Mamici de mai-iunie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Stiu ca s-a mai discutat, dar nu mai stiu exact ce s-a raspuns, asa ca am si eu o intrebare intrebatoare: cand se dau banii la medic, inainte sau dupa nastere? Eu ma gandeam sa-i dau dupa, dar daca nu e o idee prea buna?

Lorich, eu am primit deja de la soacra mea "Cartea bebelusului", te asigur ca merita 100% s-o achizitionezi, e superba si faci din ea o amintire extraordinara.
Abia astept sa incep s-o completez cu poze si citate din ce spune bebe.

Alina 36+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Stiu ca s-a mai discutat, dar nu mai stiu exact ce s-a raspuns, asa ca am si eu o intrebare intrebatoare: cand se dau banii la medic, inainte sau dupa nastere? Eu ma gandeam sa-i dau dupa, dar daca nu e o idee prea buna?

Lorich, eu am primit deja de la soacra mea "Cartea bebelusului", te asigur ca merita 100% s-o achizitionezi, e superba si faci din ea o amintire extraordinara.
Abia astept sa incep s-o completez cu poze si citate din ce spune bebe.

Alina 36+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

de regula, doctorii iau dupa.
Moashele neaparat inainte!! Iar asistentele...tot timpul.

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Lorich - eu i-am facut lui Stefan exact modelul pe care il dai tu. Intre timp au aparut si altele, cred ca acum sunt vreo 4-5 modele de astfel de caiete-amintire produse de diferite edituri. Acum daca i-am facut lui, trebuie sa-i fac si lui frate-sau - nu stiu cit o sa aprecieze, cred ca mai mult fetele ar aprecia asa ceva, dar mie mi-a facut placere sa scriu in el...

Vreau sa iau si set din ala de mulaje de care zice Ylari - asta chiar mi se pare cam scump, dar cred ca am sa iau pina la urma... Stiu ca in strainatate, la unele clinici, asa ceva se face la intiativa lor - pleci acasa cu un astfel de mulaj de palmutze si talpitze plus prima fotografie...mi se pare o amintire foarte frumoasa!

Edit ca am uitat sa-i urez bafta lui MissParker la screeningul de dupa-amiaza!

Cleo - si eu fac baie cu sare aromata si asta de la inceputul sarcinii, ma relaxeaza - dar de ce nu e indicata? Eu stiam doar ca nu e indicata baia fierbinte!

Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

MISS PARKER bafta multa.
uff pe mine m-a luat maseau din nou, e groaznic mai ales ca nu imi poate face nimic.
MI_BEBELINA eu am crezut ca sunt greturi de sarcina, dar doctoita a spus ca nu pot aparea la sfarsituul sarcinii si probabil este bila...ai avut greturi la inceputul sarcinii?
eu da, si din aceasta cauza mi-am dat bila peste cap.

ma duc al o runde de cumparaturi: eu i-am luat chiltei mai lati dar nu am realizat ca avand cazariana , ei fiind cu talie mai joasa or sa stea pe taietuira si merg sa iau niste chiloti" moartea pasiunii", o pompa de san si ser fiziologic.

iulia 34s cu+ BIANCA(21.06.02)
amr 5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

a, Alysh , inainte trebuie sa dai la anestezist. Oricum vine singur sa 'discute' cu tine inainte.

leeloo nu am inteles ce treaba are baia in cada cu sarcina; asta cu baia fierbinte e mentionata in multe carti, fie din risc de hemoragie, fie contra indicata la varice, fie ca ti se poate face rau-sa ametesti etc. Fetele ziceau ceva ca miscosreaza colul sau il inmoaie. Nu s-a aplicat si in cazul meu....si nici nu am stiut

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am cumparat si eu o carticica din aia a bebelusului, dar sincer n-am apucat sa completez decat o mica parte din ea.

Dar am facut altceva, am salvat pe calculatorul meu toata odiseea de la mamici de mai-iunie 2005, cand am fost cu Andrei gravida, si de cand am trecut la scutece. Cand o sa fiu acasa si o sa am timp, o sa fac la fel si cu odiseea noastra E mai ceva ca un jurnal

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

simonacip se face fata gigea pentru marea intalnire cu poznasul bebe? bravo. Si eu trebuie sa ajung la un coafor bun zilele astea. Cred ca azi o sa fiu cumintica si eu, nu prea e de iesit, o sa mai bag un nani de frumusete mai tarziu

Elenuca 31 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabita buna idee, desi mi-ar lua zile... dar uite ca intr-o zi am intrat sa fac curatenie in mail si in SENT am gasit un mail cu subiectul "la 9 saptamani"... Doamne ce fel povesteam acolo despre bebe, ca nu mai e o bula, ca are mugurasi si cum vorbeam eu despre starile mele... nu zic ce stare m-a apucat. Asa ca am salvat tot ce am trimis, ca un jurnal de sarcina.

Lori 32+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, am sunat la spital cu mancarimile astea Ma asteptam sa ma ia peste picior, dar se pare ca nu - moasele stiu care e problema si din descrierea mea au zis ca e foarte posibil sa am colestaza, insa trebuie neaparat sa fac o analiza de sange speciala. Mi-au zis sa il sun pe doctor azi, sa imi dea trimitere iar daca nu - maine cel mai tarziu sa ma duc la spital, sa faca analiza pe loc. Se pare ca e destul de serios (bine, din fericire sunt aproape de termen dar bebele meu e mic). Ma rog, nu vreau sa va sperii sau ceva... poate am o alergie ??? sau poate e de la circulatie. Deci nu va speriati daca si voi aveti mancarimi din cand in cand - problema la mine e ca au devenit cam insuportabile

Oricum, ma bucur ca am sunat - am testat moasele sunt super dragutze :)

Miss - habar nu am ce metoda se foloseste la noi e metoda ... lor... Cursul are mai multe etape: gimnastica, apoi respiratie si pozitia de nastere si la sfarsit relaxare (sofrologie). Si fiecare relaxare e altfel, am facut si relaxari in picioare incercam sa reproducem conditiile de la nastere. Iar ultima oara am facut o relaxare totala si ne-am imaginat o nastere (ne ghideaza vocea tipei care tine cursul). Ce sa zic, la sfarsit eram toate cu ochii in lacrimi si relaxate nevoie mare Foarte emotionant - se cam joaca cu psihicul nostru si uite asa ne fac sa nu ne mai temem de nasterea naturala :) Pe mine foarte mult m-au ajutat cursurile astea, nu stiu daca la respiratie si relaxare, dar sigur la psihic :D De aia sunt asa de calma acum si relaxata :) In plus, ne-au invata o gramada de trucuri care sa ne ajute, si am dezvoltat si o relatie cu ele, deci la nastere vor fi cu noi, ne vor ajuta, si pentru mine conteaza foarte mult :)

Hai ca iar m-am intins, va tin la curent cu mancarimile mele

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza a doua oara. Nu ma simt chiar foarte bine, am mancat nioste biscuitei si am baut o cafea decofe......sper sa nu mai . Babyname, nu am avut probleme pana in trim 3 cu greturile decat foarte rar, cand ma agitam sa fac una-alta prin casa, nici acum nu intotdeauna ma simt rau.........am perioade care ma tin cate o saptamana. Ultima perioada am trecut-o nemaimancand carne de nici un fel si dand-o pe salate........acum nu mai merge. Nu mai pot.......

Mergi la inceput