cum sa procedez?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Hai sa va spun si eu,ca acum am scapat si de mama si de soacra si de toti ,pai acum o sa dorm si eu ca un prunc dupa ce e toata lumea satisfacuta(sau nu...asta e!)Am mai ridicat tonu' la ele pt. ca ori una ori alta voiau sa se faca "utile" ,dar fiecare e util la casa lui,daca se apuca sa imi spele vasele sau sa faca ceva in casa sigur desfac dupa ele citeva zile(grija suplimentara).Deci:am fost drepti in fata tuturor,am ascultat -uri si povesti din tinerete, sper sa fi impacat si capra si varza.Acum ma simt bine si linistita.Ma relaxez cu DC

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

hehe, sa te tzi bine.... Urmeaza sa facem o vizita la soacra. Dupa ce s-a plans ca pe asta ni-l creshtem singuri ma suna sa vada ce mai facem. II zic ca venim dupa ce-mi vine sotzul de la munca si-i aducem fata ca e frumos afara si am inzteles ca se incalzeshte. Fica-mea sare ca arsa ca nu merge ca vrea sa se joace cu zecile de jucarii pe care le-a primit de ziua ei. O cere la telefon. Fica-mea nu vrea sa vb cu ea. Insist si copilul ma asculta si dintr-o data vrea la tzara. Soacra-mea i-a spus ca i-a luat excavator. E bataie pe fica-meaaaaaaaaaaaa. Acum s-a trezit. Am intrebat-o daca vrea la tzara. Categoric nu. Si eu care speram in sinea mea ca ma pot odihni cateva zile..... mai negociem. Si cica nu e vorba de excavator, ci de basculanta. Si vrea maine sa mergem, nu azi. Azi vrea cu mami in parc. Na, ca am dat de belea.

Mergi la inceput

moruna, casa de piatra. Cred ca a avut loc cununia civila si mai sunt doua sapatamani pana la venirea lui bebe mic, asta daca nu a venit deja. Daca inca nu s-a nascut iti doresc nashtere ushoara, si copil sanatos , frumos, iubit, norocos.
Acum sa stii ca ai nevoie de ajutorul tuturor. Odihneshte-te si incearca sa fii cat mai linishtita, sa ai mintea cat mai limpede. Urmeaza o perioada obositoare si amana problemele astea marunte pentru altadata.
Sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

multumesc mult de tot pentru urari.incerc sa ma odihnesc,dar sunt asa de nerabdatoare si emotionata:)mai am cam o saptamana si fac cunostinta cu cel mic.

Mergi la inceput

abia ashteptam sa vedem cum jubilezi de fericire.

Ce simtzi e normal. Cand eram abie ashteptam sa vad ce am fost in stare sa cresc in burtica. Aveam asha un fel de: "hai odata, cat mai e????!!!... dar parca mai vreau sa se prelungeasca" kind of filling. Teama amestecata cu nerabdare sa-l vad, cu parere de rau ca nu o sa mai fie in burtica, cu curiozitate. O alambicatura acolo. Intzelegi tu..... sper

Mergi la inceput