cum sa procedez?
Raspunsuri - Pagina 7
anyella spune:
Hai sa va spun si eu,ca acum am scapat si de mama si de soacra si de toti ,pai acum o sa dorm si eu ca un prunc dupa ce e toata lumea satisfacuta(sau nu...asta e!)Am mai ridicat tonu' la ele pt. ca ori una ori alta voiau sa se faca "utile" ,dar fiecare e util la casa lui,daca se apuca sa imi spele vasele sau sa faca ceva in casa sigur desfac dupa ele citeva zile(grija suplimentara).Deci:am fost drepti in fata tuturor,am ascultat -uri si povesti din tinerete, sper sa fi impacat si capra si varza.Acum ma simt bine si linistita.Ma relaxez cu DC
Aniela
n/a spune:
hehe, sa te tzi bine.... Urmeaza sa facem o vizita la soacra. Dupa ce s-a plans ca pe asta ni-l creshtem singuri ma suna sa vada ce mai facem. II zic ca venim dupa ce-mi vine sotzul de la munca si-i aducem fata ca e frumos afara si am inzteles ca se incalzeshte. Fica-mea sare ca arsa ca nu merge ca vrea sa se joace cu zecile de jucarii pe care le-a primit de ziua ei. O cere la telefon. Fica-mea nu vrea sa vb cu ea. Insist si copilul ma asculta si dintr-o data vrea la tzara. Soacra-mea i-a spus ca i-a luat excavator. E bataie pe fica-meaaaaaaaaaaaa. Acum s-a trezit. Am intrebat-o daca vrea la tzara. Categoric nu. Si eu care speram in sinea mea ca ma pot odihni cateva zile..... mai negociem. Si cica nu e vorba de excavator, ci de basculanta. Si vrea maine sa mergem, nu azi. Azi vrea cu mami in parc. Na, ca am dat de belea.
n/a spune:
moruna, casa de piatra. Cred ca a avut loc cununia civila si mai sunt doua sapatamani pana la venirea lui bebe mic, asta daca nu a venit deja. Daca inca nu s-a nascut iti doresc nashtere ushoara, si copil sanatos , frumos, iubit, norocos.
Acum sa stii ca ai nevoie de ajutorul tuturor. Odihneshte-te si incearca sa fii cat mai linishtita, sa ai mintea cat mai limpede. Urmeaza o perioada obositoare si amana problemele astea marunte pentru altadata.
Sa auzim de bine.
moruna spune:
multumesc mult de tot pentru urari.incerc sa ma odihnesc,dar sunt asa de nerabdatoare si emotionata:)mai am cam o saptamana si fac cunostinta cu cel mic.
n/a spune:
abia ashteptam sa vedem cum jubilezi de fericire.
Ce simtzi e normal. Cand eram abie ashteptam sa vad ce am fost in stare sa cresc in burtica. Aveam asha un fel de: "hai odata, cat mai e????!!!... dar parca mai vreau sa se prelungeasca" kind of filling. Teama amestecata cu nerabdare sa-l vad, cu parere de rau ca nu o sa mai fie in burtica, cu curiozitate. O alambicatura acolo. Intzelegi tu..... sper