Buna fetelor,
Numele meu este Sorina si sunt noua pe aici.Astazi tocmai am primit si eu rezultatele analizelor, si cum tocmai luni merg la medic sa mi le citeasca ma gandeam ca poate este cineva pe aici care ma poate ajuta si pe mine si imi poate spune daca au iesit bine si daca nu ce inseamna. Eu merg la dna dr Ples Liana si mi-a spus sa fac urmatoarele analize in ziua a 10 de menstruatie si progesteronul in ziua a 20. Din ce citesc eu aici pe forum vad ca sunt alte zile la care ar fi trebuit sa fac aceste analize.Vrem sa facem un bebe si deja au trecut 2 ani de cand nu se intampla si atunci sunt cam ingrijorata.
Estradiol 144
Lh 3,36
Prolactina 21,93
Fsh 3,61
Testosteron liber 2,90
Acum nici nu stiu exact care ar trebui sa fie valorile normale. Mie dna doctor mi-a spus ca daca aceste analize imi ies bine o sa trebuiasca sa fac Histerosalpingograma pentru a vedea daca am sau nu trompele uterine infundate. Si de aceea sunt foarte curioasa daca aceste analize au iesit bine pentru a sti ce ma asteapta pe viitor.
Eu am o verisoara care a facut Histerosalpingograma si in luna urmatoare a si ramas insarcinata. Asa ca inca sunt optimista si sper sa vina un cat mai curand pentru ca il asteptam de foarte multa vreme.
va multumesc si va pup