Mamici de mai-iunie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 2
ancaurn spune:
cenia si sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos.
elenuca uite un sa-ti treaca supararea. Nu stiu daca am dreptate, dar am impresia ca in ultimul timp, tu ai fost mama si mama ta a fost copilul. Tu ai fost cea care i-a purtat ei de grija si nu invers. Acum, cand se apropie momentul sa ai si tu propriul tau copil, ea se simte exact ca si fratele mai mare care e gelos pe venirea celui mic. Las-o si-o sa-i treaca. Si daca nu-i trece, nu te opreste nimeni sa o iubesti in continuare dar sa va vedeti cat mai rar posibil. Parerea mea. Scuze daca gresesc.
Eu vreau poze din prima clipa, dar le vom pastra doar pe cele care vom considera noi ca sunt ok, ca doar de aia avem aparat digital, sa stergem ce nu ne convine. Si cum aparatul va fi la mine, cand ies din spital toata lumea va vedea o mamica ok si un bebe perfect in toate pozele.
31+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
monik16 spune:
Cenia, LA MULTI ANI! Nastere usoara si bb sanatos!
Andree27, ce bine ca azi e ultima zi! Te-au stresat destul prostii aia, meriti o perioada de relaxare ca apoi cand vine bb nu ne mai relaxam...
andreap asa se intampla la ecografele de cartier ca si eu am patit-o, mie mi-a dat niste masuratori in care era cu 3 sapt in urma de m-a pus medical sa mai fac una ca sa fie sigur ca nu sunt probleme. Pe-aia de cartier am facut-o din initiativa mea ca sa vad eu ca e bine...Asta e, am vazut-o pe bblina de 2 ori in 2 sapt.
Reallaura si eu vreau la baby expo dar sotul meu a plecat si se intoarce sambata, ajunge avionul pe la 14, deci nu apuc sambata. Din pacate o sa merg duminica-sper sa nu fie mare nebunie fiind ultima zi.
flore07, multumesc pentru incurajare! N-as fi crezut vreodata ca o sa ajung sa imi doresc atat de mult sa intru la gatit…
Si noi o sa fim tot steliste... pt. tati, bineinteles!
Leeloo2004, ai dreptate… Acum mi-am amintit… Iti doresc din toata inima sa fie totul bine si sa te recupoerezi repede dupa cezariana asta! BB sa fie sanatos si mancacios! Cand ma gandesc la ce spui tu parca as lasa natura sa-si faca treaba, dar mi-e cam teama... Am luat mult in greutate, nu prea am forma fizica, ca la inceput am avut ceva probleme si nu am facut miscare deloc, mai am si niste probleme cardiace... Parca nu as risca sa ma chinui cu o nastere naturala... Dar o sa vad, cred ca voi merge pe mana medicului. Celelalte cezariene cu cie le-ai facut? Tot cu Badiu? Mie mi se pare f ok medicul asta. Pe mine m-a ajutat mult mai ales psihic!
Vorbeati de alaptat in publlic: eu cred ca n-o sa fac niciodata asta...oricat ar urla bb. Poate par egoista dar am niste fixuri pe care nu mi le scoate nimeni. Si nu voi permite nimanui sa stea cu mine in camera cand alaptez decat sotul... O fi el un act natural dar eu nu vad nimic natural in a se holba un prieten spre exemplu la sanul meu...Bleah! Va dati seama ca nu sunt amatoare de topless
elenuca imi pare rau ca mama ta te necajeste… E foarte greu de inteles uneori comportamentul parintilor nostrii… Cu atat mai mult cu cat tu ai facut numai bine, ai ajutat-o si sprijinit-o. Dar sa ne gandim ca poate intr-o zi si noi vom gresii fata de copiii nostri, fara sa ne dam seama, iar Dumnezeu o sa ne dea ca drept rasplata copii intelepti si iubitori, asa cum am fost si noi cu parintii nostri si ei ne vor iubi si accepta asa cum suntem. Sper! Eu asa m-am consolat de multe ori.
Si missparker are dreptate in felul ei, dar nu cred ca e cazul tau, mai ales daca pana acum te-ai inteles bine cu mama ta... Probabil o sa isi dea seama pana la urma ca greseste.
DanaH cudat medicul ala, dar si mai interesant e ca tu ai pastrat totusi poza…inseamna ca sunt momente pe care nu vrei sa le uiti si burtica ta nu arata asa rau .
Buburuza mea face valuri , cred ca vrea sa va salute!
