bine cunosc sentimentul!! Felicitari pt. BB! Si mie mi-a facut tot abdominala pt ca de acum se vede destul de bine si la ea.
Apropo, conform ecograflui BB al meu are 9,5 zile. In sfarsit sunt mai optimista, dar nu total. Am un talent de a-mi alimenta anxietatile!!
Cat despre constipatie (stiu ca au intrebat niste fete) si la mine este ingrozitoare. Mie mi-a dat medicul voie sa iau carbune medicinal si cred ca isi face efectul in senul ca ... iese mai moale, chiar daca nu in fiecare zi (scuzati detaliile).
ginye55 Mie mi-a exolicat dr. ca placenta este ca un fel de organism activ, care se poate deplasa in uter. Nu-ti face probleme ca este prea devreme sa vorbesti despre placenta jos inserata, inca.9+
Cred ca am eliberat atitea endorfine ca la noapte fac planton !

Dar ce , parca mai conteaza...acum plutesc prin casa la cele 67 de kg...
Toriceli
11+