Buna la toate mamicile si viitoarele mamici.Am si eu o intrebare pentru care a-si dori un raspuns daca ma puteti ajuta cu un sfat.Eu am doua luni si o saptamana acum de sarcina si pe la inceputul luni mai a-si vrea sa merg in romania cu avionul.Am uitat sa mentionez ca sunt in itali .Intrebare mea este daca merg cu avionul e vre-o problema.Am auzit de la anumite persoane ca este ricant dar este cu semnul intrebari pentru ca alte persoane zic ca nu are nimic.eu sper ca nu e nici o problema dar e mai bine sa intreb persoane care au experienta,oricum voi intreba si doctorul.Eu va multumesc mult pentru existenta acestui forum.

burgalassi
Eu am zburat cand aveam 3 luni si jumatate si din nou la 5 luni. Nu am avut nici o problema. Chiar daca imi era rau si vomitam mult.Totusi intreaba dr. daca poti zbura, pt. ca fiecare gravida are alte simptome. El iti v-a spune daca sunt riscuri pt. tine, sau nu.
Iar de la 30-32 sapt. nu mai poti zbura, exista riscul de a naste prematur, in avion.Si ei nu-si asuma riscul asta.
Sarcina usoara in continuare.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Camicreta sa sti ca si eu am fost de 2 ori cu avionul camd eram insarcinata,prima oara la 4 luni pe urma la 34 sapt...si am nascut la aproape 42 sapt. important e sa nu te panici...eu am calatorit cel putin de 20 de ori la viata mea.
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Poze noi
http://community.webshots.com/user/balaceanu_l