Mamici de mai-iunie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Felicia multumesc!

Fetele va cer scuze ca-mi tot laud cioara, insa sunt convinsa ca o sa ma intelegeti perfectin curand...

Cand am nascut mama a venit disperata la mine sa-mi spuna ca e cel mai frumos baiat pe care l-a vazut (ea era disperata sa fac fetita!)...si celelalte 5 mamici din salon s-au uitat cam urat la ea, mai ales ca majoritatea aveau baieti ...apoi si-a dat seama de gafa

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Mihaser, ce dulce e baietelul tau, sa-ti traiasca! Am vazut si filmuletul, e scumpel rau de tot!

Alina 35+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Alysh multumesc si felicitari pentru grasunelul din burtica! Sa vezi ce mumos o sa fie!

Fetele despre ce complicatii vorbiti la cezariana? Eu nu am avut probleme...habar nu am! Nu s-a cicatrizat? Sau la ce va referiti?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mihaser - super poza ca doar e super copilul!!!
Gabitzam - sincer nu stiu exact cum e treaba cu materialul clientului, cert este ca eu am tendinta sa fac cheloid la taieturi (mai am o operatie pe genunchi, de ligamente la care am din nou cheloid... si la asta nu am ce sa-i fac...) dar sa stii ca depinde mult de cum coase dr - dovada este a doua operatie a mea de cezariana care ti-am spus - e foarte frumoasa (daca pot spune asa ceva de o taietura...) iar contractubex-gel este extrem de bun - mie mi l-a recomandat un dr dermatolog (mi-am operat niste alunite mai nasoale pe fata, a trebuit sa ma coasa cu fir oftalmologic si vazind ca am tendinta asta la cheloid m-a sfatuit sa fac rost de gelul asta - l-am obtinut atunci cu mari eforturi din Elvetia...) si sincer a facut minuni asa ca ti-l recomand cu mare caldura, mai ales ca acum se gaseste si la noi!
Elenuca - ce draguta esti! Si ai asa o burtica mica la 31 de saptamini...eu sunt cit o balena care a inghitit un pepene mare-mare...

M-ati bagat in ceata cu kg astea estimate dupa ecografii... Eu ma duc saptamina viitoare - deci la 34 saptamini si m-as astepta ca bb sa aiba aproape 3 kg... M-am uitat pe ultima eco de la Stefan, facuta la 35 sapt si 2 z si estimase 3077 g - eu am nascut 2 saptamini mai tirziu si Stefan a avut la nastere 3320 kg...

Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

[quote]Originally posted by leeloo2004

Mihaser - super poza ca doar e super copilul!!!
Gabitzam - sincer nu stiu exact cum e treaba cu materialul clientului, cert este ca eu am tendinta sa fac cheloid la taieturi (mai am o operatie pe genunchi, de ligamente la care am din nou cheloid... si la asta nu am ce sa-i fac...) dar sa stii ca depinde mult de cum coase dr - dovada este a doua operatie a mea de cezariana care ti-am spus - e foarte frumoasa (daca pot spune asa ceva de o taietura...) iar contractubex-gel este extrem de bun - mie mi l-a recomandat un dr dermatolog (mi-am operat niste alunite mai nasoale pe fata, a trebuit sa ma coasa cu fir oftalmologic si vazind ca am tendinta asta la cheloid m-a sfatuit sa fac rost de gelul asta - l-am obtinut atunci cu mari eforturi din Elvetia...) si sincer a facut minuni asa ca ti-l recomand cu mare caldura, mai ales ca acum se gaseste si la noi!
Elenuca - ce draguta esti! Si ai asa o burtica mica la 31 de saptamini...eu sunt cit o balena care a inghitit un pepene mare-mare...

Draga Leelo, sunt muuult mai rotunjoara acum, dar nu stiu unde a pitit sotul meu pozele mai recente, poza respeciva e din februarie.
Mi-am pastrat insa sexappeal-ul.....

Elenuca 31 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fetele, am facut treaba, asa cum mi-am propus. am scos toti sacii cu haine vechi de ale luji alexandru si le-am asezat frumos pe marimi in cutii de plastic transparente, ca sa stiu ce si unde. si apoi le-am pus la teodora in dulap.
am descoperit (desi trebuia sa stiu deja) ca am asa de multe haine....nici nu cred ca o sa apuc sa o imbrac pe fetita cu atatea haine. cel putin astea de inceput, marimile 50-56-62...si este bine ca majoritatea sunt neutre, adica pe galben, verde, alb. asa ca nu cred ca o sa mai cumapr nimic de acum in colo. daca ma mai auziti ca am cumparat ceva.... sa ma certati, da?
bine, paote numai niste rochite, am voie?

