Buna fetelor!Revin ! Dupa ce va scrisesm k am contractii si k iau tratament pentru ele , acum a aprut o alta problema . Ieri am fost la ecografia de 28 de saptamani , toate bune si frumoase doar k bebe are cordodul ombilical in jurul gatului ( circulara cervicala mai exact) , fara afectarea fluxului in artera ombilicala . Medicul meu mi-a zis k n-am de ce sa-mi fac probleme ,k peste 2 saptamani situatia se poate schimba , dar nu stiu sunt asa prapastioasa incat imi vine sa ma urc pe pereti . Daca s-a mai confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva , va rog din tot sufletul sa-mi zica cum au decurs lucrurile pana la final . Va pupa Andreea Si BB Vlad din burtica!!!
Dragutza,
Si noi am avut circulara asta la sapt 22 si la saptamana 26, la doua eco diferite si dr. mi-a zis ca poate sa si-l scoata si sa si-l puna la loc, ca e timp si ca oricum cica nu e motiv de cezariana, ca foarte multi copilasi se nasc asa, doar ca trebuie dr. sa fie atent in momentul nasterii; la noi situatia a evoluat in bine, adica la eco de sapt 30 isi scosese cordonelul si eu sper sa nu si-l mai puna la loc.
Multa sanatate si sper sa se rezolve si sa fie totul bine!
Lori
32+
asteptand un bebe Robert
Sunt de acord cu Lorich.
Fiul meu a avut triplacirculara cervicala si pana la urma am ajuns la cezariana. Depinde si de cat e de lung cordonul ombilical, daca nu e suficient de lung nu lasa copilul sa coboare. Cand am nascut eu au fost mame care si-au nascut copilul cu circulara cervicala si au copii perfect sanatosi.
Sper sa iasa totul cum iti doresti, sarcina usoara in continuare.
Ada
23+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2