Mamici de mai-iunie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
simonacip spune:
Andreea, eu stiam ca sunt metraje la Cocor, la ultimul etaj spor la cumparaturi
Alysh uite aici pozica
http://good-times.webshots.com/photo/2187058970056792225PXMmZm
Sa-ti fie de folos.
Cleo, adeverinta e un tip nou, care are valabilitate 3 luni, dc vrei uita-te pe legislative, ai sa gasesti si tipul de adeverinta ... Mie mi-a spus cineva din municipal ca am nevoie de ea, acuma nu mai tin minte de la David...Vedem atunci, eu am vrut sa ma asigur ca am tot ce-mi tb
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 11 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Alysh spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Andreea, eu stiam ca sunt metraje la Cocor, la ultimul etaj spor la cumparaturi
Alysh uite aici pozica
http://good-times.webshots.com/photo/2187058970056792225PXMmZm
Sa-ti fie de folos.
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 11 zile
Daviduchele meu
Sar'na
Alina 36+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
fecian spune:
Salutare la toata lumea
Acum va scriu pe fuga, caci nu am timp nici macar sa respir.
Sunt inca la servici, mai avem o saptamana si scapam, insa pana atunci nu am cum sa intru.
Din cauza unor imprejurari nu mai reusesc nici sa scriu nici sa citesc, eu nu mai am net acasa, la servici nu am timp nici de mine(experimente, rapoarte, evaluarea profesionala de 1 an pe care tre sa o am acusi...etc..etc)..asa ca nu am cand si unde sa va citesc
Noi pe bebe l-am vazut acu'ceva timp avem niste poze tare frumoase 3D cu el, insa nu am reusit sa pun nimic nou.
Suntem in general bine, doar stresati, enervati, agasati si plini de munci ...am impresia ca nu am sa rezist mult...
Va pup si v-am lassat, caci urla munca dupa mine.
Cu prima ocazie pe care o am am sa va mai scriu toate fetele
Felicia 32+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic
A inceput numaratoarea inversa: AMR 8 saptamani!!! Te asteptam ursuletz(... nu mai devreme de 9 mai)
Simplicity is the key to excellency
leeloo2004 spune:
quote:
Mi_bebelina si Leeloo, incercati iar cu biscuitei sarati, fara otet, portocale (mie imi sporeau aciditatea)Si eu am greturi, dar usoare, nu vomit.
Off, dar de gustul ala de sarcina din gura nu scap nici eu..
Alysh, ai nevoie de adeverinta respectiva, eu am luat-o inainte de Concediu, am inteles ca are valabilitate 3 luni
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 11 zile
Daviduchele meu
La mine nu merge cu nimic - ca sa-ti faci o idee, eu fac ochi cam pe la 7 dimineata, asa spontan. As mai vrea sa stau in pat, asa cu ochii inchisi, dar instant mi se urca stomacul si trebuie sa fug la baie sa vars...am incercat sa rontai ceva sarat inainte sa ma scol din pat, dar amin momentul doar cit sa ma duc si la WC.... dupa aia vomit si biscuitele...asa ca nu merge de nici unele...
Cu adeverinta - eu am avut diferite internari prin spitale si de fiecare data mi s-a cerut asa ceva. Nu era o adeverinta tip - pur si simplu angajatorul iti o astfel de adeverinta de salariat in care mentioneaza ca se platesc pentru tine contributiile sociale si in ce cont, atita tot! Cum internarea in spital e acoperita de asigurarile sociale, le trebuie aceasta adeverinta la internare...
Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
simonacip spune:
Leeloo, poate totusi e de la fiere..Mi-e mila de tine, off, imi amintesc cit era de rau..Macar nu te mai ingrasi cu starea asta de greata, asa ca sa vedem partea buna
Oricum, hai ca mai avem putin!