evident ca am facut si o mare prostie: am sters toate pozele pe care le-am facut in weekend la expozitita de flori. si erau asa de frumoase.... chiar le facusem baietilor mei o poza la fel ca una pe care am facut-o in acelasi loc acum 3 ani, si care imi este tare draga. vroiam sa le pun una langa alta.
dar uite ca am facut-o de oaie. imi venea sa plang cand am vazut. cred ca daca facea sotul asta.... ce ii auzea urechile... dar asa.. ce sa fac? cum sa ma pedepsesc?

uite asa, una calda, alta rece...

dana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Helloo,
Sunt rupta!!Acuma numai am ajuns acasa!Ma pun sa pap si ma si bag in pat!SA vedeti cat sunt de prostanaca!Si maine ma duc ca nu a fost gata azi si am zis ca ma duc si maine sa ii ajut,desi nu merita!!!
Acuma asta e,nu potsa fiu asa nesimtita cum sunt altii treaba lor!!
Scuze dar nu am apucat sa va citesc sper ca toate sunteti bine.Elenuca cum esti??
VA pup!!!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut burtici si multumesc frumos pentru re-primire.. !!!

Cu pozele imediat dupa nastere ehe.. sa vedeti voi ce nu mai puteti de dragul bebeilor si vreti cat mai multe poze. Si bine faceti. Noi avem poze imediat dupa nastere cu Sofia cand o cantareau si masurau si ii luau amprentele la talpite, ca sotul meu a stat in sala de operatie cu noi. Asa de faine mi se par.. Oricum eu o vedeam asa frumoasa ca primele doua zile cu cine vorbeam la telefon nu le puteam spune decat ca e foaaaarte frumoasa fata mea.. Eu aratam ca un zombie e drept si nu prea ma flateaza pozele din perioada aceea(cu sau fara machiaj)

Cenia la multi ani!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si nastere usoara!!

Mihaser frumoasa foc "sarmaluta"

AMR 22 de zile
Cami 35+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

elenuca, asa sunt mamele astea. dar pana la urma sunt mamele noastre si asta este. eu tot sper sa invat din greselile ei si sa nu fac la fel ca ea, desi mama acum face exact cum ii facea bunica ei si o enerva la culme. si eu o mai cert, mai ales cand nu are grija de ea. si mama s-a dus la doctor numai de gura mea si a desxcoperit un cancer. si apoi zice ca ce bine a facut ca m-a ascultat, ca l-a descoperit in faza recipienta si operatia si apoi recuperearea a mers bine.
acum imi cere sfatul de multe ori, dar de cele mai multe ori imi bat gura degeaba.
uneori, chiar daca isi da seama ca greseste, ii este tare greu sa recunoasca asta. mandrie de mama, da?
dar asa cum este, imi este tare draga.

aaa, sa nu uit, am vazut o mamica tare frumoasa acolo.

mihaser, ce dulcel este "salamiorul" tau. o scumpete de copil, frumos si zambicios.

monik, si eu credeam la fel despre tati, ca o sa lesine atunci cand o sa asiste la cezariana. el lesina si cand i se ia sange. dar a fost chair mai viteaz decat mine, cred. s-a ridicat de langa capul meu exact cand alexandru isi scotea capul din buritca. nici nu banui ce puteri sunt ascunse in ei. sunt tati, da?

leeloo, nu stiu sigur cat ar trebui sa aiba bebe la 34 saptamani, dar eu iti spun cum a fost la mine: la 35 saptamani, bebelina avea 2700. o fi putin, o fi mult, nu stiu, dar sigur mai ia ea cat mai sta acolo.

acum va las putin si ma duc sa mananc si sa pun o varza la calit (nu imi mai amintesc cui ar trebui sa ii multumesc pt idee, dar de aici am prins-o ieri).

mai vine io.

dana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Helloo,
Sunt rupta!!Acuma numai am ajuns acasa!Ma pun sa pap si ma si bag in pat!SA vedeti cat sunt de prostanaca!Si maine ma duc ca nu a fost gata azi si am zis ca ma duc si maine sa ii ajut,desi nu merita!!!
Acuma asta e,nu potsa fiu asa nesimtita cum sunt altii treaba lor!!
Scuze dar nu am apucat sa va citesc sper ca toate sunteti bine.Elenuca cum esti??
VA pup!!!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

sunt bine iubita, tocmai ce-am papat o portie imensa de cartofi prajiti cu nitel mujdei, si un ou ochi si 2 ciuperci la cuptor si salata de rosii... fac poc... oare am papat prea mult?

tu cum ai fost azi? de ce trebuie sa te duci si maine?

Elenuca 31 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png

Mergi la inceput