32+ Sara-Maria
leeloo2004 spune:
Si eu vreau poze cu bebe in special, cu mine mai putin...de la Stefan am vreo 3 poze din maternitate - nu imi place sa ma uit la mine ca tare aratam grasa, dar sotul meu era asa fericit ca a tinut neaparat sa-mi faca poze... oricum nu am de gind sa le circul vreodata pe undeva - ramin in arhiva familiei
Monik - cred ca oricum poti alege varianta cu epidurala asa nu te chinui chiar atit de mult - dar nu stiu cu pb cardiace de care zici tu...eu zic sa mergi pe mina medicului! Prima cezariana am facut-o cu prof.Hudita de la Cantacuzino (a iesit cam nasol, am facut si cheloid...) iar pe a doua cu dr.Margaritescu de la CFR2 - ea a fost o draguta si a reusit sa-mi acopere prima taietura si sa mi-o faca pe asta super bine - acum aproape ca nu se vede, e subtire ca o ata si nu am mai facut cheliod - pb e ca e foarte lunga tocmai pt ca a trebuit sa o "inghita" pe prima...
Chiar vreau sa-l rog acum pe Badiu sa fie cu bagare de seama pentru ca eu am inclinatie sa fac cheloid - o sa ma duc preventiv sa-mi cumpar si Contractubex de la farmacie...
Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
inais spune:
Cenia! Sa ai parte de o zi frumoasa si de o nastere usoara incununata cu un bb sanatos si mancacios!
Elenuca lasa tristetea...eu zic ca si mama ta e la fel de trista...daca se gandeste mai bine! Unele persoane sunt f uracioase cand se simt rau, au tot felul de angoase si nu le intra nimeni in voie! Mai ales daca ea a fost o femeie activa! Sunt ferm convinsa ca realizeaza ca nu e vina ta pentru ceea ce i se intampla, dar incearca sa dea vina pe cineva pentru ca asta ar mai linisti-o! O sa vezi ca o sa revina la sentimente mai bune imediat ce o sa-si mai revina putin!
Referitor la poze si noi vrem sa facem...dar nu ma deranjeaza si cele in care-s mai sifonata. La urma urmei, nu le vom inrama! Azi merg la medic si intentionez sa-l intreb daca tatal poate asista la nastere. De fiecare data am uitat sa intreb asta si al nostru tatic vrea cu ardoare sa fie prezent. Sper sa se poata!
La Baby Expo cred ca vom merge sambata sau duminica...desi poate mai merg si eu singura in timpul zilei...daca ma tin balamalele. Prin urmare v-am lamurit bustean!
Va pup si merg sa pap!
Ina
pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati
simonacip spune:
Cenia, La Multi ANi, sa ai un bb sanatos si nastere usoara!
Elenuca, imi pare rau ce aud...dar intuiesc ca-i va trece, stii cum sunt bolnavii, mai suparaciosi,a r da vina pe oricine. Sunt sigura ca atunci cind se va simti mai bine va regreta vorbele spuse la moment.
Alysh, felicitari pentru eco si pt devansarea datei, nu-i asa ca te apuca oaresce emotii cind AMR-ul se transforma in zile?
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 11 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
Alysh, felicitari pentru Vladut mare!!
Ralu_t asteptam primele vesti de la Baby expo!
Monik, Andreeap, mie mi s-a intamplat si la Medicover sa nu ma multumeasca ecografia.
Ecograful e bun, dar doctorita avea chef de vorba si nu era atenta, uita si sa-i dicteze asistentei ce trebuie.
Mi-a spus la 33 sapt ca bb are 1900 si mi-a pus dpn 19-30 mai. Ca si cum ar avea intarziere de crestere, dar fara sa-mi spuna ca sunt probeleme.
Abia astept sa ma duc la alt doctor, pe 18 aprilie sa vad ce-mi spune.
Eu simt ca bb s-a facut f mare si ca e cat toata burtica.
Dana H, suna interesant treaba cu poza aia...Cred ca mi-ar fi teama sa mai trec prin cezariana, vazind cum arata burtica in momentul ala...
Laurita 35, , Mircea
AMR: 6 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
YLARI spune:
Yuhuuu, m-a sunat Iuby ca vine sa ma ia sa mergem la showroomul baby comfort (aici in Crangasi, langa podul Grant de fapt). Sper sa pot si cumpara una, alta!