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 11 zile
Daviduchele meu
mi_bebelina spune:
Simonacip, asa e........nu ne mai ingrasam.........dar mi-e teama sa nu fie afectati bebeii cu starea noastra. Si cand ma gandesc ca mai am 6 saptamani........nici apa nu pot sa beau, si ma si arsuri...offffffffff.......Leelo, sunt alaturi de tine
aimee79 spune:
salutae fetele vorbarete!
eu nu am mai intrat ieri ca am bagat un smotru general...ah ce bine ma simt ca am facut eu cu manuta mea tot....of course ca tati nu stie...ca a venit matusica pe la mine...si am o scuza.......dar daca ma simt bine....si ca mai pot pati...??sa nasc?? asta ma asteapta oricum....bb e mare...sapt 37...dupa ei 38...
raportez si o serie de cumparaturi de hainute de bb...acum le-am pus la spalat...v-am citit intre timp...si imi fac putin curaj sa ma ridic sa fac aluatul pentru tarta mea cu capsuni..
nu stiu cand a trecut ziua de ieri, dar ce bine este....ca se apropie ziua cea mare...yupyyy!!!
dordia, un pupic si o imbratisare la momentul asta dureros...,dar gandeste-te la bb...gandeste-te ca durerea e doar la tine...ea e un ingeras care acum e liber si nu mai are nici un fel de durere.
referitor la somn...eu nu pot spune ca am chiar o problema...adorm seara...noaptea pardon...pe la 1,2, dar daca nu am nimic de facut dimineata..ma trezesc chiar si la 12...greturi nu, arsuri nu...ieri imi venea sa si rad ca faceam curatenie si doar cand ma incomoda volumul burticii imi aminteam ca sunt gravi.......a..si daca bantui prea mult...ma dor calcaiele....
Lorich, tu ziceai de o durere jos...am patit si eu acum 2,3 seri....o durere groaznica in stanga jos...parca mi se intinsese burtik...naspa rau...mi-a amortit si piciorul...am transpirat de durere si m-a luat apoi cu frig....l-am speriat pe tati...care ma intreba disperat...nasti???ce faci nasti???, dar a trecut...cum zic si fetele se intind toate cele sa faca loc la bb
MissParker, bafta la control, sa vii cu vesti bune!
waw surioarele se duc la aranjat....ce frumos...vreau si eu....surioara mea s-a mutat de vreo 5 ani in Italia si o vad rar......mai ales ca inainte eram nedespartite...eu inca reusesc sa imi fac si pedichiura...cu greu,dar merge...eu voiam sa ma tund un pic, dar mai astept un pic sa ma si vopsesc dupa ce vine bb.
Fetelorrrrrrr....am niste emotii din ce in ce mai mari cand ma gandesc ce putin mai am...brrrrrrrrr!!!
Pup fetele...ma duc sa fac aluatul si revin!
Alexandra 37+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79
simonacip spune:
Mi_bebelina ...stiu, e tare greu de suportat starea asta...Hai ca trece sia sta si vine bb!!!
Aimee, azi doar am calcat, n-am facut nimic altceva, mi-e si rusine, dar mi-e o lene sa ma apuc de faianta...Bine ca te simti ok, asta e important, hai ca numaram zilele pana la moment
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 11 zile
Daviduchele meu
leeloo2004 spune:
quote:
Leeloo, poate totusi e de la fiere..Mi-e mila de tine, off, imi amintesc cit era de rau..Macar nu te mai ingrasi cu starea asta de greata, asa ca sa vedem partea buna
Oricum, hai ca mai avem putin!
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 11 zile
Daviduchele meu
Vise, taica! Eu vars in fiecare dimineata, maninc peste zi normal, nu am nimic, prin urmare am reusit sublima performanta de a pune pe mine pina acum 20 kg!!!
Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mihaser spune:
Salutare!
lcazangiu felicitari ptr cununie! casa de piatra! ce tare faza cu andeap...ce mica e lumea! Eu cu cei de la cordon blood imi recoltez. Sper sa fie ok!
lorich multumesc!
getuta eu la 38 de saptamani si cateva zile am nascut! Tinem pumnii!
aimee si eu am fost cu smotru...am niste nervi ca numai eu trebuie sa le fac de cand nu mai e mama la mine...insa o iau usurel ca nu vreau sa nasc un copil de 1,5 kg...am o prietena care a nascut asa...si a stat 2 luni in spital...bine ca a reusit sa supravietuiasca bebe!
Fetele eu la prima sarcina am avut adeverinta, insa acum chiar nu mai ma duc eu sa iau...daca trebuie sa mai umble si sotul ca si-asa eu sunt cu hartogaraia in general...gratie minunatei meserii de contabil...de care m-am saturat!
Va pup! Rasfatati-va la maxim!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2