Pupici si va scriu cand ma intorc sa va spun ce am facut :)
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
elenuca spune:
MissParker- ai perfecta dreptate, am luat distanta, cel putin asa mi-am propus de ieri, sper sa reusesc sa fiu nu neaparat mai indiferenta dar sa am alte prioritati. Culmea dragele mele, fara sa stiu ce ati scris, am iesit la plimbare si…. Am descoperit un magazin de bebei deschis de cateva zile… am cheltuit toti banii, dar ce bine m-am simtit…am luat doua salopetele pentru bebelina una rosie si una portocalie cu caciulitele aferente , vai ce scumpe sunt, imi vine sa le pap, as fi luat tot magazinul dar… am plecat cu bani putini la mine, deh nu stiam unde ajung. Si cu asta am spart gheata, sunt primele lucruri de bebe pe care le-am luat, tot ca sa nu o supar pe mama care ma tot batea la cap ca nu e bines a le iau inainte de nastere… dar cine mi le ia mie dupa ce nasc? Si in spital ce fac? Cu ce imbrac printesa? In fine, conceptii invechite dar pe care le-am respectat ca sa nu o supar, dar gata. De astazi aplic alte reguli. Va spun sincer ca m-am simtit asa de bine, imi venea sa le strang la piept de dragi ce-mi erau. Apoi m-am plimbat asa usor usor, pana in Moghioros si… ghiciti cine ma suna? Mama . Sa ma intrebe ce fac, i-am spus ca ma plimb;singura ma intreaba ea, pai singura, cu cine sa ma plimb, raspund eu… Si am mai stat nitel de vorba, generalitati, fara sa amintim de nimic din discutia de ieri, fara sa reaprindem scanteia si…mi-am dat seama ca poate , cine stie, a realizat ca s-a suparat aiurea pe mine, cand de fapt ar fi trebuit sa aprecieze ca imi pasa si ca tot ce fac e din dragoste. Mi-a luat o piatra de pe inima, va spun sincer fetele, nu stiu cat schimba asta lucrurile, eu vreau sa raman un pic rezervata , v-am spus, focusul meu e pe bebe acum si vom vedea ce va mai fi.
RealLaura multumesc ca esti aproape mi-am facut si eu album, insa nu am decat doua poze in el, nu stiu unde mi-a pus barbatamio pozele de gravidutza… dar le mai caut#61514; .Oricum, nu m-am schimbat tare mult… am doar un balonas in fata #61514; http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI sper sa le fi incarcat correct. Cum pot sa redenumesc link-ul asta cu pozele ca sa nu-mi mai apara tot carnatul asta?
Socrate, multumesc frumos pentru incurajari, eu nu sunt o fire ranchiunoasa si chiar daca poate ma supar repede, imi trece la fel de repede, asa sunt berbecii, focuri de paie, se aprind din te miri ce si se sting imediat. Nu pot sa fiu suparata, sunt doar nitel dezamagita, dar timpul le va rezolva si sper ca va fi bine.
Te pup Lorich si multumesc
Andreeap, un pupic si pentru tine
Ralu_t felicitari pentru colul tare si lung, ramai la pat ca e mai bine asa. Asteptam impresii de la inaugurarea Baby Expo de maine, noi o sa ajungem sambata.
Referitor la firma de recoltat celule stem eu am semnat contractul cu Cord Blood Center din Cluj, astept sa-mi aduca kitul luna asta.
Ancaurn, asa este, asta simt si eu, ca s-au inversat rolurile, stii cat de mult m-am straduit sa fiu tare pentru ea si cand a avut criza aceea si in ziua operatiei, eu sunt mai emotiva, mi-e greu sa stau prin spitale sa vad oameni neajutorati, sange…dar mi-am impus sa fiu tare pentru ea, numai ca…observ ca pe mine nimeni nu ma intelege, uf… nu poti fi tare tot timpul, avem si noi momentele noastre de slabiciune, de tristete, de frica… mai ales fetele care sunt la prima nastere inteleg cel mai bine starile astea. Mi-ar fi placut sa imi intoarca serviciile, sa fiu inteleasa, mangaiata, ajutata, incurajata…
Monik16, Inais, Simonacip eu am incredere ca Dumnezeu o sa aranjeze lucrurile si o sa fie bine si mai sper sa ne ne ajute sa regasim in noi bunatatea si curatenia si intelepciunea care sa ne ajute sa mergem mai departe si sa fim impacati si fericiti.Va multumesc si va
Mi-ar placea tare mult sa va cunosc fetele, sunteti de milioane !
Elenuca 31 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png
mihaser spune:
Salut!
Ralu eu am deja acasa kitul de la Cordon Blood center din Cluj...Ei iti trimit contractele si dupa ce le semnezi cu 6 sapt inainte de nastere DPN primesti si Kitul de recoltare...apoi cu 12 ore inainte trebuie sa iei legatura cu reprezentanta lor ca sa vorbeasca ea cu DHL sa vina la nastere sa le ia si sa le duca la Bratislava. De platit se plateste numai dupa ce ti se fac analizele si iti spun cat de viabile sunt celulele...cam la 8 sapt dupa ce nasti si poti plati si in 3 rate.
Fetele uitati salamiorul meu la cateva minute dupa nastere...mai in spate sunt si poze cu buni si mama...lu tata i-a fost frica sa-l ia in brate!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
monik16 spune:
inais sotul tau e curajos! Al meu nu ar asista nici daca l-as ruga cred! Probabil ar lesina instant.
leeloo2004 habar nu aveam ce e ala cheloid dar am descoperit pe google…si uite asa imi dau seama ca nici cezariana nu e lipsita de complicatii… Fiecare tip de nastere are avantaje si dezavantaje…
32+ Sara-Maria